От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 604
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • София
дължимата сума я има в история на доставките - Виж повече - излиза таблица с килограмите и т.н., обаче аз не смея да им преведа пари още - пуснах запитване, да видим, какво ще отговорят  newsm78

Килограми има ,но не мисля да си ги събирам на 10 поръчки е да си ги изчислявам.Ще си чакам мейл. Peace
Странно, при мен има и дължима сума newsm78
Не че аз няма да чакам мейл, де Peace

# 466

Поръчка и доставка - Ако желаете да пазарувате от сайт, а не знаете как или сайта не приема Вашата карта, няма доставка до България или директната доставка е скъпа, можем да поръчаме вместо Вас. Ние поръчваме артикулите, който сте си харесали и ги заплащаме вместо Вас срещу комисионна (7%). След това ги доставяме до България по тарифите ни за доставка. За целта ни изпратете попълнен формуляр, ако все още не сте наш клиент и линкове на всеки от избраните артикули поотделно, цвят, размер, количество и цена. Формуляра можете да изтеглите от меню: Бланка. Ние ще Ви изпратим е-мейл с дъжимата сума, която включва: стойността на артикулите+ доставката им до френския ни адрес+ комисионна. В срок от 3 дни трябва да я преведете по сметката ни, като при превода задължително посочите Вашите имена. Клиент, който не преведе сумата в този срок, се третира като нелоялен и за в бъдеще няма да може да ползва услугите ни.

Read more: http://www.francetobg.net/bg/services/

[/quote]

Виж ти къде бил ключът от палатката. Опитват се да се разрастнат в бизнеса.  Money
Ама не са познали, поне в мое лице  #Cussing out

А как ще става ползването на кодове, подаръци и т.н., заради което поръчваме основно? Както всички знаем повечето сайтове не позволяват използването на един и същи код от един акаунт.
Или Даниела ще прави за всеки клиент нов акаунт, за да ползва код за отстъпка.

# 467
  • София
Това е услуга предлагана от самото начало Peace Нови са общите поръчки..

# 468
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
дължимата сума я има в история на доставките - Виж повече - излиза таблица с килограмите и т.н., обаче аз не смея да им преведа пари още - пуснах запитване, да видим, какво ще отговорят  newsm78

Килограми има ,но не мисля да си ги събирам на 10 поръчки е да си ги изчислявам.Ще си чакам мейл. Peace

На всяка поръчка в таблицата има колона - Доставка в нея има зелени числа, като ги натиснеш излизат всички пакети в този курс, общо кг. и дължима сума в евро и в лева.
Надявам се утре да са в офис 1 вече

# 469
Сега и аз си видях таблицата за пристигналите и обработените в България- имам от Ив Роше 1.707кг  Crazy Равносметка - 6 поръчки-5кг общо  Blush
Дано всички, които все още чакате да си ги получите по-скоро Simple Smile
П.П офиса в Дружба работеше ли в събота и от колко до колко? newsm78

# 470
Може ли някой да качи отново разяснението за попълване на бланката за francetobg? Видях на 1 стр, че има файл, но пише че вече не съществува :/ Благодаря предварително! Hug

# 471
  • София
дължимата сума я има в история на доставките - Виж повече - излиза таблица с килограмите и т.н., обаче аз не смея да им преведа пари още - пуснах запитване, да видим, какво ще отговорят  newsm78

На всяка поръчка в таблицата има колона - Доставка в нея има зелени числа, като ги натиснеш излизат всички пакети в този курс, общо кг. и дължима сума в евро и в лева.
Надявам се утре да са в офис 1 вече

Дейзи, благодаря !  bouquet Намерих,но ще изчакам.Имам 4 поръчки от ЛР във ФР и 1 от ИР също.

# 472
Сега и аз си видях таблицата за пристигналите и обработените в България- имам от Ив Роше 1.707кг  Crazy Равносметка - 6 поръчки-5кг общо  Blush
Дано всички, които все още чакате да си ги получите по-скоро Simple Smile
П.П офиса в Дружба работеше ли в събота и от колко до колко? newsm78

Зимно работно време:

Понеделник - Петък: 10:00 -18:00 ч.

Събота: 10:00 - 14:00 ч.

Неделя: почивен ден.

Всички очакващи ли са с обработени пратки от Рошето?

# 473
  • Сандански
Може ли някой да качи отново разяснението за попълване на бланката за francetobg? Видях на 1 стр, че има файл, но пише че вече не съществува :/ Благодаря предварително! Hug

Заповядай
http://www.francetobg.net/bg/

# 474
didipp - благодаря, но пак не намирам указание в първите 2 полета какво се записва о.О Доколкото разбирам в първото поле се пишат трите ми имена на латиница, а във второто - трите ми имена на кирилица?

# 475
didipp - благодаря, но пак не намирам указание в първите 2 полета какво се записва о.О Доколкото разбирам в първото поле се пишат трите ми имена на латиница, а във второто - трите ми имена на кирилица?

http://www.francetobg.net/bg/formuljar/
отваряте файла от екрана и е описано всичко необходимо

# 476
Изтеглих го, благодаря, но пак не ми е ясно в 1 поле пак моето има ли пиша, защото пише получател във Франция. Thinking

# 477
  • Там....където всичко е възможно ....
Изтеглих го, благодаря, но пак не ми е ясно в 1 поле пак моето има ли пиша, защото пише получател във Франция. Thinking
Да твоето име ,както ще се регистрираш в сайта.

# 478
Да твоето име ,както ще се регистрираш в сайта.

bouquet  bouquet

# 479
  • Пловдив
Здравейте, има ли инфо кога ще пристигне курс на СД - вече месец чакам ларедутска поръчка с тях  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт