За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 585

Всички ли тук имат нещо общо със Зара  newsm78 Явно съм единствената, която не е много наясно с града, но за сметка на това съм много наясно със свинските ушички  Mr. Green

Аааа ... не всички ... и аз нямам нищо общо  Naughty Mr. Green

Зузке ... аз не само съм чувала мила ... ами и съм била там Mr. Green Нъл мъжо е от Пловдив, че се нанесох при него ... а колко го карах да си останам във духовита Варна  Mr. Green

# 586
последен спам, че да не ям мазната опашка накрая  Joy

Фейти, и да мълчиш до сега?  Mr. Green Не, че аз съм от Варна де...ние с мъжо сме от различни градове, но долу-горе как да кажа....около Става Загора..така че всичко винаги се върти около нея. Имаме много скъпи хора от там и много го обичаме този град  Heart Eyes

# 587
Фейти, и да мълчиш до сега?  Mr. Green Не, че аз съм от Варна де...ние с мъжо сме от различни градове, но долу-горе как да кажа....около Става Загора...

Явно наистина Става ... тази Загора  hahaha hahaha hahaha шИ взема да я навестя скоро тая гъбка  Mr. Green

Хайде бе момичета, няма ли някой да ни зарадва с една магистралка  Hug

# 588
  • В къщурката на хълма на феите
ОТПУСКААААА! ЮХУУ!! newsm44 newsm44 newsm44

Зузич нал' знаеш: Welcome to Stara Zagora, The Center of the Universe Mr. Green

# 589
  • до едно тепе
Фейтче аз като пловдивчанка с по-голям опит(на към 14 години вече) да си кажа че това не е сняг.Някъде ако не ме лъже паметта края на 2000-та ни беше затрупал към половин метър и нямаше мърдане Laughing Това днешното е само киша за съжаление Confused
Ама как обичам да се пързаляяям.Са ще пропусна ама надявам се да си наваксам догодина по туй време Mr. Green
Мецко честита отпуска.Да я оползоворите подобаващо-свинско,винско и тем подобни и мноооого гушкане Wink
иии айде да ви напудря малко
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 590

Айде ... честита ти отпуска  Hug

пльок ... поспалански прашуляк  Hug   Ами аз съм тук от 2009г ... и в сравнение с Варна, това тук не е никаква зима  Mr. Green но определено повече ми харесва така, понеже съм доста зиморничево човече и не обичам студовете Heart Eyes

# 591
  • София

Щом за кръчма става дума, значи аз играя. Имам си любими във всеки един град на България.
За това знам и за ушичките сега, а и имам доста приятели Заралии  Crazy

хайде някой да ни зарадва с магистралка.. кой не чака скоро... освен мен де  Whistling
Къде се скатават, имаше още народ освен мен и Деси за петък...

Фейтче, тоя път аз съм под теб на прашуляка Grinning

# 592
Я сА свийте малко, бИсрамници такива! И аз се намърдах!  Mr. Green

# 593
Kъде го снегаааааа. Искам и аз сняг Crossing Arms. Някой да ме цапардоса с някоя снежна топка Mr. Green. Правя се на весела ама преди малко се скарахме с моичкия, защо ли, ами щото и на мен ми е нещо криво Crossing Arms... Аз иначе го натисках миналите дни , пък тя О. май не е минала още. Е, аз иначе меря Т и се правя, че разбирам какво става Mr. Green
И понеже няма бебе засега, ще си взема коте Flutter. Исках да ви сложа и снимка ама незнам как Crazy

# 594
Рокси ... засичала ли си до сега Ову.... и на колко дена ти е цикъла  Thinking

# 595
Фейт, тестове правих в началото като започнахме, тогава съм засичала О. Иначе цикъла ми е 25-30 дни, а като знам че преди ми беше като по часовник 28 дни

# 596
Фейт, тестове правих в началото като започнахме, тогава съм засичала О. Иначе цикъла ми е 25-30 дни, а като знам че преди ми беше като по часовник 28 дни

Не съм спец по Т, но виждам, че на 11,12 ти ден е била ниска, така, че може би вече е минала Thinking а и Т. се покачва, което е добре  Heart Eyes

# 597
Ами и аз това виждам, но вчера публикувах графиката в " Графики на БТ " и там момичето ми каза, че О. не била минала ......Вече наистина се обърках Mr. Green Фейт, как мога да кача снимка тук , която ми е свалена на комп? newsm78

# 598
  • София

Рокси, от компютъра може само ако имаш пуснато FTP на него, иначе качи снимката от локалния комп на някой сайт, напримерн snimka.bg и качи линка  Peace
При мен нещо взе да ме наболява коремчето все едно ще ми идва.... гррррррррррр или вече си въобразявам  Cry Така ми се иска едно хубаво подаръче за мъжО за Коледа...

Има ли начин да хвана термометър и да разбера дали съм бременна  hahaha Joy Вече за всякакви средства мога да ползвам (без тест до утре)  Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 17:47 от rainy...

# 599
Ами и аз това виждам, но вчера публикувах графиката в " Графики на БТ " и там момичето ми каза, че О. не била минала ......Вече наистина се обърках Mr. Green

Ами ако цикълът ти е около 28 дена, а днес вече ти е 16-ти ден и още не е минала О, това значи, че ЛФ ще е къса. Което ме води на мисълта, че вече е минала О. Но пък има вариант О да е тези дни, но само ако Т. продължи да се покачва за да има двуфазност и цикълът ти да е по-дълъг този месец. Уф, не знам дали обясних правилно  ooooh!
Но продължавам да си мисля, че О е минала  Peace

И мен ме боли Рейни, а имам още седмица  УЖ  Mr. Green дано при теб не идва Снежанка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт