От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 636
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
  • София
от СД на мейла:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ !!!!!!!!!!!! СД уведомява всички свой клиенти, които ползват или смятат да ползват нашите услуги че : Акаунтите за фактуриране към всички магазините трябва да са стриктно и единствено на личното и пъно име на клиента* (без съкращения и асоциаций) и на пълната адресна регистрация на клиента в България !!!! При нужда трябва да можете да предоставите документ за адресна регистрация и самоличност. Това съобщение е съгласно изискванията на органите на реда във Франция и България. Приветстваме ви да промените незабавно акаунтите си към абсолютно всички магазини. В кратък срок наш представител ще пусне анкета към магазините, за да удостовери тези промени от ваша страна, и ако констатира че съществува сметка на наше име или адрес тя ще бъде запорирана и титуляра ще бъде приведен към показания. Тази процедура е с цел предоставяне на равни възможности за всеки един клиент - той трябва лично да отговаря за акаунта си, защото от магазините асоциират и обединяват всички акаунти който са направени на наше име и адрес. Благодарим ви предварително.

Уф,трябваше поне 5 пъти да го прочета,за да зацепя за какво иде реч.Явно съм доста тъпа. Laughing

Има някаква нередност тук.Как по адресна регистрация ?ЛК ми е с друга адресна регистрация,различна от тази ,на която живея в момента.Имаме два апартамента .
Всеки бълг.гражданин може да има постоянен адрес и настоящ адрес.

Голямото зимно намаление в Ла Редут започва на 11.01.2012 в 9.00ч!!!
2012-01-05 00:19

Броени дни остават до дългоочакваното зимно намаление в http://www.laredoute.fr/. Очаква се намаленията да достигат 70% в основния сектор, а в червения сектор и тази година ще има рекордно намалени над 90% стоки!!! Очакват се и едноеврови цени!

Ние пък очакваме центовите цени ! Peace

# 391
 Laughing Гориш, Теди, гориш, не може да ги ползваш.
Всички останали да снимат бързо ЛК, да направят копия на платените смитки за ток, вода, парно, Гражданска отговорност, платени данъци, здравни застраховки и всичко останало, за да може да се прати при необходимост на франсетата  Crazy Crazy

# 392
  • София
Хората се опитват да прекратят изборния туризъм Mr. Green Лоби или тъпизъм?! Joy hahaha
Аз съм бездомна....сбогом Ларедут...любов моя newsm45

# 393
и аз живея на различно място от това по ЛК, като Тедичка  Laughing
Това ми звучи безумно  Rolling Eyes
Сигурно ще ме карат и нотариален акт да представям, за да видят защо живея на друго място, май май вече прекаляват  ooooh!

# 394
  • София
Всички останали да снимат бързо ЛК, да направят копия на платените смитки за ток, вода, парно, Гражданска отговорност, платени данъци, здравни застраховки и всичко останало, за да може да се прати при необходимост на франсетата  Crazy Crazy

Joy Joy Joy

Ааа,Ани не горя .Даде ми идея.Ще снимам всички сметки и данъци.Те са на мое име.  Laughing

# 395
  • Варна

Joy Joy Joy

Ааа,Ани не горя .Даде ми идея.Ще снимам всички сметки и данъци.Те са на мое име.  Laughing

+ превод и легализация на френски.  Mr. Green

# 396
  • София
Аз.....ами нищо нямам Rolling Eyes Търся спешно приемно семейство от 11 януари Joy
Не, който е писал това изявление- не е съвсем грамотен.....във всяко отношение. Дано има бърза редакция.
п.п Простете лигоча Blush

Цитат
+ превод и легализация на френски. 
Joy Joy Joy

# 397
  • Бургас
Този, който е сътворил това безумно съобщение, е изцяло неграмотен! То бива, бива грешки, ама почти във всяко изречение, ми идва в повече.  Rolling Eyes
А пък за смисъла да не говорим... пълни глупости.
Нещо ми се струва, че и на СД работата не им е чиста.

# 398
наистина въздържайте се от поръчки,говорих и аз със СД,имат проблем във Франция и от много сайтове ги затрупват с писма,заради общия адрес,а освен в Ларедут няма вариант в другите сайтове за бг адрес,на път сме да изгърмим като с ИР,дано си получим това,което сме поръчали,а за друго аз понене не
 рискувам.До 1 седмица щели да имат резултат и като с изясни ситуацията,ще се публикува нещо официално на сайта
добре де, обаче намалението почва на 11-ти, а аз тук два дена се мъча в ларедут да си сменя данните, още преди да го прочета това тук в темата (на мен мейл не са пращали) и не мога и не мога. Тъкмо успях на един акаунт да сменя адреса, те сега и имената да си сменям, има още 5 дни с това да се занимавам, тоя сайт на Ларедут е многооооо смотан в това отношение  smile3511
ииииииииии борбата с адреса продължаваааааа - след като ме бяха пратили да живея в Камбоджа  Laughing си го поправих адреса и се записа нормално. И след като нямам проблем да си сменям адреса както ми скимне на единия профил, се чудя защо не мога да го променя на другия. Колкото и да се мъча то си иска адреса на СД, явно не може без него  hahaha
Значи сега да чакам да ми търсят сметка, що не съм го променила, така ли  hahaha
Аз да питам Ларедут нямат ли задължение да пазят лични данни. От къде на къде ще предоставят информация пък точно на СД  #Cussing out

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 15:43 от anbibian

# 399
  • София-Лагера
Aз смених адреса на фактуриране много бързо без проблеми.

# 400
Добре, точно това питала в тема за френски сайтове.
Сменим адреса на фактуриране в ларедут, за сега добре.
Но
НО
аз ползвам карта на име на моят мъж, значи, трябва в негов акаунд пиша бг адрес и негови имена за фатуриране и френси за пратка. За сега става, в моят акаунд за достава трябва пиша как???френски адрес това е ясно, моите имена? А факрутиране? негови имена и адрес в бг? Не ли алко тъпо ooooh!

Ларедут поне дава тази възможност, а какво аз трябва направя с бренделлей, вистапринт, ив роше, даксон, атласформен, дамарт, и още 100 други???? Thinking

Явно хора молят да ги оставиме без работа. Whistling
Направо писна ми вече от тези френски превозвачи. Crossing Arms

# 401
  • София
Такааааа....

Бях болна 3 дни с 40 гр.температура и явно зацепвам доста бавно още.

Имам в ЛР няколко акаунта - само 2 с моите имена .С останалите какво правим ?
От къде измислиха тази глупост СД преди намалението . newsm78

Да вземат да си редактират мейла и да го напишат с  5 прости изречения.

anbibianbouquet

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 15:56 от tedichka07

# 402
Теди, бързо оздравяване  Hug
Вишенка май е правя - молят да ги оставим без работа  Crossing Arms

# 403
  • София-Лагера
Навсякъде написах моя адрес за фактуриране.
Това проблем ли е?
За Ла Редут говоря.
И аз съм с 5-6 акаунта.

# 404
  • София
аз пък си мисля, че това е отговор на ЛР... при толкова много върнали се поръчки при тях, няма как да не са се усетили, за какво става въпрос, не е проблемът в козметичните сайтове....

Общи условия

Активация на акаунт