Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 65 203
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • най-шареното място
„ФЕВРУАРИ

2012 год. февруари така ще притисне тези, които са базирани на логиката и вземат решения с ума си, че ще разберат колко много, много щастие е имало по-рано, но те не са знаели за него.

Тренировките приключиха. На тези, които вече са опитали да вземат решения на база състоянието / Вътрешното състояние на Щастие и Любов/ ще им бъде много по-лесно.

За тези, които бъдат логични във всичко, и умът е пред състоянието за тях, ще им бъде тежко. Понеже вече петото измерение има много силно влияние, което се определя така - колко любов има в това или онова.  НО любов не като чувство, а като състояние - лекота, прозрачност, навременност, естественост, съзвучие с цялото развитие, изобилие и удоволствие.

Когато вземате решения през февруари, знайте, че те  90% зависят от състоянието, в което искате да изпитате в момента, в който те се изпълнят.

Вие станахте здрави, вие станахте успешни, вие потеглихте за някаква конференция, вие си купувате дом, изграждате мускули,  печелите пари - важно е състоянието, което искате да изпитате когато това стане.

Затова, още сега започнете да тренирате по следния начин: искате да пийнете чай, а вече чувствате състоянието когато вие наливате чашата от чайника и вкусът когато го отпиете, усещате точно това състояние буквално за секунда и превключвате към друго. Повтаряйте това във всяка ситуация - обличате се,  излизате на улицата и т.н.

Но не прекалявайте. Ако си спомняте - „добре“, не прекалено добре, без фанатизъм. За 2012 год. може да си  сложите табелка «В основата на всичко е моето състояние – удоволствие». Запомнете едно основно нещо за 2012 - няма никакви авторитети за вас, освен самият вие. Вземайте решения водени от усещането и състоянието си.

Между другото през февруари всички ще получат бонуси: Ще влезете в това състояние когато се празнува източната Нова година, ще го почувствате сутринта когато станете и получите това състояние.  Състояние необичайно, запазете го, моля ви, не се опитвайте да го анализирате с ума си, защото Бог не разбира ума.

Бог е любов. Той е състояние, което умът не може да анализира /защото не може да анализира състояния/.  Ще ви се даде състояние «Аз имам всичко», което е желателно да запомните и с него да започнете да се развивате.

На пример, по време на състезание с велосипеди, треньорът подвиква след състезателя да постигне определена скорост. Ето, нас всички ще ни подтикват и поставят задачи през февруари. Ако през януари вие просто сте се отпуснали, както преди състезание се дава възстановяваща почивка, така февруари започва много бързо и скоростта на процесите протича почти мълниеносно. Затова даже се старайте да не мислите.

Мислите ще бъдат материални, и помнете - мислите ще бъдат материални по отношение на състоянието, което вие изпитвате, затова, моля ви, още сега започнете да работите по разрешителна система. И желайте немного.

Помнете, че през  2012 год. всички ние ще станем екстрасенси  умножени  100 пъти.  2012 год. – това е  мощно естрасензорно въздействие. За повечето това ще е проблем -  за тези, които мислят с отрицание, ще има проблеми и болести.

Попаднал човек в индийския рай, където пожеланията се изпълняват мигновено. Поискал той пред него да се появи маса отрупана с вкусна храна - появила се. Поискал да пие - появили се прекрасни напитки. Помислил човекът, че всичко това е от демони - появили се демони. Изплашил се, че може да го изядат - те го изяли.

2012 год. ще бъде много ярко наситена с такива събития. Затова най-добре е, ако  искате да преживеете един нормален февруари, пийте валериан / не е точно шега - той успокоява/, защото ако помислите нещо чрез отрицание, няма да е сладко.

Както казваше един боксьор: “ сега ще падна понеже... “  “Късметът не измъчва “. Най-хубавото на февруари е когато се вглеждате в усещането и действате според състоянието. И най-добре да бъдете много бавен. Ето на флегматиците ще им е добре - докато анализират, докато им дойде някаква мисъл, докато я разпознаят, докато я приемат  - 2012 свършила.

Холериците трябва да са особено внимателни - да спазват техника на безопасност. През февруари всички холерици, които искате да го преживеете - станете спокойни холерици. Започнете да се занимавате със спорт, започнете да работите така, че силно да се изморявате, но при това водени от състоянието.

Февруари  месец – това е  действие от състоянието, както и цялата  2012 год. Но той е началото и най-тежкия. Много събития могат да се случат точно в началото на февруари. Там вече никой няма да пита - извинете, не се подготвих, може ли да опитам още веднъж. Някои хора интензивно ще ви изваждат от доброто за вас.  Знайте, че те са дадени на подсъзнанието ви, ако вие всичко правите добре, а това значи ако ви затискат,  погазват, отнемат бизнес, имате здравословни проблеми,  вие трябва да благодарите. Много е трудно.  Но помнете, че ще ви се даде 10 пъти повече.

Трябва да благодарите, това работи за бъдещето. През  февруари ще ви помоля изобщо да оставите оръжието, празните приказки, говоренето за миналото,  то носи старост и смърт, понеже много бързо може да  доведе старостта - за ден. Затова ако искате да сте млад, старайте са да слушате само себе си, не правете това, което ви говорят, при това много настоятелно ще ви карат да правите не това, което чувствате  според състоянието.

Прибързаност – изпитание. Всички ще препират, но не бързайте - слушайте себе си. Бързането черпи енергия от бъдещето. Така енергията на цялата 2012 ще се трансформира и ще се опитате да преминете през всички изпити на 2012 през февруари /ако бързате прекалено/. “

Край на февруари

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 17:39 от арт мама

# 691
Добро утро, мои прекрасни феички! Аз пак съм на вълна розички и торти.... Кой ще хапне с мене в чест на сбъдването на желанията ни?

Арт-мама, много ми харесва това за февруари......

# 692
  • най-шареното място
Ау, пак прекрасна торта! Мерси, Рози и рози!

Да ви кажа, на мен този текст ми дойде като по поръчка, ако беше дошъл ден по-рано нямаше да мина през вече закономерния цикъл на терзания. Но понеже прясно, преясно ми се случиха някои от описаните неща... наистина с благодарност облаците си заминават - страх ги е от нея.  

Вчера благодарих на проблема и проявленията му, и новите хоризонти станаха осезаеми. И ако беше дошъл ден по-рано нямаше да съм благодарила така убедено и самостоятелно. Simple Smile

Големият въпрос за мен е когато имаш обкръжение - колеги, приятели, роднини, които са ти пратени за да те изпитват как да запазваш контрол над мислите си. Не можеш да им влиеш /н ахората/ защото не са го искали. Не можеш и да останеш равнодушен когато те засипват с изпитания. Преди време бях чела една книга за семейството с основно послание - жената търпи за спасението на душите на всички. След време имах проблеми и си го повтарях и плаках. А нито проблемите бяха ужасни, нито ситуацията трагична.  В крайна сметка, всичко зависи от гледната точка и докъде разрешеваш нещо да те засегне. И колкото повече си в състояниеъто, толкова си по-вън от възможността някой да те изкара от него.

Мисля си, че това е и основното послание на този текст поне докъдето стрателно го мислих превеждайки. Да бъдеш себе си без конфронтация, без загуба на енергия и без да се сътезаваш със себе си или оачаквания/изисквания и т.н

ПП Източната нова година започна около седмица преди края на януари..

# 693
Да, годината на дракона започна на 23 януари....

И аз като тебе смятам, че именно в това е есенцията - да бъдеш своята си същност без да е необходимо да доказваме това свое право. Доказването идва, когато ние или още се търсим, или се укоряваме, или се съмняваме, или имаме нужда от одобрението на околните. Когато приех себе си, толкова неща станаха различни. Видях ги по различен начин.

Аз за новата година правя точно това - сбъдване на желания с почувстване. Така го възприех и ми се отразява прекрасно  Heart Eyes

# 694
  • София
Mили момичета, благодаря от сърце за прекрасните пожелания Hug

Днес е Св.Трифон.Наздраве!

# 695
         Този текст относно февруари ми се струва особено верен. Днес преживях случването на една мисъл, по- точно спомнянето на една неприятна случка от миналото, в рамките на няколко часа. Мисълта се зароди, припомних си случката и май бегло я визуализирах. Навреме се опомних и това беше. Малко по - късно създадох ситуацията, в която да се реализира подобна на нея.
Махнала съм с ръка на това вече, дребно е и незначително. Обаче скоростта с която изникна пред очите ми......
        Логично е, че и хубавите мисли биха се реализирали!!!! Напоследък обръщам  сериозно внимание какво мисля по - цял. Наблюдавам се, насочвам се към положителното- успявам донякъде! Все пак дълго трупани негативи искат време и обработка!
      Мислете си по- често  хубави неща за всеки случай Hug

# 696
Момичета,
все забравям да ви кажа нещо.
Първо, на Desss да благодаря за филма "Зовът на бездната".  Hug Много интересен. Потвърди ми някои неща, за които бях чела, гледала и чувала преди. И естествено ми добави нови знания.

