От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 580
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
  • София
аз при Даниела не се връщам - мотка се месец, докато не видя, какво правим ние, за да го направи и тя, през цялото време ни обясняваше, как към нас има само морални задължения, а накрая се опита да прекара пратките от ИР през нея, за да вземе пари... надроби една камара глупости - сори, ама без мен, който иска да си чупи главата при нея  Naughty

от смарта до сега оплаквания нямам, освен мудността, но като имам предвид, че нещата от ИР ми стояха 1 месец във Франция заради глупостта на Даниела да наеме частни лица в Бонди... това забавяне от ден-два в София, ще го преживея. Защото да не си кривим душите - в Лил продължаваха да приемат поръчките и след началото на кризата, адрес в Бонди беше блокиран - защото там поръчките се приемаха от частни лица.

Освен това като знам, че и фирма няма, а работи като частно лице  ooooh! ами - сори, ама не става  Naughty

ПП Пък и все още имам пусната жалба срещу нея в Полицията  Joy

# 526
защото там поръчките се приемаха от частни лица.

В крайна сметка не излезе ли ,че не е задължително лицето до което е пратката да приеме пакета на адреса?

# 527
Като споменаваме всичко-хайде и да кажем нещо хубаво. Помните ли преди празниците, смарта колко бързо обработиха и пратиха пратките? Или помним само лошото?
Вярно, смарта са бавнички, но поне са сигурни и нещо много важно, видяхме как действат в подобна ситуация на франсето- далеч по-адекватно  Peace

# 528
Не ви ли е малко притеснено да ползвате пак франсето?  Rolling Eyes След тия неприятности не бих се престрашила, въпреки че смарта не ме кефят особено. Никой не е застрахован, че с неговата транспортна фирма няма да се случи проблем, но толкова ли бързо простихте и забравихте как от франсето се покриха и мишкуваха?
Наистина ще най-добре да спрем да поръчваме от всички проблемни френски сайтове .
Пак повторя, като казва моят приятел - "с кои ти забъркала се - те освен френска любовта нищо хубово не измислили, само свирка правят добре, нищо друго хубово не направили"

(и винаги на края азва той - спри да поръчваш с тези свиркаджии, нищо друго хубово от те не очаквай Joy)

# 529
  • София
защото там поръчките се приемаха от частни лица.

В крайна сметка не излезе ли ,че не е задължително лицето до което е пратката да приеме пакета на адреса?
в крайна сметка не излезе нищо ясно... аз между другото се бях зарекла като свърши всичко, да пусна един сигнал до данъчните, че не съм много убедена, че като самоосигуряващо се лице може да извършва посредническа и търговска дейност... може и да го направя, но като гледам, че хората пак се юрнаха да поръчват на нейния адрес, най-много заради мен да изгорят...
Като споменаваме всичко-хайде и да кажем нещо хубаво. Помните ли преди празниците, смарта колко бързо обработиха и пратиха пратките? Или помним само лошото?
Вярно, смарта са бавнички, но поне са сигурни и нещо много важно, видяхме как действат в подобна ситуация на франсето- далеч по-адекватно  Peace
това е вярно  Peace

и не ме разбирайте грешно - не защитавам СД в никакъв случай, аз ще поръчвам по намаленията до БГ адрес, след това може и да ползвам смарта, но с Даниела - никога  Naughty

# 530
Смарта не са били в сиуацията на Франсето ,че да са действали по -адекватно от тях.
Аз сега използвах Смарта за първи път и освен ,че курсовете им не са на често друг проблем не виждам.
Дзвер тя нали имаше проверка от икономическа полиция ако имаше нещо нередно щяха да го установят.

# 531
за съжаление можеш не разкарваш се - ако чака номер на кашон, значи в франция ти чака прата все още Sad
възможно ли е?? на 21.12.2011 имам мейл от тях, че пратката ми е при тях във Франция... защо да не са я натоварили с курса на 27.12?! Повече никога няма да поръчвам с тях #Crazy

Възможно е!!!
моите 2 пратки са пристигнали на 26.12.2011 на фр.адрес, статуса им е: В България, имам мейл с дължимата сума за ДВЕТЕ пратки, НО! след него и втори, който ме информира, че едната ми пратка вероятно е останала във Фр  Whistling

# 532
  • София
Смарта не са били в сиуацията на Франсето ,че да са действали по -адекватно от тях.
Аз сега използвах Смарта за първи път и освен ,че курсовете им не са на често друг проблем не виждам.
Дзвер тя нали имаше проверка от икономическа полиция ако имаше нещо нередно щяха да го установят.
икономическа полиция не са данъчните  Peace

# 533
Как да не са били? И те бяха предопредени да не приемат повече поръки от Ив Роше и НЕ хукнаха да сменят адреси, както направи франсето  Stop

# 534
  • Варна
Моля ви, нека спрем. Всеки да ползва която иска фирма. И на мен ми се повдига вече 2ра година като видя само името на Емпреса, но не съм тръгнала да обяснявам на сегашните им клиенти колко са зле и късопаметни.
И двата превозвача са на едно ниво. Като всичко е наред и те са ок, при проблеми са неадекватни. Имах проблем със СД - ми зле са. Лоша комуникация, никаква информация и да - морални задължения, не материални! Ама ги ползвам. Те и БДЖ са зле ама веднъж годишно като ми се налага се качвам на влак/и после подавам жалби и ми връщат пари ooooh!/.
Вие ще си получите душ геловете ама някои продължаваме да се разправяме за поръчките си. Поне аз ... ядосах се и писах на Сабина на кирилица и на български та ми олекна. Отдолу и писах  да ползва транслатора. Не ще... не говорела българския и иска английски. Скарах и се на английски и сега май ми е обидена, обвиних ги в бюрокращина. Та не знам на кой да съм благодарна и на кой не.

# 535
Как да не са били? И те бяха предопредени да не приемат повече поръки от Ив Роше и НЕ хукнаха да сменят адреси, както направи франсето  Stop
Те не бяха предупредени и те и Франсето бяха принудени да подпишат споразумение  ,че повече няма да дистрибутират техни пратки.
От къде разбра ,че Франсето са си сменили адреса защото от Ив Роше са ги предупреили да не приемат техни пратки ?
Смарта са били с блокирани адреси и пратки ,кога е било това ?

# 536
Те не бяха предупредени и те и Франсето бяха принудени да подпишат споразумение  ,че повече няма да дистрибутират техни пратки.
От къде разбра ,че Франсето са си сменили адреса защото от Ив Роше са ги предупреили да не приемат техни пратки ?
Още септември са били предупредени (даже май Даниела сама си беше признала, не помня вече, едно ли беше) за някакъв проблем с бг картите и да се прекратят поръчките, но те решили само да скокнат на поредния нов адрес. Айде стига вече, колко адреса смениха франсето от май месец до сега и колко смарта???  Stop

# 537
за съжаление можеш не разкарваш се - ако чака номер на кашон, значи в франция ти чака прата все още Sad
възможно ли е?? на 21.12.2011 имам мейл от тях, че пратката ми е при тях във Франция... защо да не са я натоварили с курса на 27.12?! Повече никога няма да поръчвам с тях #Crazy

Възможно е!!!
моите 2 пратки са пристигнали на 26.12.2011 на фр.адрес, статуса им е: В България, имам мейл с дължимата сума за ДВЕТЕ пратки, НО! след него и втори, който ме информира, че едната ми пратка вероятно е останала във Фр  Whistling

нямам думи Shocked щом те не знаят къде и за кой (в моя случай) са ни пратките, кой знае  Rolling Eyes

остава ни просто да чакаме Confused

# 538
Те не бяха предупредени и те и Франсето бяха принудени да подпишат споразумение  ,че повече няма да дистрибутират техни пратки.
Още септември са били предупредени (даже май Даниела сама си беше признала, не помня вече, едно ли беше) за някакъв проблем с бг картите и да се прекратят поръчките, но те решили само да скокнат на поредния нов адрес. Айде стига вече, колко адреса смениха франсето от май до сега и колко смарта???  Stop
http://www.francetobg.net/news/vazhno-prjeustanovjavat-sje-porch … drjesa-ni-v-lil-/
Даниела нищо не си е признавала  , а си го написа   Grinning
О 3.../нещо си / се бяха свързали със Сожетра  за неплатени поръчки та Сожетра заявили ,че ако към тях има претенции от сайта те ще ги предевят към Франсето.
Тъй като гледам същото тече сега и със Смарта от други сайтове затова и те искат да си пишем нашия адрес на фактуриране.Дано не разбираме как те биха действали при ситуация на блокиран адрес и пратки. Praynig от полицията.
Ами няма как да обвинявам някой друг освен всички тези сайтове ,които са си получили парите ,но при тях стояло не платено.

# 539
  • София
оооооооо, сигурна съм, че СД не биха се справили по-добре, но пък съм сигурна, че нямаше да си сменят адреса за доставка и да направят още по-голямо мазало, най-малкото, защото Иванка Вълчева е съдружник във фирмата  Wink

иначе наистина е безмислен спора - който от където и както си иска да поръчва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт