От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 530
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета !Имам проблем със избора на доставка от Ларедут .На втора стъпка изопщо не мога да избера излиза ми доставка със лого самолет и не мога я променя МОЛЯ помогнете ми!
Мисля че когато адреса ти за доставка е български дава самолетна доставка-естествено.Промени го с френския на някоя от фирмите посредници.

# 616
Точно в това е проблема не мога да стигна до стъпката при която се променя адреса а до колкото разбирам моят адрес трябва да остане като адрес за фактуриране

# 617
  • Варна
Точно в това е проблема не мога да стигна до стъпката при която се променя адреса а до колкото разбирам моят адрес трябва да остане като адрес за фактуриране
Можеш. От дясно на 'самолета' е адреса ти, под него има линк Je modifie mon adresse, това е адреса за доставка. Огледай.

# 618
  • София
Имам мейл от СД за поръчки в новият курс. Peace

# 619
  • Пловдив
И аз Peace Кога трябва да им преведа сумата - сега или като ми пратят поръчката, след като пристигне в БГ newsm78
  bouquet

# 620
Теди, да, имам от преди малко, пише, че пратката ми пътува с курса (то и в профила ми се вижда).
Уффф ,аз прочетох ИМАТЕ ли?  ooooh!

Лара, няма ли да платиш, когато си вземеш поръчката, а ако е с куриер (пощенска пратка) на място в офиса на Еконт.

# 621
аз нямам мейл, това значи ли, че поръчката ми не е и в този курс, като при тях във Франция са ми писали, че е пристигнала още на 22.12 Sad

# 622
  • Пловдив
Теди, да, имам от преди малко, пише, че пратката ми пътува с курса (то и в профила ми се вижда).
Уффф ,аз прочетох ИМАТЕ ли?  ooooh!

Лара, няма ли да платиш, когато си вземеш поръчката, а ако е с куриер (пощенска пратка) на място в офиса на Еконт.
Ами, досега с Франсето винаги съм плащала по банков път, като ми пратят мейл, но те го пращаха, след като пуснат поръчката по пощата. И сега със СД съм заявила плащане по банков път и получаване с БГ пощи, та затова се зачудих кога да превеждам парите.

# 623
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
аз нямам мейл, това значи ли, че поръчката ми не е и в този курс, като при тях във Франция са ми писали, че е пристигнала още на 22.12 Sad

Да не е била в предния курс? Виж си мейлите в папка Спам

# 624
не е Confused
статусът на поръчката ми е чака номер на кашон ... ама дълго чака Rolling Eyes

# 625
  • София
Ееее, и аз чакам номер на кашон.

# 626
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И моята поръчка от ИвРоше чака номер на кашон, а мейла от тях е от 22.12. за изпращане.

# 627
Да, ФТБ изпращат по пощата преди да дочакат превода. Смарт обаче искат да им се плати първо или да се покаже доказателство за извършено плащане. В петък им наредих паричките, пратих разписката като линк в коментар към поръчката си и днес са ми пуснали пакетчето по пощата. Е, следобед е изпратено и ще дойде сряда чак, но по-важното е, че не чакаха да се отрази превода и ми пуснаха нещата по-рано.  Peace

# 628
Да, ФТБ изпращат по пощата преди да дочакат превода. Смарт обаче искат да им се плати първо или да се покаже доказателство за извършено плащане. В петък им наредих паричките, пратих разписката като линк в коментар към поръчката си и днес са ми пуснали пакетчето по пощата. Е, следобед е изпратено и ще дойде сряда чак, но по-важното е, че не чакаха да се отрази превода и ми пуснаха нещата по-рано.  Peace
И аз наредих така парите и им писах че до следващия ден ще са при тях.Днес следобед получих мейл в който пише другия път да изпращам някакъв документ с който да покажа че съм платила.За мен това е много грубо.

# 629
  • София
Да, ФТБ изпращат по пощата преди да дочакат превода. Смарт обаче искат да им се плати първо или да се покаже доказателство за извършено плащане. В петък им наредих паричките, пратих разписката като линк в коментар към поръчката си и днес са ми пуснали пакетчето по пощата. Е, следобед е изпратено и ще дойде сряда чак, но по-важното е, че не чакаха да се отрази превода и ми пуснаха нещата по-раноPeace

Ив,като си наредила в петък днес до обяд  парите са били при тях.
Аз също пуснах парите в петък.За първи път имам с БГ Поща и не знаех ,че трябва да им изпращам доказателство ,че съм платила.Дано са изпратили и моите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт