Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Под люляка
п.п. повтарям се   , филм който заслужава да се гледа
Зов бездны / Зовът на бездната (2009)

как мога да си сваля субтитрите  Embarassed

# 571
  • София
Момичета,

Накоя може ли да пусне линк, какво е добре да си пожелаум днес?

Благодаря   bouquet Hug

# 572
  • Русе
 Hug Привет! Hug
"Случайно",попаднах на темата  Hug В заглавната страница има много неща ,които ме вълнуват и които усещам близки. Grinning
Приемате ли новобранци? Hug

# 573
Не знам, какво трябва да си пожелаваме днес. Аз си пожелах това което исках и благодаря на вселената че, ще ми изпълни желанията  Hug

# 574
  • Русе
Нещо ,което може да ви заинтригува! Hug
http://www.youtube.com/watch?v=bn9HEfTsHLE&feature=related 
Това е първа част -има и още! Grinning

# 575
  • Добрич
п.п. повтарям се   , филм който заслужава да се гледа
Зов бездны / Зовът на бездната (2009)

как мога да си сваля субтитрите  Embarassed

В колибката го има и филма и субтитрите - http://kolibka.com/2.html

Напиши го в търсене и ще ти излезе.

Мимак, добре дошла!

# 576
Dess, благодаря за филма.
Любляна, много ти е хубав постинга, благодаря ти! Накара ме да се замисля Thinking В момента съм в ново състояние, всичко е полезно!
Благодаря ви, момичета, че сте тук! Hug

# 577
Пожелайте си, каквото ви е на душата, и нека ни се сбъдне на всичките!

# 578
Нека годината на дракона е успешна за всички ни!

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 16:14 от даниела_

# 579
Lyublyana, точно днес си мислех за тези блокажи, за които беше обещала да пишеш и, ето....... отивам да чета  Heart Eyes
Благодаря! Simple Smile

# 580
честита НОВА Година и ви пожелавам с песен на уста да си сбъдвате мисията,желанията,мечтите и да си изжижеете живота  Hug

http://vbox7.com/play:30efe11f

# 581
ето на мен какво ми се случи - започнах да не се тревожа за бъдещето, забраних си да мисля за миналото и болката, която ми причиниха, и приех, че какво и да се случва е за мое добро.
Да, но в един момент всичко отново се обърка, отново ме обзе безпокойството и това е така, защото този човек се върна, а заедно с него и всички спомени.
Как да се преборя с това? Не мога да го игнорирам, защото е баща на децата ми и като такъв имаме контакти. Разумът крещи - бягай, но сърцето - тихичко нашепва, остани.
Искам отново да си възвърна увереността и спокойствието.

# 582
  • Русе
Flo_Rida,не те познавам и не знам твоята история,но съвсем скоро си мислех точно по този въпрос.Аз също се бях опитала да си внуша,че неща от моето минало,които са ме наранили и които не харесвам,ще ги залича и няма да си спомням за тях.Да ,ама не след като дълги години наистина ги бях изтрила си дадох сметка,че има една голяма липса в мен.За да преодолееш трябва да простиш на себе си,да простиш и на тези,които са те обидили.В настоящето да гледаш позитивно и да се стараеш да си по добър отколкото в миналото.Простих на враговете си,в момента не ги мразя ,просто са ми безразлични,срещам ги ,усмихвам им се поздравявам ги и не усещам нищо.Благодарна съм на живота ,че ме е срещнал с тях преживях лоши моменти,които ме направиха по- силна и по-мъдра.Дадоха ми урок,предполагам и аз на тях. Hug Миналото,каквото и да е то е ЧАСТ от нас! Grinning Трябва да се приемем такива ,със всичките ни случки и там докъдето са ни стигнали силите да стигнем.
Не слушай разума ,а сърцето си,за да бъдеш щастлива! Hug

# 583
Flo_Rida аз съм на мнение, че увереността и спокойствието не са нещо, което някой може да ти осигури, сама трябва да ги намериш в себе си.
Може би винаги, когато научим някакъв урок, идва проверката.
Сама ще решиш какво да правиш.

# 584
  • София
Flo_Rida Според мен, ако даден човек те е наранил, и след това се връща в живота ти или е свързан с теб, чрез деца ти, това е урок, който ти трябва да научиш и приемеш.
Приеми ситуацията, такава каквато е, не се опитвай да се бориш с нея, просто я приеми и ще видиш как нещата ще вземат друг ъгъл.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт