Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 66 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Мила Рози, толкова добре си го казала! Благодаря!   Hug

Аз ще си позволя да цитирам отново Джо Витале в същия дух:
"Ето формулата накратко:
- Бъдете благодарни за нещата, които вече имате.
- Като на шега заявете какво бихте искали да притежавате с положителна емоция, чувстайки се така, сякаш то вече е осъществено.
- Действайте според обстоятелствата и възможностите, които се появяват."

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 541
  • Costa Rica
Я споко бе, аз си го прерисувах пеликана и пак се получи Laughing
А аз си го разпечатах, но само си помислих, че трябва да го закача - и пак се получи Laughing

Розичке, черпя те едно за хубавите думи.

Коте,  гениално си! Hug

# 542
Делфи, ммммммммммммммммммммммм - ще обядвам десерт тогава   chef  chef Party

# 543
  • В друго измерение
Аз пък работа не получих от "пеликана"(себе си)  Rolling Eyes
Нещо повече, май не напредвам, а назадвам  Whistling
Бях в равновесие със себе си и до един момент виждах мъничките, но така красиви чудеса всеки ден...и бам, сгромолясах се..сега - все още безработна, обичаща мъж, когото отблъснах, тоест и в личен план не съм открила къде греша и какъв ми е проблемът и на цели 27 години - мъже за флиртове много, мъж за партньор - нъцки  Whistling  Пари пък още по-нъцки. Мечтата и тя като че ли се отдалечава, изобщо май си изпуснах вибрациите и сега съм многооо, ама мнооого ниско долу...
Обаче все пак...happy dance with no apparent rhythm  Laughing
Това го цитирам от всекидневните мейлчета от Вселената  Grinning Някой(моля, простете, че не помня кой точно) беше дал линк за сайта тук, много благодаря   bouquet Heart Eyes

# 544
  • най-шареното място
Не ми остава време да ви чета и ще дочитам.
Но много се рдавам пак,  че влязох - Happy dance with no apparant rhytm е прекрасно нещо Simple Smile

Сега го срещам, но ми харе са мноооого Simple Smile

Цели 27, са само 27 Simple Smile в подобни случаи се сещам за най-преуспелия агент на недвижими имоти от една книжка. Имал най-много слкючени сделки от всички. Неодстижим! И три пъти повече откази от тях също Simple Smile

И препорчети Рози и рози  по-долу Simple Smile

Аз от време на време се замислям колко настоятелен трябва да бъде човек в мечтите си. Защото затворената врата си е  още не видяна отворена порта, освен ако не продължиш да си искаш вратата.. Какво мислите?

# 545
Понякога щастието влиза през врата, понякога пък се шмугва през прозореца, понякога стои отвън и чака да се престрашим ние самите са прекрачим прага. Понякога щастието е пред лицето ни, понякога е зад гърба ни, понякога вика, друг път шепти, понякога плаче, друг път се смее. Щастието има толкова много лица, че можем да се загубим в лутане и да не го разпознаем, ако сме се вкопчили да го идентифицираме.

Но понякога, само понякога пред нас пада лъч светлина. Понякога някой глас тихо ни казва няколко думи. И от решението ни в този момент зависят толкова много неща. За нас самите. Понякога щастието е на една ръка разстояние, казват.... Аз по-скоро смятам, че е на един дъх разстояние. Нашият собствен дъх, който поемаме, за да изречем "Да". Това "понякога" променя животи. То промени моя.

Щастието е в настоящия миг, то не чака никого. За щастието не съществува утре.

# 546
  • на острова на мечтите
Аз пък работа не получих от "пеликана"(себе си)  Rolling Eyes
Нещо повече, май не напредвам, а назадвам  Whistling
Бях в равновесие със себе си и до един момент виждах мъничките, но така красиви чудеса всеки ден...и бам, сгромолясах се..сега - все още безработна, обичаща мъж, когото отблъснах, тоест и в личен план не съм открила къде греша и какъв ми е проблемът и на цели 27 години - мъже за флиртове много, мъж за партньор - нъцки  Whistling  Пари пък още по-нъцки. Мечтата и тя като че ли се отдалечава, изобщо май си изпуснах вибрациите и сега съм многооо, ама мнооого ниско долу...
Обаче все пак...happy dance with no apparent rhythm  Laughing
Това го цитирам от всекидневните мейлчета от Вселената  Grinning Някой(моля, простете, че не помня кой точно) беше дал линк за сайта тук, много благодаря   bouquet Heart Eyes
Ами че ти щастието го имаш,защото си на 27 години и имаш цял живот пълен с възможности пред теб Hug Права е Рози Рози- освободи препятствията пред желанията си, срути стените на програмираното щастие, дай му възможност да ти се случи Heart Eyes Не са празни думи, а опит и то проверен на собствен гръб! И мисля,че това ще те посъветват всички мили дами и господа(вече не следя колко са),които пишат тук!

# 547
  • Добрич
Понякога щастието влиза през врата, понякога пък се шмугва през прозореца, понякога стои отвън и чака да се престрашим ние самите са прекрачим прага. Понякога щастието е пред лицето ни, понякога е зад гърба ни, понякога вика, друг път шепти, понякога плаче, друг път се смее. Щастието има толкова много лица, че можем да се загубим в лутане и да не го разпознаем, ако сме се вкопчили да го идентифицираме.

Но понякога, само понякога пред нас пада лъч светлина. Понякога някой глас тихо ни казва няколко думи. И от решението ни в този момент зависят толкова много неща. За нас самите. Понякога щастието е на една ръка разстояние, казват.... Аз по-скоро смятам, че е на един дъх разстояние. Нашият собствен дъх, който поемаме, за да изречем "Да". Това "понякога" променя животи. То промени моя.

Щастието е в настоящия миг, то не чака никого. За щастието не съществува утре.

Рози, страхотни думи! Благодаря, че ги сподели!  Hug

# 548
  • София
Последните три желания,на Александър Македонски

Когато разбрал,че е на прага на смъртта,Александър Велики,свикал своите генерали и им съобщил последните си три желания:

1.Да се пренесе ковчегът му,върху раменете, на най добрите лекари които са били по онова време.

2.Съкровищата които бил придобил(злато,сребро,скъпоценни камъни),всичко това да бъде пръснато по пътя към гроба му.

3.Ръцете му да останат пуснати извън ковчега,за да се виждат от всички.

Един от генералите,учуден от необикновенните желания,попитал Александър за причините.

Александър Македонски,му обяснил:

1.Искам най-видните и добри лекари да вдигнат ковчега ми,за да показат по този начин,че ДОРИ И ТЕ СА БЕЗСИЛНИ ДА ЛЕКУВАТ, ПРЕД СМЪРТТА!!!

2.Искам земята да се покрие от съкровищата ми,за да могат всички да видят,че БЛАГАТА КОИТО ПРИДОБИВАМЕ ТУК.....ТУК ОСТАВАТ!!!

3.Искам ръцете ми да се люлеят от вятъра,за да могат всички хора да видят,че ИДВАМЕ С ПРАЗНИ РЪЦЕ НА ТОЗИ СВЯТ И С ПРАЗНИ РЪЦЕ СИ ОТИВАМЕ ОТ НЕГО„когато свърши за нас НАЙ ЦЕННОТО КОЕТО ИМАМЕ–ВРЕМЕТО!!!

ВРЕМЕТО Е НАЙ-ЦЕННОТО СЪКРОВИЩЕ, КОЕТО ПРИТЕЖАВАМЕ,ЗАЩОТО Е ОГРАНИЧЕНО.Можем да правим пари,но не можем да правим ВРЕМЕ.Когато посвещаваме време на един човек,ние му даваме една част от живота си,която никога не можем да възстановим.

ВРЕМЕТО Е НАШИЯ ЖИВОТ.
НАЙ–ДОБРИЯТ ПОДАРЪК,който можеш да дадеш на някой, това е времето,ТВОЕТО ВРЕМЕ!!!

И ти приятелю мой, ако имаш “усета”, ще разбереш,кой,кога и защо ти дава НАЙ–ДОБРИЯ ПОДАРЪК!!!

# 549
  • Добрич
Naddya, благодаря и на теб!   bouquet

Като по поръчка точно като отворих страницата дойде съпругът ми и се зачете... После попита от къде съм намерила това? Ние с дъщеричката ни все го упрекваме, че отделя повече време на работата си, отколкото на нас.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 22:29 от Вела

# 550
  • Tам през Атлантическия океан
Една мацка  Wink която лично аз много хресвам  Heart Eyes

Мария Силвестър

# 551
  • В друго измерение
danilu,

Благодаря! Hug

# 552
  • София
Naddya, много хубаво и вярно нещо!

Последните три желания,на Александър Македонски...
Абсолютно вярно... Peace

ВРЕМЕТО... нещото, което никога не ми стига....
Нещото, което всички около мен ми ограбват без да осъзнават, че понякога искам да го имам за себе си.

Не съм съжалявала толкова през живота си за загубено нещо материално, колкото за загубено и отминало време.

Дори в момента в мен някакъв часовник тиктака на бързи обороти.
И незнам колко още време имам за всичко....

Искам да имам (бъдещо) време!!!

Рози и рози,   bouquet

# 553
  • на острова на мечтите
Аз ти БлагоДаря Hug Накара ме да се усмихна, защото мечо е моето любимо животинче Grinning
И като го видях на снимката с букета, ме зардва СТРАХОТНО! Като че ли си го знела hug

# 554
  • Universe
И още едно видео с  Мария Силвестър  - след 5-та минута става много интересно Hug (открих го благодарение на КЛОНКА   bouquet)

">#![/video]

"Разширете егоизма си до границите на света. Гледайте на света като на собствена градина. Научете се да обичате най-напред себе си, после роднините си, после приятелите, враговете, колегите... целия свят. И тогава ще бъдете щастливи..."

Общи условия

Активация на акаунт