Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 418
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
След малко е петъкккк.... Макар да имам изпит в събота пак нямам търпение да дойде краят на работната седмица! Иска ми се да се порадвам на снега пълноценно Simple Smile.

Даниела, като се има предвид в началото, какво беше положението.... Можеш само да се радваш на това, колко бързо напредваш! Успех и за напред! Ето в годината на дракона ще жънеш плодовете на успорството и положените усилия Simple Smile.

Случавало ли ви се е някакви числа да ви се "натрапват" постоянно. Аз имах една подобна серия от двойки. Постоянно намирах монети от 2 стотинки. Преди рядко намирах монети, изведнъж започнах да намирам ежедневно и все по 2.
Вчера прочетох една интересна интерпретация на "знаците" на числата и сега ви я споделям. Simple Smile
http://www.facebook.com/notes/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0% … F/207202972627877

* пфу, не можах да го съкратя ... извинявам се за дълия линк.

# 601
Ха, vanichkaa тази статия за числата е чудна. Вече разбрах какво значат двойките, които виждах на часовника, на номерата на колите и т.н Shocked
Благодаря ти. Всеки ден събирам сила.

# 602
  • София-в сърцата на моите деца
Ех пък и вие....кучето, та кучето  Joy
Аз пък бих се провикнала да дойде кучето, ама няма... И без това си мечтая за едно малко, сладко джобно куче, ама струват майка си и баща си, а аз и от тотото не спечелих...

Но пък ме подсетихте (дано не забравя де) за следващия списък по новолуние да впиша и кучето, барабар с един говорящ папагал.

Joy

п.п.   Joy
http://prodavalnik.com/prodavam-dva-mini-pinchera-i3609626
Тука те чакат 2броя Wink

# 603
  • Русе
  rainvow, ще намериш кучето си. Преди време се  чудех как живеят хората,които ги гледат и трябва да полагат ежедневни грижи. Една нощ - след дискотека намерихме кокер пред вратата на апартамента си ( вход от 15 етажен блок). Мръсен и тъжен. Беше 2 часа през ноща и го прибрах, само защото мислех,че на другият ден ще намерим стопанина му. Вече 8 години е част от семейството, а в началото най-голямата ми мечта беше,някой да ме отърве от него и да го вземе най-накрая това куче.

# 604
След малко е петъкккк.... Макар да имам изпит в събота пак нямам търпение да дойде краят на работната седмица! Иска ми се да се порадвам на снега пълноценно Simple Smile.

Даниела, като се има предвид в началото, какво беше положението.... Можеш само да се радваш на това, колко бързо напредваш! Успех и за напред! Ето в годината на дракона ще жънеш плодовете на успорството и положените усилия Simple Smile.

Случавало ли ви се е някакви числа да ви се "натрапват" постоянно. Аз имах една подобна серия от двойки. Постоянно намирах монети от 2 стотинки. Преди рядко намирах монети, изведнъж започнах да намирам ежедневно и все по 2.
Вчера прочетох една интересна интерпретация на "знаците" на числата и сега ви я споделям. Simple Smile
http://www.facebook.com/notes/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0% … F/207202972627877

* пфу, не можах да го съкратя ... извинявам се за дълия линк.

тази статия я има отдавна в линк на първа страница, казва се "Ангелска нумерология" или "какво се опитват да ни кажат ангелите"   bouquet

# 605
  • Русе
Хубав Ангелски линк. Hug М/у другото ,аз така попаднах на темата следвайки знаците! Hug Но тепърва започвам да се уча.  Grinning

# 606
  • нейде там, където ....
Приятели търсят дом и стопанин на женски голдън ретривър, на 5 месеца, с ваксини и т. н. Подаряват го. Не е от най-малките породи, но е умно и хубаво куче.

