От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 725
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз все таях надежди, че ще си получа 2те пратки от Бонди, но май няма да го бъде.
Бях писала на Ларедут да препратят пратките на адреса на Смарт, но вече 10 дни нямам отговор, освен автоматичен за приемане на запитването. Sad

Дано Франсето направят още опити да вземат поръчките от Бонди.

# 211

Предлагам, ФТБ да започне да действа, вместо да пише безсмислени дезинформации. А именно, да прати "хората ни" в Бонди в пощата да попитат, какво трябва да съдържа изрично пълномощно от всеки с пратка там за да могат "наш'те хора" да получат пратките ни от пощата.
[/quote]
Подкрепям те.. Peace

# 212
  • София-Лагера
Глас в пустинята.
Свържете се с хората от Бонди.
Това е телефона от сайта
0616479557

# 213
СД и Бонди, които сте пращали мейли до ели_миа - проверете се дали ви има в списъка от съседната тема 

Не съм в час   Embarassed
Коя е тази съседна тема?

# 214
СД и Бонди, които сте пращали мейли до ели_миа - проверете се дали ви има в списъка от съседната тема 

Не съм в час   Embarassed
Коя е тази съседна тема?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629253.0

# 215
Много моля за линк към контактната форма на Ле Редута.Нещо не мога да я намеря Embarassed Embarassed

# 216
# 217
  • София
и кръгът стана още по-омагьосан.....

# 218
  • Бургас
Нали пратките бяха задържани от полицията?  Laughing
Не мога да разбера, на Даниела не й ли омръзна да пише едно и също с различни думи?! Тая жена за малоумни ли ни смята?

На мен вече ми е смешно, достатъчно дълго се ядосвах.

# 219
  • София-Лагера
Нали пратките бяха задържани от полицията?  Laughing
Не мога да разбера, на Даниела не й ли омръзна да пише едно и също с различни думи?! Тая жена за малоумни ли ни смята?

На мен вече ми е смешно, достатъчно дълго се ядосвах.
Има доставени пратки ,но къде са един господ знае.
И естествено Даниела нищо не знае.

# 220
Според мен тези пратки са върнати в сайтовете/търговци. Аз имах пратка, която стоя от 22.11 15 дни в пощата. После беше върната и сайта C&A ми върнаха парите в картата. Дано и с вашите пратки се получи така .

# 221
  • София
Според мен тези пратки са върнати в сайтовете/търговци. Аз имах пратка, която стоя от 22.11 15 дни в пощата. После беше върната и сайта C&A ми върнаха парите в картата. Дано и с вашите пратки се получи така .
което означава, че няма пратки, задържани в пощата, които пощаджиите или Дядо Коледа с джуджетата, са се опитали вчера да доставят на "горките хорица"...

# 222
  • София-Лагера
Aз говоря за доставени.
Доставените няма как да се върнат към сайта.
А на кой са доставени никой не знае.
На няколко момичета от Фейса.
Това е вече 1 месец.

# 223
От ФТБ си казаха - за да се разбере на кого са доставени доставените пратки, трябва да се изиска информация от сайтовете. Тази информация може да я поиска само този, който е пуснал поръчката. Даниела не може да направи нищо по въпроса, та дори и да иска. Ако от сайта кажат, че подписът за доставка е на човек от адреса в Бонди, може да имате претенции към Даниела. Но дотогава... тя за какво е отговорна?

# 224
  • София
Доставени има, да. Въпросът е на кого? Случайно или не, ЛР не отговарят на всички. Отговарят основно/ лично мнение/ на въпроси за поръчки с колисимо, които могат да се проследят.
Има ли момиче задало им въпрос за поръчки с къщичката? И съответно да е получила отговор?
На мои запитвания не отговарят Crossing Arms Чакам ги до понеделник за отговор и пускам диспути.
От първата ми поръчка са минали близо 40 дни....как пък не се върна за това време

Общи условия

Активация на акаунт