От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 518
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Къдричка те за потвърждение искат да им пратиш потвърдителния мейл от магазина, за да са сигурни, че това е твоята поръчка - пишеше го с едни ситни букви отдолу под списъка
Аз и в този списък не съм и няма как да съм - аз си имам регистрация на тази поръчка липсващата.

# 646
anbibian аз точно това съм им пратила още миналата година Laughing

ще се пробвам да се обадя след 10, макар че веднъж опитвах без успех и мисля да пратя мъжа ми до там, че ще има работа наблизо, само дето ще е без личната ми карта, но ще я снимам и ще му я изпратя, както и потвърдителния мейл, ако не му я дадат, поне на е идентифицират Praynig

не че чакам нещо кой знае какво, ама като се настрои човек, голям зор Mr. Green

# 647
мен ми е по-удобно в Русе да получавам нещата и се чудя пак за ФранстоБг,някой вече да е получавал на новия адрес там,проблеми?
Да, новият адрес на Франстубг работи - има вече изнесен списък с получени пратки на френски адрес.

# 648
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
мен ми е по-удобно в Русе да получавам нещата и се чудя пак за ФранстоБг,някой вече да е получавал на новия адрес там,проблеми?
Да, новият адрес на Франстубг работи - има вече изнесен списък с получени пратки на френски адрес.

Този списък е стар.

# 649
  • София

Този списък е стар.
Не е стар, от вчера е - http://www.francetobg.net/bg/pristignali-vv-frantsija/
Днес може да го актуализират.

# 650
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Извинявайте, аз гледах пристигнали в България

# 651
  • София
Имам поръчани пратки със СД, за доставка с Еконт до офис с наложен платеж. Изпратили са ми мейл, в който пише, че дължа 8,99лв - това само за тяхната услуга ли е или и за Еконт? newsm78

# 652
Момичета, моля за малко помощ, че за първи път поръчвам с СД. Получих писмо от Ла редут че пратката ми е пратена на 5.01 и ми дадоха номер на колета. Но той още не е пристигнал в СД. На франските пощи ми излиза това: http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR
Колко време му трябва за да стигне до СД?

# 653
Имам поръчани пратки със СД, за доставка с Еконт до офис с наложен платеж. Изпратили са ми мейл, в който пише, че дължа 8,99лв - това само за тяхната услуга ли е или и за Еконт? newsm78
не, това само за Смарт -  в еконт ще платиш тази сума+ услуги на еконт (смарт не мога ти напишат общата сума, щото не знаят колко вземе еконт - знаят, ама +- )  bouquet

# 654
  • София
 Hug Ясно, добре ще се изръся. Мерси!

# 655
  • София
Момичета, моля за малко помощ, че за първи път поръчвам с СД. Получих писмо от Ла редут че пратката ми е пратена на 5.01 и ми дадоха номер на колета. Но той още не е пристигнал в СД. На франските пощи ми излиза това: http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR
Колко време му трябва за да стигне до СД?
След като в сайта на Колисимо ти изпише, че поръчката ти е пристигнала на адреса... не помня точния надпис, дай им поне още един ( а по намаленията 2-3 дни) преди реално въпросната поръчка наистина да е на адреса.
Много често стават разминавания с точното  време за доставка.
В сайтовете и в колисимо е отразено като получена поръчка, а всъщност не е точно така.
От там се и поражда недоволството и негодуването на клиентите срещу превозвачите, а те всъщност нямат вина, че франсетата шмекеруват...

# 656
Момичета,имам питане newsm78.За доставките от Ив Роше от къде се взема колисимото?Аз в емйлите имам само номер на поръчка и номер на клиент.За едната ми поръчка колисимото ми го изписаха от Смарта и вече пътува за Б-я,а за другата статуса е"чака кашон"и нямам номер-колисимо.

# 657
може ли някой да ми напише спешно тел. на СД, защото сайта не им се отваря
ако го имате записан Rolling Eyes

пп.вече работи Whistling

# 658
  • София-Лагера
Сайта се отваря без проблем
GSM (България):
+359 898 339323 /понеделник - петък от 10 до 17ч./
(въпроси относно доставки в България)

# 659
Мами да попитам когато искам да ми изпратят с Бг пощи от СД първо чакат да си получат парите по банковата сметка и след това пращат пакета или като си го получа чак тогава да им преведа парите?  досега само с франсето бях поръчвала и за Сд не ми е много ясно как процедират.

Общи условия

Активация на акаунт