Започнала съм да преглеждам всички препратки от първа страница, за да премахнем тези, които не работят по една или друга причина. Линковете са мноооооого. Но до където стигна.
Някой като пуска тема, да ми пише едно лично, за да пратя неработещите и да ги махнем.

А ако някой има възможност и желание да се включи.... Идеално Simple Smile Simple Smile Simple Smile

арт мама, благодаря за превода !!!   bouquet

# 697
  • най-шареното място
Vanichkaa,  mоже ли източника за филма, преди да са хлопнали ...?
Eдиния неработещ линк е мой, имам работещ, но на теб ли да го пратя?

ПП Прегледах превода, имаше много объркани и изядени букви. Май почти всичко е оправено.
Като цяло мисля, че не сбърках с основния смисъл превода, но частта с боксьора може да не е така като смисъл. Двете реплики.

# 698
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета  Hug кой ще прави нова тема  Grinning

ако съм на линия бих помогнала  Hug  Миналия път на мен ми помoгнахте  Wink въпреки че набързо я направих Embarassed . Наистина ще е хубаво да се добавят/намерят активни линкове щом повечето вече не са  Hug

ПРИТЧА  Mr. Green

В студен зимен ден едно врабче си летяло. Все повече замръзвало обаче и изведнъж паднало на земята. Не можело да помръдне... Точно преди да предаде богу дух, минала една крава и го насрала. От топлината птичето живнало, разперило крилца и таман започнало да се отърсва от кравешкото лайно, минала една котка, грабнала го и го изяла.
Извод: Не всеки, който те осира ти е враг и не всеки, който те вади от лайната ти е приятел.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:52 от Desss

# 699
  • София
Да мислиш,че животът ще се отнесе добре с теб,защото си добър човек,е все едно да вярваш,че бикът няма да те нападне само защото си вегетарианец.Затова...приготви се да посрещнеш бика и продължавай да бъдеш добър човек!

# 700
  • В Балкана
Арт мама Благодаря!    bouquet

Края на януари, два дена след новата китайска година, приех позиция и направих голяма за мен промяна. Чувствах се и се чувствам чудесно. Бях спокойна и днес след един важен за мен разговор разбрах, че нещата вече са започнали да се нареждат както трябва и ще се наредят още по-добре. А след прочетеното тук - сигурна съм!

Дессс  Laughing

Благодаря!

# 701

Извод: Не всеки, който те осира ти е враг и не всеки, който те вади от лайната ти е приятел. [/b][/tt][/color] [/size]

Изводът е уникален, много се изкефих на тази притча  Hug

# 702
  • София
Момичета, все се каня да ви пусна една притча (по-скоро разказ) от книгата на Хорхе Букай "Нека ти разкажа"...
На мен много ми хареса, но понеже е много дълга ще пусна линк към нея.

http://chitanka.info/text/20800/10#textstart

Историята е много поучителна, особено в края.

С нея се опитвам да дам кураж на един човек загубил работата си. Дано и той да успее в живота.

Рози и рози, ти милост нямаш ли?!?   Joy
Изтекоха ми лигите....

# 703
Страхотна е и не е много дълга история,много ми хареса потопих се изцяло докато я четях.
Искам и да ви кажа нещо.Бях затънала в нещо като дупка,всеки път когато се опитвах да мисля позитивно и да действам се случваше нещо гадно и всичко се проваляше.Тогава прочетох две книжки които имах отпреди и бях чела,реших пак да пробвам,но този път трябваше да напиша положителни и отрицателни черти,написах ги и установих,че имам подсъзнателен страх от успех,саботирах се сама по някакъв начин.Обърнах всички негативни страни в положителните противоположни и започнах да работя по техники,разбира се след два-три дни пак стана нещо неприятно,но този път си казах няма да се откажа каквото и да стане и продължих,сега нещата са доста по добре и продължавам да работя.
Прегръщам ви силно Hug желая ви да се чувствате щасливи,така по лесно се случват нещата.

# 704
Rain*, ти си супер!!

Рози и рози, ти милост нямаш ли?!?   JoyИзтекоха ми лигите....

Нямам  Party Party Ама нейсе от мене да мине - днес ще ви черпя с друго

Кой ще закусва с менееееееееееееееее??

Общи условия

Активация на акаунт