За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 515
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • ул. "Мечтание"
...как мога да кача снимка тук , която ми е свалена на комп? newsm78

Първо я качи някъде в нета.
в Прикачи, в снимка.бг, в имиджшак, където си харесаш.
После копираш линка на качената снимка и го слагаш в този таг (иконката с картинка над текстовото поле):
Код:
[img]https://cdn.bg-mamma.com/eSQ8/e5f3ffc5.jpg[/img]

# 601
  • на 4-ия етаж до асансьора
Здравейте Снежанкиии!  Hug
Само ви чета тези дни ,че ми скъсаха д-то от работа!Обаче иде Бъдни вечер..... newsm44 newsm44 newsm44
Каролка не се ядосвай...мойто мъж, като ми занарежда кое как се прави или го пращам да си го свърши сам или го поглеждам невинно и му отпервам въпроса :" Как ли съм оцеляла без него през пуберитета?".Та хич да не ти пука...  Hug Hug Hug
Блонди лек полет!!!  Heart Eyes
УтивЪм да турям туршийка и.../римува се с ракийка/ ама ще врътна едно ВиК да се сгрея!

# 602
Фейт, а дано сме я свършили някаква, че сега по Коледа се задават едни прасета, едно чудо, а и ще сме на село и надали ще ме огрее Mr. Green
Рейни  Hug, сега ще опитам.
Нощни очи Hug

# 603
Набързо ви прочетох и изчезвам на коледно служебно парти  Party  bigdance2 Винаги е много весело на тях, очаквам як купон. А като се сетя, че утре ни освободиха от работа, положението става цунка  newsm68
roxxy, според мен О ти е била на 12-ти ден  Peace

# 604
Та, оплаквате се, че няма сняг... елате в Кюстендил... тук колкото искаш  Joy
Милото се готви да излиза на банкет, а аз се чудя сега какво ще правя  Crossing Arms
Рейни, ти си герой, мила, още малко, дано утре ни зарадваш  Hug
Гушкам ви всички  Hug

# 605
Неродена мома Hug
Деси, прати малко сняг и насам де, искам снежна Коледа Crossing Arms
Моята най добра приятелка  правят опити за бебе 4 год., според изследванията мъжа и имал само 7 % качествени човечета( дано се изразявам правилно). Тя беше сигурна, че няма да стане по естествения начин и се записа за инсе за другия месец. Вчера ми сподели хубавата новина, че е бременна Party. Даже като и закъснял цикъла и си помислила, че е нещо лошо, изобщо за бременност да не става дума Naughty. Но ето, че успокоението си е свършило работата Peace

# 606
  • София

Рейни не е герои, а инат... и сега усеща как ината и изневерява... Twisted Evil
Още повече защото все повече и повече започва да ме боли... а и до тоалетната ходя през 15 мин.
Много ми е нервно, но каквото станало станало.. като се прибера ще си сипя една биричка, в крайна сметка предния път доки ме предписа по 1 биричка против гадене, значи няма да навреди Blush

# 607
Момиченца кокиченца, весели празници и прекрасна отпуска пожелавам на всички!  А тези, които ще си пътуват до БГ благородно им завиждам и им пожелавам незабравима ваканция!  Heart Eyes
рейни, браво за ината  Peace
И като сте на тема спам, може ли някой да ме светне как се качват GIF-чета  newsm78?  Снимките вече са ми ясни, но снимка.бг и другите, за които се сещам не приемат GIF...
При нас започна да вали дъжд  Wear Umbrella  Усещам, че няма да ни огрее със сняг за празниците.

# 608
Рокси, само как действа тая съдба, когато изобщо не мислиш за това и то те изненадва, много хубава новина, ето това е коледно чудо  Hug Нека твоята приятелка бъде много щастлива! А за снега, аз мисля, че ми е достатъчен за тази Коледа  Laughing Пращам го към вас  Hug
Рейни ти коя зодия си?  Hug
Малко спам, Меци е отпускарка вече  Mr. Green

# 609
Ехооо момичета как сте?  Hug
Съжалавям, че толкова време не съм минавала, но се нагаждаме още със Зари. Като цяло е много спокойно бебе и спи много и не ни е въобще изморително с таткото да се грижим за нея. Дано така да си остане!  Praynig
Аз се чувствам много добре след раждането. Всъщност още същия ден се чувствах идеално и нищо не ме е боляло от тогава, все едно не е било.  Crazy
Малко още не мога да осъзная, че вече сме с бебе, т.к. като мечтаеш за нещо толкова дълго време и като знам колко съм страдала, сега още ми е нереално малко, но предполагам, че скоро ще си го осъзная както си трябва.  Sunglasses
Много силно се моля и пожелавам на всяко едно момиче от темичката да изживее тези емоции и съм сигурна, че това ще се случи на всяка една от вас!   newsm51 Praynig Praynig Praynig

# 610
  • Варна
A_vagabоnd Hug,благодаря ти за хубавото пожелание,дано  всички нас ни огрее това щастие   ylinfant

# 611
Вагабондче   Hug и да нагушкаш малката поспаланка от нас Hug
Дано наистина скоро всяка от нас стане горда мама като теб  Heart Eyes
... и ако не е тази година, то следващата ще е със сигурност  Praynig Hug

# 612
Вагабондче, помня те отпреди да се отпиша от темата преди година някъде, а ето че при теб чудото се е случило Hug. Нека малката Зара бъде все така послушна и ви носи много топлина и уют Heart Eyes
Някой да е виждал Има надежда, вече 2-ри ден не съм я засичала Thinking, а нали имаше съмнения, че може да се ражда по-рано Thinking

# 613
  • Пловдив
A_vagabоnd, радвам се, че писа! А бебка щом е кротанка нека все така да е  Heart Eyes Прекрасни моменти заедно  Hug

# 614
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси не мога да съм 100% сигурна, но така като ти гледам графиката, ако се задържиш и утре и в други ден с висока Т, то О. ти е била на 12ти, най-късно на 13ти ден от цикъла .. не знам кой къв акъл ти е давал в другата тема, но според мен греши Peace
Петре ей така те харесвам мила! Hug
Деситка от мен да мине спама, обаче само (пред)празнично, след туй пак сух режим Flutter
смятам следващата тема да я пусна в събота сутринта - хем да е за празника, хем да имам повечко време да оправя списъците, че през последната седмица имаме само един положителен тест, но пък за сметка на това 5 или 6 родени бебчета, та ще имам с какво да си играя утре Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт