От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 584
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Радвайте се, че не сме Беларус Laughing
Някой ходили до Смарта в Дружба?

# 571
сега идвам от там  Laughing

# 572
сега идвам от там  Laughing
И?
Какви са тия половинчати отговори, разказвай какво има, Рони  Hug
От Рошето имаше ли пратки, какво са пратили?

# 573
сега идвам от там  Laughing
И?
Какви са тия половинчати отговори, разказвай какво има, Рони  Hug
От Рошето имаше ли пратки, какво са пратили?
Ми то въпроса беше дали някой е ходил  Mr. Green
За съжаление не мога да Ви ппомогна. Не съм поръчвала никога от ИР  Rolling Eyes
Имах само едни гумени ботуши да взимам. Не съм се сетила да питам  Blush
там беше и камъче, ако тя знае за пратките от Роше ще пише сигурно  Peace

# 574
Здравейте!
Днес си взех от еконт, пратка от Смарт. Не знам защо идва по- рано, това много ме зарадва, първоначално. Чаках само неща от Ив роше. Пратката беше 1,7кг. Даааа, ама неее.
За съжаление не са ми пратили безплатния артикул, който беше мъжкия комплект Евидънс. Нямах втори мейл от Ив роше за повторно пратена поръчка. На фактурата само са написали нещо от сорта на екскузе лес артикелс ист епуизе.......изчерпан ама друг път...... не знам какво да правя, но ще направя нещо само щото ме ядосват, че са отваряли пакетите да махат подаръците и са ги опаковали отново. В потвърдителния мейл, който получих първоначално за изпращане на поръчката, комплекта си беше там...... ама че са дразнещи тия хора..... нямам думи, зашо правят такива промоции като после ще ни разиграват....

# 575
Уф, знаехме си, че ще е така.  Confused
^sugar^ от куриерите ли ти беше поръчката?

# 576
от основният сайт - на 17.11 предполагам с първият артикул за 0 евро Sad

# 577
от основният сайт - на 17.11 предполагам с първият артикул за 0 евро Sad
Точно така

# 578
там беше и камъче, ако тя знае за пратките от Роше ще пише сигурно  Peace
Eй ме! Hug
Има пратки от ИР.
Поне аз взех една такава. За съжаление ще я връщам, щото не е моята (съвпадение на имената имаме). И не знам сега моята дошла ли е, не е ли, някой друг ли я е получил, такива ми ти работи.
А дали е пратен продукта за 0 евро не мога да кажа, защото не знам какво е поръчала дамата, чийто пакет е в мен (знам какво е получила обаче  Laughing)
Само спокойствие, надявам се всичко да е наред. Peace

# 579
А има ли някой като мен дето е поръчвал от ЛР около 14,12,2011 и да няма смс от СД?
Аз им писах мейл, обаче като гледам скоро няма да ми отговорят. Ще взема в понеделник да им се обадя да проверят. Възможно ли е още да не ми е пристигнала пратката на техния адрес  newsm78

# 580
  • Димитровград
Да.На мен не сами пристигнали тези от 14 и 15 .12.,а тези от 19 и 20.12 са тук.Според мен не са имали място и не са ги натоварили.

# 581
  • София
Взех поръчката си от 17.11 от Смарт. Пълнежът само.... мъжкия комплект Евидънс липсва.  Sick

И м/у другото: остатъкът от парите, които събирахме съм превела на Деси.

# 582
  • София
И аз преди малко се върнах от там. Има пратки от ИР. Аз лично взех 3 бр., а имам имейли за 5...
От тези 3 - 2 бр. са за приятелка и 1 за мен. Та в моят пакет нямаше продукта за 0 евро. В другите 2 положението е 50/50 - в единият го имаше, в другият - не. И трите пакета са изпратени на 23.12.11. Нов все още ми се губят 2 поръчки, изпратени на 22.12.11, според потвърдителния имейл. Ако са били изпратени би трябвало при всички случай да са пристигнали на френски адрес, но нямам никаква информация за това. Явно пак ще се пишат имейли за неполучени поръчки. Но честно казано вече бих предпочела връщане на парите по картата,а не самите продукти, защото тези, които ми трябва не ги изпращат...

П.С. Има ли и други с получени потвърдителни имейли от 22.12.11 и не пристигнали пратки?

# 583
Аз имам потвърдителен мейл от 22.12,но по статуса на поръчката -"в изпълнение",разбирам че е във Франция и според мен ще дойде със следващия курс на Смарт-а.Между другото имам поръчка от Ла Редут-а от 21.12,която е в Б-я и вече е дадена на куриер,т.е.ще дойде в понеделник и вторник.Изобщо не им разбирам логиката на товарене на Смарт-а newsm78

# 584

Информaция за курсовете на Smart Delivery

Статус курс 06.01.2012- пътува
*планувана дата на пристигане 11.01.2012г

Общи условия

Активация на акаунт