За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
не мога да се въздържа да не попитам - затрупа ли ви снега?! Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green явно да ... няма голяма активност днеска  Mr. Green

# 556
  • Sydney
тук в София е супер брутален сняг.... аз съм от малкото хора, които не го харесват и направо ми се разваля настроението от снега... да си вали в планината, в града не искам, но никой не ме пита  Laughing

# 557
  • Сливен
Бени, и аз не харесвам снега, но за разлика от София в Сливен почти няма сняг, а на Карандила(нашата планина) си има достатъчно и който иска си ходи там да му се радва. Даже тук в града едва прехвърча и едва ли ще натрупа изобщо.

# 558
Блазе ви ... ние тука сме затънали до гуша  Mr. Green

esstela  спокойствие му е майката  Mr. Green ... наслаждавайте се на празниците, пък каквото е писано да стане, ще стане  Hug

# 559
  • Sydney
roxanna уж го дават да спира и тука, а то така си ръси ситно, ситно.... поне ме разбираш за снега, дано при вас не вали  Praynig

# 560
  • София

Никакво спиране на снега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да вали!!!!!!!!!!!!
Трябва снежна коледа!!!!!!!!!
Рейни трябва да се въргаля в снега и да си прави снежни ангели!!!!!!!!
На който не му харесва снега да ми го дава на мен  smile3534 всичкия ще си го прибера  Mr. Green

# 561
  • Сливен
Била съм свидетел на снеговалеж в София и много се радвам, че съм далеч от нея сега Hug съчувствам ви, защото колкото и красив да е снега,създава предпоставки за пробелми.
Нещо май само за сняг си говорим, няма ли някой да ни зарадва с нещо двучертичково  Laughing

# 562
Тъкмо си викама ... А ... Рейнито е писала и на ум си мисля  Thinking  Значи го е направила, направила е теста и сега е написала какво стана Mr. Green ...
Да, ама не, герой излезе  Mr. Green браво  Hug

# 563
  • Варна
Лесно е да се каже,трудно е да се направи,колкото повече се опитвам да се настроя празнично,толкова повече проблеми изникват,не ми се празнува Cry Cry Cryотивам на фризьор afда се боядисам малко spam2 spam2 spam2айде,че ще ям бой

# 564
Естела, как може предколедно да позволяваш изобщо на нещо да ти развали настроението?  Mr. Green Я се ухили напук на всичко!  Crossing Arms Няма нещо, което няма разрешение и ВИНАГИ има изход! От теб зависи дали ще си нацупена или ухилена! Mr. Green

За снега - аз също не го обичам, но само когато става въпрос за Варна! Тук е ужасно лигаво винаги и много заледено, заради гадния северняк, който духа нон стоп. Виж обаче в родния ми край си е дружко...там и аз като Рейни ще се овъргалям като една прилична 5 годишна мома Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush Ще се налудувам и ще бия племенниците си със снежни топки. Да не мислите, че като съм на 32 ми е много акъла? нЬЕ! Бъркате!  hahaha

# 565
Мда ... ей сега Мецанка ще ни почне ... ама няма много да се сърди  Mr. Green ... нали и без това дава зор да преключваме тази тема, че за Коледа да пусне нова и да запразни спокойно  ...   Drunk  Close-mas:

Петеса нещо ми се губи на мен  Thinking

# 566
  • София

Фейтче... едвам издържах покрай аптеката. Сега довечера като се прибера няма също да си купувам за сутрешен тест, защото имам ли тест отиде сутрешния, направила съм го след 5 мин. Утре на обяд ще си купя теста....обещала съм си голям подарък ако издържа до утре и това ме крепи. ще пръсна малко парички за себе си  Mr. Green

Зузи... не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш  Crazy

# 567
  • В къщурката на хълма на феите
Фейт аз съм толкова брутално на час и половина от отпуската, че хоро да играете на главата ми отгоре, в момента нИ мойтИ ме ядоса Mr. Green при нас вали Ино такоз неопределено нещо - най-близко до определението е суграшица, ама не е точно .. та ако искате за по-голяма яснота, елате да го видите Mr. Green

# 568
Тръгвам!  Mr. Green

# 569
rainy... аз теста си го правих миналия ден на обяд като се сетих че този месец цикъл няма и е положителен. Преди също съм си правила тест през деня/не с първа урина сутрин/ и винаги е бил точен. Така че си вземи един и го направи сега и ако искаш още един за утре сутринта си вземи.

Общи условия

Активация на акаунт