За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • В къщурката на хълма на феите
ох, добър ден! като последен преди отпуската можете да си представите колко е "весело" при мен Mr. Green

Деси напълно нормални са подобни промени, както казах и преди цикъла се променя, защото тялото ни се напасва спрямо околната среда ..
Блонди не, нямам цикъл, подозирам, че в момента храня някой и друга киста, ма ще поправя тва много бързо, само да ми остане време да изтичам до аптеката Crazy

# 541
Здравейте!  Hug

Честито на всички обебили се и на всички с две чертички!  Hug Успех и късмет на всички останали!!!

Аз имам въпрос - знам, че го обсъждахте вече, но  да питам. Ако винаги съм имала ЦС в много обилни количества и изведнъж от миналия месец ЦС е малко, това значи ли, че О я няма. Аз не правя тестове и не меря БТ и питам хипотетично. Благодаря ви предварително за отговорите. Мисля след НГ да отида на док.

Hug

# 542
Дони, стискаме палци за уролога  fingerscrossed
Рейни, чакаме новини утре, дано да са положителни  Praynig
Карола, и мен ме е налегнала предколедна депресия и всички са ми криви. На всичкото отгоре дъщеря ми пак е болна и вече ми иде да ревна с цяло гърло.  newsm45
Аз съвсем се обърках с мойта О. Не правя тестове, защото обикновено я усещам 1-2 дни. Сега обаче симптомите ми продължават 5-ти ден и е малко странно, ще взема да направя един тест.
Поздрави на всички Simple Smile 

# 543
Аз имам въпрос - знам, че го обсъждахте вече, но  да питам. Ако винаги съм имала ЦС в много обилни количества и изведнъж от миналия месец ЦС е малко, това значи ли, че О я няма. Аз не правя тестове и не меря БТ и питам хипотетично. Благодаря ви предварително за отговорите. Мисля след НГ да отида на док.

И аз съм на този хал ... предния и по предния бях подгизнала както се казва, а този месец ... нъцки  Mr. Green
Не знам на какво се дължи това, но аз си мисля, че този месец явно ми е ановулаторен  Heart Eyes
Ще чакам и аз отговор  Mr. Green

# 544
  • до едно тепе
Поспаланке, честит ти нет! Да ни навестяваш по-често! А я ме подсети какво чакате, че не помня?  Wink И име имате ли? (Няма нужда да го споделяш де!  Hug)
Мъж чакаме и за наш срам още не сме му измислили име Laughing
Гунди радвам се да те видя отново тук,още повече с такава прекрасна новина.Много тихичко честито и всичко да е наред до финала Praynig
Дони дано си намериш добър уролог Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 545
  • София

Цоп, първа Grinning
И да дооправя поста... продължавам да не издържам да отида до аптеката. В обедната ще минавам покрай нея цели 2 пъти, а съм взлезла, а съм грабнала тест... оххххххх..... как издържате....

# 546
... айде и втора може  Mr. Green ... все някой прашукяк си пропуснала  Heart Eyes

Поспаланче  Hug

# 547
Ако винаги съм имала ЦС в много обилни количества и изведнъж от миналия месец ЦС е малко, това значи ли, че О я няма.

тцЪ, не значи

# 548
Здравейте!Не се включвам често,но ви чета редовно!Може ли и аз малко да гепна newsm79 newsm79 newsm79,че точно сега ми трябва... HugАлена каза тази сутрин,че догодина се очакват много бебета newsm68!Дано да е така,пожелавам на всяка от нас поне по едно! Hug

# 549
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
F.a.t.e. мерси за закуската Simple Smile  Hug
Doni M успех с док.  Praynig Hug
Katencetooo другия месец  Praynig Hug
rainy... търпение му е майката Wink
desitkad  Hug
Блонди лек полет Wink
Хубав ден на всички Simple Smile

# 550
  • Варна
Здравейте,Мацки,да се запиша и да вида кво сте ми отговорили Hug

# 551
Здравейте,Мацки,да се запиша и да вида кво сте ми отговорили Hug

къде ще се записваш бе градски?  Mr. Green

# 552
  • Варна
От къде да знам,вече тотално изкрейзих със всички простотии,които ми се случват #Cussing out #2gunfireвече ми писва от тва напрежение Cry

# 553
не мога да се въздържа да не попитам - затрупа ли ви снега?! Mr. Green

# 554
  • Варна
Във Варна е пълна скръб,никъв сняг при нас,аз съм в центъра,а теб? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт