Подсъзнанието може всичко 46 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 65 189
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Нямам  Party Party Ама нейсе от мене да мине - днес ще ви черпя с друго

Кой ще закусва с менееееееееееееееее??

Ммммм, чудесен десерт, с този мед ме подсети за чай....

Да питам по отрано, ако някой има инфо за следващото новолуние, за какво се пише?
Пада се на 22.02.2012, сряда, 00:35 часа. Новолунието е в РИБИ.
Има доста двойки  Thinking

Няма ли да дойде ред да се пише за пари и материални блага, че да се напиша на воля?  Joy

Знаете ли колко много неща ми трябват в момента... hahaha

А то идва време и за нова тема....

# 707
  • I want it all and I want it now.
Това е страхотно.  bouquet
rainbow Ти си искай и ще получиш.  Wink Аз, не се съобразявам с датите. Искам си непрекъснато и постоянно. Wink

# 708
  • София
Аз си искам де, ама нещо не се получава...
И тото взех да пускам, ама то пустия му джакпот хем при мене не идва, хем и не отива при никой...
Довечера съм си го заплюла пу-пу  Joy
Моля, ако има и други желаещи да чакат следващия джакпот hahaha

По този повод незнам дали ви разказвах как мъжа ми като си пуска тото все вика "аз не искам шестицата, че е много, може и петица...".
И така миналата седмица след същото изказване взе, че уцели петицата.... ама във второ теглене. А там не се плаща нищо освен 6-ца... Голяма каръщина...
Аз пък не искам малко. Искам 6-цата и толкоз  Crossing Arms
Ако спечеля и на вас ще дам  Heart Eyes

# 709
Филма (Зовът на бездната) го изтеглих от Колибка. Нали там не се копират линковете. В търсачлата излиза веднага и няма друг, с който да се сбърка.

А от предния ми пост излиза, че има много неработещи препратки. Аз исках да кажа, че имам много принципно за проверка, а не, че не работят.  Embarassed До сега съм открила 7-8. Не знам дали да ми пращате на мен. Аз не съм сигурна как се пуска нова тема.
Само копираш старото. Сменяш Картинката . ама как да добавя настоящата тема като номерче към другите ...  newsm78  

Днес продължавам с проверката.

# 710
Снощи два пъти сънувах цифрата 61. Какво ли означава? Веднъж някой я каза, после отворих малка вратичка с този номер.

# 711
  • най-шареното място
Като говорите за цифри - за няколко дни два пъти пазаря и ми казват сумата - повтарящи се цифри: 44.44 и 37.37. Аз не съм си играла да ги търся. И двата пъти си ги харесах незнайно защо.

Много за цифрите има в сайт за Дънов. Вероятно има линк на първа страница.

# 712
  • Tам през Атлантическия океан
Филма (Зовът на бездната) го изтеглих от Колибка. Нали там не се копират линковете. В търсачлата излиза веднага и няма друг, с който да се сбърка.

А от предния ми пост излиза, че има много неработещи препратки. Аз исках да кажа, че имам много принципно за проверка, а не, че не работят.  Embarassed До сега съм открила 7-8. Не знам дали да ми пращате на мен. Аз не съм сигурна как се пуска нова тема.
Само копираш старото. Сменяш Картинката . ама как да добавя настоящата тема като номерче към другите ...  newsm78 

Днес продължавам с проверката.

Hug

Kato дадеш - цитиране на първия пост от темата ще видиш как е добавено/направено   Hug

Добавяш линка , после пишеш номера на темата и цъкваш на иконката - вмъкни връзка  Peace

И да има нещо не така можеш да коригираш колкото искаш в рамките на 24 ч май бе Simple Smile

# 713
  • I want it all and I want it now.
Снощи два пъти сънувах цифрата 61. Какво ли означава? Веднъж някой я каза, после отворих малка вратичка с този номер.

Комбинации между 1 и 6, такива като 116 или 661 – Поддържайте възвишени мисли и избягвайте безпокойствата, свързани с материалния свят.  WinkPeace
Това е от Д.Върчу- Ангелска нумерология
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1971

# 714
Момичета, просто вече не издържам да споделя. Тук мога. Вие сте ми "свои".

Имам много силно усещане за промяна, за освобождаване, за трансформация, ако щете го наречете. Чувството ми е, че предстоят два големи абе катаклизма поради липсата на друга дума, ама без да товарим отрицателно думата, които идват да дадат полет и възможност да бъдем себе си. И една значима законодателна промяна, която да позволи равноправие. Дори не знам как точно да формулирам това, което усещам, но ми се искаше да го изкажа  Embarassed

Понякога съм се чувствала така като момиче и после са се случвали най-вълнуващи неща. като че е пролет.

# 715
"Елен снощи ме попита: "Татко, кога ще станем богати?" Но аз не й казах това, което знам: "Скоро ще бъдем богати, но както не умееш да се справяш с бедността, така не ще умееш да се справяш и с богатството". А това е самата истина. В бедността тя е завистлива. Ако забогатеем, току-виж станала надута. Парите не променят болестта, а само признаците й."
"Зимата на нашето недоволство"
Стайнбек

# 716
# 717
Сън, мерси  Hug Heart Eyes

# 718
Деска, много си мъдра - пак да си го кажа  Hug

# 719
Деска, много си мъдра - пак да си го кажа  Hug

а Па  Joy  нЕма що  Mr. Green

ела да ме видиш за мои неща как съм напращела от мъдри действя  Joy