От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 705
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ларедут са ти върнали парите, до няколко дни ще се появят в картата ти, весели празници и на теб   bouquet

# 286
  • София
Честита Коледа - при мен мазалото с ЛР става пълно-преди седмица ми върнаха парите за всички поръчки в Бонди, днес те вече са термине с изключение на поръчката с колисимо - от нея за единия артикул ще ми връщат отново парите в ПП-7,90 евра. Какво мога да направя в този случай-аз вече получих парите за цялата поръчка?

# 287
Някой знае ли кога ще има курс от смарт ?

# 288
Приключвам сагата с пратките с две получени пратки от Ла Редута (бяха задържани в Лил) и с върнати пари директно в картата за други две поръчки, които се разходиха до Бонди и обратно. Благодаря на всички момичета, които се бориха това да се случи.
Весала Коледа на всички и една успешна нова година!

# 289
Честита Коледа - при мен мазалото с ЛР става пълно-преди седмица ми върнаха парите за всички поръчки в Бонди, днес те вече са термине с изключение на поръчката с колисимо - от нея за единия артикул ще ми връщат отново парите в ПП-7,90 евра. Какво мога да направя в този случай-аз вече получих парите за цялата поръчка?
Струва ми се, че просто сега са отразили това връщане на пари. Не че ще ги върнат отново.

Малката сума от разделената на две ларедутска поръчка ми е отразена в акаунта, че ще се възстанови в Пейпал. За по-голямата не пише нищо, но вероятно и нея ще върнат. Иначе поръчката е със статус термине. Ето, че и без диспути ларедутци връщат сумите, след като пакетите са се прибрали при тях. Няма място за притеснения.
* * *
От Ив Роше обаче така и не получих мейл за повторно изпратена поръчка.

Хубави празници на всички!

# 290
Някой знае ли кога ще има курс от смарт ?
И аз това се чудя, проверих в сайта им - нищо няма: http://smartdelivery.org/bg/route66.html
Надявам се в средата на януари да си получа каквото ми се полага от ИвРошето и сагата да приключва.
Видях, че и някои сте писали за промяната на № на пратката, но не разбрах как?? Пратили сте просто нова заявка с нов номер (и по този начин стават 2 заявки за едно и също) или някак сте поправили първоначалната (това ще съм благодарна някой да ми го обясни как става, че не мога да го направя).  Peace

# 291
  • София
Струва ми се, че просто сега са отразили това връщане на пари. Не че ще ги върнат отново.

да, права си - една по една неполучените ми поръчки се пълнят там...

# 292
  • на брега
anny, на този e-mail:  info@smartdelivery.org изпратих писмо в свободен текст, че след като съм им изпратила онлайн заявката за транспорта услуга, получих мейл от ир с различен номер на същата пратка (писах им новия номер и стария номер). Върнаха ми отговор, че са направили корекция на данните.

# 293
  bouquet Благодаря, Лучия, сега и аз ще се трогна да пиша, като гледам и днес няма обявен курс, надявам се да не е късно, пък и не мисля, че има вече нещо пристигнало в офиса им  Crazy Накрая не януари, ми за 14 февруари ще ги чакаме тия поръчки  ooooh!

# 294
  • Sofia
Редактирам се, видях.
Има ли промяна някаква при поръчка със Смарт за последните 2-3 месеца?

# 295
ЛР ми върнаха парите за поръчката към бонди, беше платена с пей пал... уф, сега май ще си я поръчам наново...

# 296
Постарах се да чета всичко в последните страници , но не всичко разбрах. Досега използвах Франсето , сега искам да ползвам като посредник Смарт, има ли проблеми с него при поръчки от ЛаРедут? Наближават намаленията , как ще поръчвате , възможно ли е да имаме проблеми с поръчките си?

# 297
Галя, не мисля, че тр да има проблем със Смарта, хората са писали, че не приемат поръчки само от ИвРоше и от 3Суис, така че... то пък и голям избор няма, те останаха единствената фирма посредник  Mr. Green

# 298
  • Някъде там...
Смарт май ще имат извънреден курс.  Rolling Eyes В информацията на профила ми, в курсове пише, че има курс с дата 27/12/11 и статус - Товарене.  Rolling Eyes Но нищо не пише иначе на самия сайт, където е отбелязано, че последният курс за годината е този от 14.12.11

# 299
  • Варна
Задължително ли е за всяка поръчка да се пише заявка до СД?

Общи условия

Активация на акаунт