# 607
Здравейте момичета,от няколко дни ви чета съвсем случайно(или пък не)
попаднах на темите ви,много ми е позитивно и приятно да ги чета и да пробвам някой друг ритуал,естествено още съм много "боса " в тази материя,но се опитвам да наваксвам.
Много ми стана интересна темата за знаците от ангелите и се сетих за нещо,което ми се случи преди около година и нещо.Имам малко детенце на година и десет месеца,един летен ден отидохме с него и с тати да се разходим в Морската градина във Варна,спряхме колата в самата градина до делфинариума(обикновено там спираме)разхождахме се доста време и когато решихме да се прибираме се случи нещо странно...цялата кола беше покрита с калинки,много калинки мисля,че даже и вътре имаше...огледах другите коли,по тях нямаше нито една ,а те бяха спрени непосредствено до нашата...колата ни беше чиста нямаше по нея от този сладкия лепкав сироп,който капе по колите от липите във Варна(не знам дали се изразих точно)Колата ни е сребриста,но там имаше и други сребристи коли...
Това се случи в момент на избор за мешето семейство,много четох по въпроса,но ще се радвам да чуя вашето мнение,защото от тогава до сега не мисля,че се е случило нещо особено за нас или се е случило,но аз не съм го разпознала...сигурна съм ,че това е знак ,но не знам дали съм го разбрала...Искам да кажа,че в стария ми апартамент в моята стая всяка зима си имах по една калинка...сега есента имахме в къщи ,но в момента няма...

# 608
Момичета сега докато си писах картата с желания едно птиченце се удари в стъклото на прозореца над мен....това пък какво значи?Дали започвам да си внушавам вече или е знак за нещо...ама за какво?

# 609
Амиииииииииииииии спри да търсиш под вола теле  Embarassed. Това означава  Hug Не ми се обиждай, ама всичко това с ритуалите и символите работи много мощно (проверено в моя живот), когато ти самата поемеш отговорност за нещата, а не чакаш всяко нещо наоколо да те ръководи. Търсенето на знаци във всяка прахолинка е тъкмо обратното. Може да е птиче-влюбено в тебе.

# 610
Сигурно е така,но ме стресна много,но за калинките съм сигурна,че беше знак...

# 611
vassi79 , добре дошла в клуба на калинките  Grinning

Калинката още от малка ми е била едно от любимите животинчета  Heart Eyes

Ще споделя една случка от есента. Края на октомври - началото на ноември преживявах тежък период. Няма да изпадам в подробности, но отчаяно имах нужда от знак, че всичко ще бъде наред. Отидох в църква, запалих свещичка и помолих Бог този ден да ми изпрати знак. Бях толкова отчаяна, че идея си нямах какъв ще бъде този знак, дали изобщо ще го получа, а ако Бог ми го изпрати - дали щях да бъда в състояние да го различа...   Rolling Eyes
Вечерта, прибирайки прането от простора, какво беше удивлението ми да открия чаршафите ни обсипани с живи калинки! Сигурно бяха над 30!! А месецът, пак да кажа - ноември!! В центъра на София!!! Калинки?!?! Звучи невероятно, но го видях с очите си!  
По-ясен знак от това, здраве му кажи!  Grinning

После доста четох за калинките като символ. Най-общо казано, символизират добрия късмет, а в английския наименованието им произхожда от името на Св.Богородица.
Ето тук има интересно инфо - http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=98570

... но за калинките съм сигурна,че беше знак...

Е как де не е бил?!??!  Hug Hug Hug

# 612
Розичка, Heart Eyes
Колкото и да "поемаме сами отговорността" има и знаци, има  Grinning

# 613
mijjjka  Hug
Много ти благодаря и ние тогава се чудехме дали правим,правилния избор (преместихме се от София във Варна заради малчо)сигурно това е бил знакът...милото си заряза добре платената работа и се премести...лошото е ,че  сега ни се връща пак в София Grinning,във Варна работата не го удовлетворява като качество...,но това са си наши терзания,имам много още странни случки в живота,но няма сага да ви товаря. Laughing
Много ти благодаря за линка,мятам се да го чета и аз много обичам калинките от малка,това е единствената буболечка,от която не ме страх Laughing и пеперудите,но те не са точно буболечки,а и към нощните имам особено отношение #Crazy
Пак благодаря за отговора Hug Hug Hug
пс Твоята случка е страхотна,много мощен знак наистина!

# 614
Розичка, Heart Eyes
Колкото и да "поемаме сами отговорността" има и знаци, има  Grinning

Има съгласна. Аз нали съм писала за любимата ми техника в този смисъл.

Технология:
1. описвам ситуацията по-образничко
2. задавам отворен въпрос
3. искам знак
4. наричам го да е за доброто на всички - на мен и на другите хора
5. давам му свободна воля
6. обещавам (ама истински без хън-мън), че ще приема, каквото и да дойде,
7. благодаря и
8. пускам.

Тази техника дава резултат и освен това учи на гъвкавост.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 12:24 от Рози и рози

Общи условия

Активация на акаунт