От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 639
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
 Laughing Колко дава на кг превозена стока, че да се навие някой да и стане клиент пак  hahaha

# 376
  • Варна
Аз бих я ползвала ако курсовете и са всяка седмица както преди, бях доволна. Ще си помисля ...

# 377
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой получи ли мейл от СД?

# 378
Здравейте, отдавна не съм поръчвала нещо ч/з превозвач, но се подготвям за разпродажбите в Ларедут. Та въпроса ми е, коя компания ползвате и сте доволни. От прочетеното се насочих към  Smart Delivery. Правилно ли съм се ориентирала?

# 379
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, отдавна не съм поръчвала нещо ч/з превозвач, но се подготвям за разпродажбите в Ларедут. Та въпроса ми е, коя компания ползвате и сте доволни. От прочетеното се насочих към  Smart Delivery. Правилно ли съм се ориентирала?

За момента са единствените, Франсето нямам адрес във Франция

# 380
Благодаря за бързия отговор

# 381
от СД на мейла:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ !!!!!!!!!!!! СД уведомява всички свой клиенти, които ползват или смятат да ползват нашите услуги че : Акаунтите за фактуриране към всички магазините трябва да са стриктно и единствено на личното и пъно име на клиента* (без съкращения и асоциаций) и на пълната адресна регистрация на клиента в България !!!! При нужда трябва да можете да предоставите документ за адресна регистрация и самоличност. Това съобщение е съгласно изискванията на органите на реда във Франция и България. Приветстваме ви да промените незабавно акаунтите си към абсолютно всички магазини. В кратък срок наш представител ще пусне анкета към магазините, за да удостовери тези промени от ваша страна, и ако констатира че съществува сметка на наше име или адрес тя ще бъде запорирана и титуляра ще бъде приведен към показания. Тази процедура е с цел предоставяне на равни възможности за всеки един клиент - той трябва лично да отговаря за акаунта си, защото от магазините асоциират и обединяват всички акаунти който са направени на наше име и адрес. Благодарим ви предварително.

# 382
 newsm78 В този случай горим ли с мултиакаунтството, в ЛР примерно, че аз поне там имам(Х) поне 10 различни акаунта с вариации на имената и адреса  Joy
Сега уж се заричам, че едва ли ще ползвам повече от 1 за нещо, но знае ли човек  Crazy

# 383
  • София
Момичета, въздържайте се от поръчки към козметичните сайтове, че ще гръмнем като с ИР.
Поне, докато от СД не избистрят нещата ooooh!
п.п Че то в много сайтове няма поле за друг адрес, освен този за доставка....

# 384
  • Бургас
Мхм, Даниела що не вземе да се скрие някъде? Точно сега му е времето!  Laughing

# 385
Мхм, Даниела що не вземе да се скрие някъде? Точно сега му е времето!  Laughing

Ох, не знам............... но с горното изявление от СД си мисля, че ще се поръчва отново с ФрансетоБг.
Дано до намаленията всичко се изясни.

# 386
  • Варна

Не мисля, че имат право да изискват пълните ми имена ( Аз съм с четири  Mr. Green).
Обаче в сайтовете , които не предлагат доставка до България, няма как да дадем български адрес. Thinking Crazy

Доста неграмотно написано съобщение.  Sick "асоциаций", "Приветстваме ви да промените"  Laughing

# 387
  • София
хахах, Хексе и аз това изкоментирах Joy
Моите 2 имена трудно се събират.... ooooh!

# 388
наистина въздържайте се от поръчки,говорих и аз със СД,имат проблем във Франция и от много сайтове ги затрупват с писма,заради общия адрес,а освен в Ларедут няма вариант в другите сайтове за бг адрес,на път сме да изгърмим като с ИР,дано си получим това,което сме поръчали,а за друго аз понене не
 рискувам.До 1 седмица щели да имат резултат и като с изясни ситуацията,ще се публикува нещо официално на сайта

# 389
  • Варна
Голямото зимно намаление в Ла Редут започва на 11.01.2012 в 9.00ч!!!
2012-01-05 00:19

Броени дни остават до дългоочакваното зимно намаление в http://www.laredoute.fr/. Очаква се намаленията да достигат 70% в основния сектор, а в червения сектор и тази година ще има рекордно намалени над 90% стоки!!! Очакват се и едноеврови цени!

Екипът на Francetobg е в готовност отново да приема Вашите поръчки на френски адрес!
Просто се регистрирайте в нашия сайт и направете поръчките си от Ла Редут, а ние ще ги доставим най- изгодно до България само за 3лв/кг!
Вече имаме адрес във Франция, на които ще можете да адресирате поръчките си. Утре ще го обявим официално. Всички наши клиенти ще получат персонални е- мейли с адреса и начина му на изписване. За всички, които все още не са регистрирани при нас, адресът ще бъде достъпен на страниците на нашия сайт, както и в профила ни във Фейсбук.
В сайта ни http://www.francetobg.net/bg/ , както и в посочените по- долу линкове, ще откриете как да се регистрирате при нас и как да се регистрирате, да изберете продукти и да направите поръчка от Ла редут, както и как да посочите нашия френси адрес за доставка. Ще намерите и актуални кодове за безплатна доставка до френския ни адрес, намаления и подаръци, който ще Ви бъдат необходими за изгодни покупки!

Read more: http://www.francetobg.net/news/goljamoto-zimno-namaljenije-v-la- … 1-2012-v-9-00ch-/

Общи условия

Активация на акаунт