От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 591
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
vishenka  Hug
и аз така оставих някои хора без подаръци за Коледа, надявах се поне тия два пакета да пристигнат преди 07.01.2012, че мъжо има РД, но не, трябва да му е гадно на човек  Sick
сега докато приспивах децата сметнах, че ще платя доставка на тия 2 пакета толкова, колкото струват и двата  Crazy и защо? ми вероятно останал единия във Фр  Crazy
тук вали гадно и досадно цял ден, но ще се наложи да изляза и да търся нещо за мъжО, че утре да не съм с празни ръце  ooooh!

# 511
Някой престрашили се с поръчка към Франсето Thinking
Аз (макар че нещата не са за моя употреба).
Вярвам, че ФТБ си научиха урока  Wink След като новият им адрес е с име на човек и на фирмата им, не мисля, че ще има проблем с получаването (ако не се появи нов ИР). А курсовете им са редовни и работят експедитивно. Това ме устройва.  Peace

# 512
Някой престрашили се с поръчка към Франсето Thinking
Аз (макар че нещата не са за моя употреба).
Вярвам, че ФТБ си научиха урока  Wink След като новият им адрес е с име на човек и на фирмата им, не мисля, че ще има проблем с получаването (ако не се появи нов ИР). А курсовете им са редовни и работят експедитивно. Това ме устройва.  Peace
  Пуснах тази сутрин една поръчка.

# 513
а пък аз нямам мейл от СД, в профила ми стои все още статус "чака номер на кашон"  Rolling Eyes ... нали пише, че са ги обработили?! Сега какво, да се разкарвам ли утре от люлин до дружба или нямам шанс да получа нещо като статусът на поръчката е такъв Thinking

# 514
  • София
поне Даниела пак работи с транспортна компания, не с частни лица

# 515
а пък аз нямам мейл от СД, в профила ми стои все още статус "чака номер на кашон"  Rolling Eyes ... нали пише, че са ги обработили?! Сега какво, да се разкарвам ли утре от люлин до дружба или нямам шанс да получа нещо като статусът на поръчката е такъв Thinking
за съжаление можеш не разкарваш се - ако чака номер на кашон, значи в франция ти чака прата все още Sad

# 516
  • Варна
поне Даниела пак работи с транспортна компания, не с частни лица
Да, и аз това погледнах:-)

# 517
за съжаление можеш не разкарваш се - ако чака номер на кашон, значи в франция ти чака прата все още Sad
възможно ли е?? на 21.12.2011 имам мейл от тях, че пратката ми е при тях във Франция... защо да не са я натоварили с курса на 27.12?! Повече никога няма да поръчвам с тях #Crazy

# 518
Е няма угодия...преди нямало повече да се поръчва от франсето....сега вече няма от смарта  Laughing  Peace

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 14:51 от fire lady

# 519
Е няма угодила...преди нямало повече да се поръчва от франсето....сега вече няма от смарта  Laughing  Peace

Outta Joint

# 520
  • София
Не ви ли е малко притеснено да ползвате пак франсето?  Rolling Eyes След тия неприятности не бих се престрашила, въпреки че смарта не ме кефят особено. Никой не е застрахован, че с неговата транспортна фирма няма да се случи проблем, но толкова ли бързо простихте и забравихте как от франсето се покриха и мишкуваха?

# 521
При всички положения обаче за безнадеждните поръчки от ИР  дължим благодарности на Деси и Ели_миа, както и на СД! Пратките с успех можеха да тръгнат и след НГ от Франция.

Винаги съм се учудвала на късата памет.

Но..., Нова година, нов късмет!

# 522
@ Ивето, абсолютно  newsm10
Честно казано аз не бих могла да преглътна толкова бързо това, което франсето надробиха, най-малко заради отношението им, ако знаех каква е хавата още в началото, че ИР създават такива проблеми, че има усложнения и прочие, ОК, дето се казва можеше да се организираме, както и направихме и да търсим решение, ама това, което Даниела врътна и незнанията и ( Crazy ), мълчанията, бездействията ме  Sick Sick

# 523
Не ви ли е малко притеснено да ползвате пак франсето?  Rolling Eyes След тия неприятности не бих се престрашила, въпреки че смарта не ме кефят особено. Никой не е застрахован, че с неговата транспортна фирма няма да се случи проблем, но толкова ли бързо простихте и забравихте как от франсето се покриха и мишкуваха?
Ами аз не мисля ,че някой се покрил или шмекерувал или мишкувал.
Нито някой е крил нещо ,всичко се разбра с пристигането на скапаните иврошейци в БГ.
И понеже е по-лесно да обвиняваме някой който образно казано ни е насреща го правим .
Не ми се спори обаче .
Виждам и СД има заплаха за блокиране на адреса заради други френски сайтове .
Наистина ще най-добре да спрем да поръчваме от всички проблемни френски сайтове .
Чета  и в темата за Ив Роше и явно няма да си получите всичко ,е...ти скапаняците.
На тях не мога да простя аз .

# 524
аз се включих малко неподготвена в темата ... нямам спомени за нищо, защото това ми е първа поръчка с посредник от Франция. Много съм разочарована, защото първо ми писаха, че са получили пратка, която уж е за мен, но не могли да я идентифицират Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.. много ми стана чудно как, отговорих им веднага, след което 10 дни пълно мълчание от тях ...после ми пишат, че още няма яснота и ще опишат пратките на 4 и 5 януари .. и това мина, вече се вълнувам кога и дали изобщо ще си получа пратката Rolling Eyes Поръчвам редовно от Англия и никога не съм имала проблеми, френски пък знам перфектно и знам къде какво съм писала ... оставам в очакване ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт