За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Имам надежда, добре че си ти Heart Eyes, взимам си каквото е останало Whistling
Рали, ами ще чакам , дано само ми помогне това мерене Praynig

# 256
  • ул. "Мечтание"
Мерси за палците, мацки!   bouquet Аз не вярвам да се е получило особено и за това се чудех кога най-рано да направя един тест!  Wink Първо, че съм със спкя и второ, че за първи месец не сме се пазили, а и нито съм засичала ову-та, нито нищо... Та чак толкова не вярвам в чудеса, макар и по Коледа!  Mr. Green Но ще изчакам и после ще ви информирам.  Peace

Е, ти ако щеш вярвай, ама не пречи да ти се случат!  Hug Whistling Heart Eyes Чакаме добри новини!  Hug

# 257
Аз да ви са оплача  smile3511... тези дни не засякох никаква ову с тестовете - както изчислява калкулатора в Зачатие, а и нямаше никаква усилена ЦС от началото на М до сега  Crossing Arms Имеше втора чертичка на всичките тестове, но по-бледа от контролната. Или съм имала ранна О /за което се съмнявам/ или ще е късна /за което пак се съмнявам/ или този месец нещо ме пропусна Овулацията. Tired
Знаете ли на какво могат да се дължат месеците без овулация??? А и се замислям дали пак не съм започнала да правя кисти, което е много кофти, защото май пак ще се почват противозачатъчните  ooooh!

А толкова исках Девичка  Mr. Green

# 258
Жани, аз първия път забременях точно от 1 опит и то без да съм се вторачвала в овулации, даже беше много спонтанно решението да се брои изобщо за опит това  Mr. Green Ти недей вярва, пък те чудесата ще се случат, когато им е писано  Hug

Рейни, не се излагай, бе душицо, една игла ли ще те плаши  Mr. Green  Hug

Фейтче, нищо не е изгубено. Има една мацка от друга тема, на която дори при фоликулометрия й казаха, че няма О и в същия месец забременя Mr. Green. А иначе има и месеци, в които няма О, рядко (ако всичко е ОК), но има. 

# 259
  • София

:
Рейни, не се излагай, бе душицо, една игла ли ще те плаши  Mr. Green  Hug

Зузи, не само че ме плаши... то при мен на психическа основа  Tired Аз нямам спомени какво се случва в кабинета като я видя. След кюретажа като искаха да ми вземат кръв сигурно източиха 2 литра, щото казах искам тези изледвания (дълги около 3-4 км) и няма да дам пак да ме бодете  Mr. Green И ако моето любопитство има граница- то тя е една игла  Whistling Дори съм се чудила дали не мога да родя под пълна упойка и да не е секцио  Blush

Фейтче: Месеците без Ову могат да се дължат буквално на почти всичко Tired

# 260
Фейтче, нищо не е изгубено. Има една мацка от друга тема, на която дори при фоликулометрия й казаха, че няма О и в същия месец забременя Mr. Green. А иначе има и месеци, в които няма О, рядко (ако всичко е ОК), но има.  
Оххх ... дано  Praynig въпреки, че се съмнявам, но надеждата ще ме крепи докато не видя  afwitch /Яже, не неб душко, а вещицата   Mr. Green/
Това е кофтито на дългите цикли, че ти се изчаква чакалото   Mr. Green Имам още две седмици до М и после още две до евентуалната О и направо ще ми се отели вола  Mr. Green

# 261
 hahaha
Има една мацка от друга тема, на която дори при фоликулометрия й казаха, че няма О и в същия месец забременя Mr. Green. А иначе има и месеци, в които няма О, рядко (ако всичко е ОК), но има.  
И аз знам, че има такива месеци! Peace

Иначе аз просто съм наплашена от разни доктори и от това, което съм чела в други теми.  Rolling Eyes Пък то е ясно, че като стане, няма да остана неразбрала!  Joy

rainy..., към пълната упойка върви секциото, но при нормално можеш да се цаниш за маска с някакви опияти.  Mr. Green

# 262
  • Велико Търново
 hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Оххх ... дано  Praynig въпреки, че се съмнявам, но надеждата ще ме крепи докато не видя  afwitch /Яже, не неб душко, а вещицата   Mr. Green/
[/quote]

# 263
  • В градината...
Ооо,  Яже, smile3508 smile3507, набори ли мъжа?

# 264
  • Велико Търново
Перуник, и още как  Mr. Green Обаче тази вечер продължаваме  Crazy

# 265
Зазу, хубаво да те ръсна, за да покаже тестът само и единствено най - желаното  Praynig babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 266
  • Велико Търново
 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79
Прашецът не е за мен, ама аз нали съм си нахална  Whistling

# 267
Зазу, хубаво да те ръсна, за да покаже тестът само и единствено най - желаното  Praynig babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Плодче, за мен ли е тоз прашоляк сега, че да знам да се запрятам и да събирам  Mr. Green

# 268
  • София
Ами предвид, че в момента аз секс и с презерватив не мога да помириша, Зузке, за теб шъ дъ е  Joy.
rainy... , аз много рядко пия антибиотици. Просто не ми се е налагало, но предвид ситуацията, предпочитам да се застраховам. А и имам лека болка в дясно. Та ще прежаля антибиотика.

# 269
  • София

Зазу, а аз правилно ли помня, че на теб ти правиха кюретажа не с пълна упойка.. ако съм права, що не ми дадеш телефона на този доки аз на него да обясня на 2 на 3 кое как се прави  #Cussing out
И да човек е добре да се застрахова, но пък да се "презастрахова"..... (тук не казвам нищо за теб ти слушаш доки.. аз на твоя доки.....  #2gunfire )

Общи условия

Активация на акаунт