Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 418
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
КлонкаHugда ти е живо и здраво детето! Желая му братче  bouquet

Е, що пък да не се перарждаме повече?
На мен ми е интересен следващият епизод. Обичам сериалите аз Mr. Green

Аз пък май не искам вече Whistling
С времето установих, че проблема не е толкова с приемането, то е вече факт. Ама нали съм като кучето на Павлов, чакам си наградата, т.е. по моите критерии трябва да ми се случи нещо хубаво в замяна. Ами ако не се случи? Е, ще приема и това. Ами ако пак пропадна?
 "Ами ако" си е натоварващо съчетание понякога. Ами освен ако спра да си задавам въпроси Mr. Green Нали все някога се стига до ниво самсара newsm78.
Научих се да си ценя живота вече. Но въпреки това, какво да правя да се прераждам n на брой пъти, да наранявам и да ме нараняват, впрочем не мисля, че в кюпа са заложени само човешките взаимоотношения Rolling Eyes Има хора, които са предназначени за велики дела, това им е мисията, вероятно това са избрали за прераждането си. Има и хора (че и аз съм била такава), които вярват в някаква висша справедливост, която не съществува. Защото е измислена от хората. Баба ми все казваше: "Господ си знае работата, Господ да ги съди и т.н" Но Господ не ги осъди, живи и здрави са си...а тя, дето им прости, умря....
По висши души пък казват, че всичко е за добро и всичко трябва да се приема с благодарност. Уфффф, и Хитлер ли? Crazy

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 06:48 от даниела_

# 631
Клонка, Да  ти е живо и здраво порасналото мом4е!  Hug Нека усмивката никога да не слиза от лицето му !   bouquet

# 632
КЛОНКА,да ти е живо и здраво детенце,желая му много щастие и късмет в живота!  newsm59 babydust7 Two Hearts

# 633
  • София

didiela, благодаря!! Мъжкия е страхотен сладур... и как ме гледа....

КЛОНКА, да ти е живо и здраво момчето!
Пожелавам му много късмет, верни приятели и сбъднати мечти!

Desss, вярно, че на овен мяза повече  Embarassed, ама в първия момент ми заприлича на козел  Joy
Ама да ти кажа,  оранжевите ти рогчета са ми любими.

jd, много са красиви и добрички голдън ретривърите, но са доста големи  Simple Smile
Дано му намерят добри стопани.

# 634
  • Русе
Kлонка,да ти е живо,здраво и щастливо момчето! Hug
 Има една проста приказка " Всяко Зло за Добро!" Кой,как се е наговарял? За всичко си има причина?  Hug

# 635

Синът ми днес има Рожден ден.
Не че ще ви се услади виртуалната тортичка, но ми се ще даму пратите една поне красива и щастлива мисъл.
За късметче Grinning Hug
Честит да е рожденният му ден!  bouquet
Да ти е жив и здрав, да има късмет и благополучие  по пътя си!
Много щастие и усмивки му желая .. Simple Smile
(ммм, тортата е чудесна)

# 636
  • I want it all and I want it now.
Клонка. Да ти е жив и здрав и много да го слушате  Laughing и да му  угаждате.  Laughing

# 637
Клонка, да ти е жив и здрав рожденика!

С пожелание Да го слушаш много!

# 638
  • Costa Rica
КЛОНКА, да ти е жив и здрав порасналият малък мъж!  party023  party002

# 639
Клонка, да ти е живо здраво детенцето, много късмет и любов в живота му да има, сбъдване на мечти и големи успехи  happy bd

# 640
Клонка, честита радост   bouquet
Да ти е жив и здрав синът и с лекота да се сбъдват мечтите му!
С такава страхотна майка мисля, че ще му е по-лесно в живота  Grinning

Hug Hug

# 641
Клонка да ти е живо и здраво момчето,много да ви радва и най вече да е щастлив.
Чела съм два пъти "Пътят на душите"нещо не съм склона да вярвам.Особено за случая от минал живот,дето едно дете става инвалид не може да ходи,имали избор преди да се роди,дали да претърпи злополуката и там се обяснява как ако останела здрава щяла да се омъжи и да бъде нещастна,както и нейните родители.Чудно ми е кой родител е по щастлив,такъв на дете инвалид или такъв дето детето му се е омъжило за неподходящия човек.И какво ще стане с този човек когато родителите му починат и вече няма кой да го гледа.В книгата нищо не се казва.Невероятно щастлив живот нямам думи.Или какво добро има в това да ти почине детето.Не исках да пиша такъв негативен пост,но такива неща не мога да ги приема по философски начин,прекалено са гадни.
Пак се извинявам,обичам ви Hug

# 642
Клонче, да ти е жив и здрав рожденикът и много радости да ти носи   bouquet

# 643
  • София
КЛОНКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И ДЕТЕТО ТИ. Да ти е живо и здраво детето. Нека Любов и Светлина топлят сърцето му винаги. Вярата, Надеждата и Любовта бъдат неговите неотлъчни спътници в живота. И това ще е така защото е роден, отгледан и възпитан от майка като теб. Багодаря ти, че те има.

Момичета, идвам тук при вас, винаги,когато имам възможност. Идвам в добри и лоши моменти в живота си и винаги ми става много хубаво на душата, когато ви чета. Бъдете живи и здрави и все така добри и позитивни. Вие сте моите приятели.
Преди време ви попитах за вашето мнение за "Книга от Светлината" на Диана Мечкова. Сега отново повдигам тази тема, защото се чувствам длъжна да ви споделя. Горещо и от цялото си сърце ви препоръчвам тази книга и другата, " Връзка със светлината", която излезе по Нова Година.Тези две книги са винаги с мен. Те наистина лекуват, както е озаглавена поредицата. Много съм въодушевена.
"Книга от Светлината" ми се показа  по най- неочакваният начин и на най-неочакваното място, но няма нищо случайно. Явно е дошъл момента.Много трудно я намерих, защото за около 4 месеца беше издадена в два тиража и беше изчерпана. Сега, там от където си купих втората книга, разбрах, че има трето издание.
Ако, някоя от вас се интересува, с радост ще споделя къде може да се намери. От сърце ви ги препоръчвам.
Бъдете щастливи. Благодаря ви от сърце, че ви има и, че пишете тук.

Ето и цитат от книгата:
Като посягате ежедневно към книгите ни вибрационното състояние на светлинното ви тяло постепенно ще се повишава и ще дойде ден, в който ще стане възможен преносът на една по-съвършена небесна вибрация в ефирните ви тела. Тя е тази Божия искра на Светия Дух, която събужда програмата на съвършеното здраве за вас. Тогава се стартират и различни оздравителни и възстановителни процеси, необясними от медицинска и човешка гледна точка. Вие го заявете като желание и го стартирайте с мисъл, чувство и представа заедно с вярата си в нас, а ние ще го довършим през нощите. Тогаз ни е по-малко енергоемко да ви балансираме и натъкмяваме в съответствие с изискванията на новото вибрационно състояние на планетата ви. Ще получавате и различни помощи и дарове за вас и за близките ви. Обещаваме ви, че тази книга ще бъде една от най-интересните за бъдещето на света. Ще ви дадем и небесни отговори на вашите земни въпроси...

Послания от Майка Богородица, Вселенските Владици на Светлината и Бялото Братство.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 14:24 от tanya24

# 644
  • В Балкана
Честит рожден ден на Клонкиното момче!
Много здраве за него и цялото семейство!

Купих си две книги с намаление от Колектива - Динамичното мислене http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=39138 и Вашите сили и как да ги използвате http://books.bg/books/18/154616.html
Още не съм започнала да ги чета, но в най-скоро време ги подхващам.

Общи условия

Активация на акаунт