За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • В къщурката на хълма на феите
Зузано няма да се поддам на провокацията ти да попитам "къде да те чакам" и недвусмислено и окончателно ще озъптя спамъра в мен .. засега Mr. Green Mr. Green

# 571
Поспаланке, мислето го това име, че то не остана. Да не го записвате после Безимен!  Laughing

Момичета, пишете, че аз нямам време!  Laughing А искам да идва новата темичка, че да завалят коледно-новогодишните чертички!  Hug Пък и някак си 85 по ми харесва като число.  Crossing Arms

# 572
Зузано няма да се поддам на провокацията ти да попитам "къде да те чакам" и недвусмислено и окончателно ще озъптя спамъра в мен .. засега Mr. Green Mr. Green

на гъбата  smile3534  не, че питаш, ама да ти отговоря  Joy

ти спирай, аз ще си спамя  Mr. Green

Доника 5, не съм те виждала май сред нас Mr. Green

# 573
Фейт аз съм толкова брутално на час и половина от отпуската, че хоро да играете на главата ми отгоре, в момента нИ мойтИ ме ядоса Mr. Green

Хехех ... значи днеска имаме зелена светлина  Mr. Green Той и моя мъж го делят още 2ч и половина от края на работния ден за тази година  Heart Eyes ... и чакам да видя довечера какви подаръци са дали от фирмата му ... под каква форма  smile3508

donika5 не така бе момиче ... ние от три дена едвам я озаптяваме ... сега само това и трябва  Mr. Green
Иначе се радвам за теб  Hug

# 574
  • София

Доника, ама аз искам да изчакам до утре пък  Whistling Ако съм бременна и утре ще съм.. надявам се  Crazy
Зузи.. какво е това "гъбата" Thinking
Мецани, да знаеш, че ти горят ушите от мен Grinning... за мен отпуска сега няма Sad

# 575
Жани що точно 85?! newsm78
Фейт зелена, зелена .. колко да е зелена Thinking
Рейни Гъбата е култово място за срещи в Зара, същото като Попа за София Mr. Green

# 576
Мецо, ти като те слуша човек, ще каже че си от Зарата бе да му се не види  Joy

# 577
  • Пловдив
Мерси за палчетата, но си ги прехвърлям за утре, че този при който щях да ходя е в отпуска и се насочих към други, на които утре ще звъня, че днес няма как вече.

Меци, в Пловдив яко ни затрупа и ми е едно такова снежно  Heart Eyes Но аз гледам само през прозореца, като изключим десетминутно излизане с куч сутринта.  Mr. Green

# 578
Зузич последно и аз така чух Mr. Green
Дони тука вали, ама изобщо няма да се задържи - при все, че е ужасен студ, тая ми ти суграшица най-много ледена покривка да направи, но не и снежна такава Tired а пък Меци-то обича сняг Cry

# 579
Меци, в Пловдив яко ни затрупа и ми е едно такова снежно  Heart Eyes Но аз гледам само през прозореца, като изключим десетминутно излизане с куч сутринта.  Mr. Green

Така и трябва ... ей сега ходих до магазина ... ми то не е жени ви казвам  Mr. Green ... наистина е голям студ и една гадна киша е станала  Confused но в Пловдив определно не се задържа много снега, което е супер ... за сметка на Варна, където като падне първия сняг и вече е бедствено положението  Mr. Green ... нали Зузке  smile3534

Меци ... спко бе душа ... до довечера шИ дойдИ и при вас ... не сте далече от Филибето  Mr. Green

# 580
Файтчо, правилно си чула, у наш'та махала е такова  Mr. Green Наште управници все си мислят, че тази зима няма да има сняг и ще изгрее майско слънце..а като ни затрупа вдигат рамене: ауу, 'ма ний 'ич нИ бяхме подготвени за таз зима...аууу, 'ма как ни изненада само Joy

Утре ще пътуваме...ако има все още отворени проходи де  hahaha

# 581
  • ул. "Мечтание"
Вчера и днес (и утре, и в събота) имам много задачки и не мога да ви насмогна да прочета всичко, простете ми.  Rolling Eyes
Стискайте палци, днес и идните дни ще ловуваме с мъжо!  Heart Eyes

Късмет на всички!  Hug  bouquet

# 582
Утре ще пътуваме...ако има все още отворени проходи де  hahaha

ми, ако няма отворени, почукай, може да ви огрее Mr. Green

# 583
  • София

Всички ли тук имат нещо общо със Зара  newsm78 Явно съм единствената, която не е много наясно с града, но за сметка на това съм много наясно със свинските ушички  Mr. Green

Зузи, ако са затворени ще ги отворите  Crazy

Нощни очи, късмет с ловуването  Peace

# 584
Рейни, щом за ушичките знаеш, значи си много напред с материала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт