От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 616
  • 713
  •   1
Отговори
# 450

Явно трябва нова тема с големи червени букви ,че засега само от ЛР може да се поръчва.
[/quote]
След като са изброили толкова много сайтове,от които можеш да поръчваш чрез тях и пишат че предлагат сътрудничество и за други неупоменати,не разбирам къде е проблема им.

# 451
  • София
супер са, и без това може след седмица нищо да не можеш да поръчаш, така че пускай ги  Peace

и аз се самопоканих, ама не получих ваучер - само някаква оферта да трупам точки  ooooh!, но нищо - на фона на тройно изполвания ваучер от английския бранд, съм доволна Mr. Green
Ама трябва и да поръчаш
 Joy Joy Joy
Като в англ .бранд
ами поръчах и си получих поръчката и вече си я износих, ама само някакви 300 точки ми даде да трупам, абе тия французи нещо не ме харесват май  Joy

# 452
  • София
След като са изброили толкова много сайтове,от които можеш да поръчваш чрез тях и пишат че предлагат сътрудничество и за други неупоменати,не разбирам къде е проблема им.
Факт е, че от случка, подобна на тази  с Francetobg  не е застрахован и СД. Ходят по тънък лед и не се знае кога и къде ще се подхлъзнат. За да избегнат падането и всякакви бъдещи неприятности, хората се стремят да си вържат гащите отвсякъде... и са прави! А недоволни и мрънкащи клиенти има във всеки един бранш, то хората са си казали, че угодия няма...
Фактът, че Francetobg не само не прекратиха дейност(въпреки жалби, обвинения имат ли фирма, законни ли са и тем подобни..),  ами се връщат с нов адрес на хоризонта, аз за себе си си правя изводите, че всяко чудо е за 3 дни...

# 453
  • София
Фактът, че Francetobg не само не прекратиха дейност(въпреки жалби, обвинения имат ли фирма, законни ли са и тем подобни..),  ами се връщат с нов адрес на хоризонта, аз за себе си си правя изводите, че всяко чудо е за 3 дни...

Извинявай, ама не виждам нищо героично в това, или не гледам в правилната посока  newsm78

# 454
  • София-Лагера
Поръчах ги ,ама и ваучера ми взеха. Mr. Green

# 455
  • София

Извинявай, ама не виждам нищо героично в това, или не гледам в правилната посока  newsm78
Не съм казала, че е героично, а че няма нищо незаконно!

# 456
  • София
Не тръгвайте и вие по тънкия лед Hug
Мен Франсето ме кефят, че пак ще имат курс всеки петък. Само да им тръгнат нещата и като нищо пак ще ги ползвам. СД да прощават/само хубаво съм видяла от тях/ , ама мноооого мудни с обработката ooooh! Уж програми правиха, иновации разни....усложниха си живота.
Ев, подписът ти ми спря сърцето за секунда! В миг се превърнах в зомби и ръцете ме поведоха към сайта на ЛР Joy

# 457
  • Варна
Ако целта е да не даваме като адрес на фактуриране, адресите на превозвача( т.е. да отпадне съмнение за мултиакаунтинг), би трябвало да можем да пишем нашите си адреси, а като държава Франция ( щом доставка до БГ няма)
Дали ще има драма от страна на френските сайтове, че им се дават несъществуващи във Франция адреси? Thinking

# 458
О супер Франсето имат нов адрес Grinning

# 459
  • София
Фактът, че Francetobg не само не прекратиха дейност(въпреки жалби, обвинения имат ли фирма, законни ли са и тем подобни..),  ами се връщат с нов адрес на хоризонта, аз за себе си си правя изводите, че всяко чудо е за 3 дни...

Извинявай, ама не виждам нищо героично в това, или не гледам в правилната посока  newsm78
Не съм казала, че е героично, а че няма нищо незаконно!
eстествено, че не е незаконно, иначе английските превозвачи отдавна да са отминали в забрава...
Поръчах ги ,ама и ваучера ми взеха. Mr. Green

може да се появи утре сутрин, на мен ми се появи сутринта, утре пак ще го чакам с трепенто сърце  Joy Joy Joy

Да питам - моите пакети от ИР, които до онзи ден чакаха номер на кашон, вчера бяха във Франция, сега вече са в България, как е при вас? И получи ли някой мейл за пратките с този курс и изобщо мейли ще има ли?

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 20:58 от Дзвер

# 460
  • Варна
Ох, аз имам едно пакетче от 0.256кг и пише, че е в Бг и че дължа 0,75лв за доставката... ooooh!
Предполагам ще коригират, нали имаше минимум 1,5Е? Отделно Еконт разбира се...

# 461
  • София
Аз пък се чудя дали СД няма да има отново по време на намалението пунктове,че Дружба ми е далеч. newsm78

Дзвер, как без мейли.От къде ще разберем дължимата сума ?
Моите кошони някои от  вчерашните вече са в БГ , др.още са във ФР. Laughing

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 21:17 от tedichka07

# 462
  • София
дължимата сума я има в история на доставките - Виж повече - излиза таблица с килограмите и т.н., обаче аз не смея да им преведа пари още - пуснах запитване, да видим, какво ще отговорят  newsm78

# 463
  • София
дължимата сума я има в история на доставките - Виж повече - излиза таблица с килограмите и т.н., обаче аз не смея да им преведа пари още - пуснах запитване, да видим, какво ще отговорят  newsm78

Килограми има ,но не мисля да си ги събирам на 10 поръчки е да си ги изчислявам.Ще си чакам мейл. Peace

# 464
  • София-Лагера

Явно трябва нова тема с големи червени букви ,че засега само от ЛР може да се поръчва.
[/quote]
Да ,срещу % може.
Тук говорим за поръчки ,от сайтове които приемат БГ карти или Пей Пал и сами си правим.
В пика на намаления няма кой да се занимава и да пуска .Всичко свършва за секунди.
Поръчка и доставка - Ако желаете да пазарувате от сайт, а не знаете как или сайта не приема Вашата карта, няма доставка до България или директната доставка е скъпа, можем да поръчаме вместо Вас. Ние поръчваме артикулите, който сте си харесали и ги заплащаме вместо Вас срещу комисионна (7%). След това ги доставяме до България по тарифите ни за доставка. За целта ни изпратете попълнен формуляр, ако все още не сте наш клиент и линкове на всеки от избраните артикули поотделно, цвят, размер, количество и цена. Формуляра можете да изтеглите от меню: Бланка. Ние ще Ви изпратим е-мейл с дъжимата сума, която включва: стойността на артикулите+ доставката им до френския ни адрес+ комисионна. В срок от 3 дни трябва да я преведете по сметката ни, като при превода задължително посочите Вашите имена. Клиент, който не преведе сумата в този срок, се третира като нелоялен и за в бъдеще няма да може да ползва услугите ни.

Read more: http://www.francetobg.net/bg/services/

Общи условия

Активация на акаунт