За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Шуър чек  Peace

# 661
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
A_Vagabond все така послушна да е малката Simple Smile  Hug
SlanchoOo помним те разбира се Simple Smile много е сладък Малчо ви  Hug
rainy... няма значение, важно е да е положителен  Praynig Hug Wink
Нощни очи дано се похвалиш след някоя и друга седмица  Praynig Hug
petra мерси за закуската  Hug
Лек път всички пътуващи  Praynig Hug
Приятно приготвяне за празника  Hug

# 662
Здравейте, коледарчета златни  Hug
Бързам да започна с rainy - сутринта, като се събудих със сетни сили, за да си измеря температурата в полуспящо състояние, си мислех не за друго, а за теб - днес е денят Mr. Green И си викам на ум "ее, нямам търпение да седна на компи и да прочета какво е станало" Пожелавам ти едно хууубаво айрянче  Praynig
Много се смях на спермитата и сливи(ци)те  Joy
Vagabond, вълшебни празници ти желая с малката послушка, все такава да е  Hug
Мецанке, пусни после една рецептичка за меденките  Crazy
keit, много пухкав подарък  Flutter Да ти кажа, аз предпочитам щом ще ми идва, да ми подранява - така не тръпна излишно в очакване, да не говорим, че е голяма гавра да ми закъснее с 4 дни и накрая все пак да дойде  Crossing Arms, а и по-скоро се свършва и започват новите опити Simple Smile
мишки и zuzi - весели пътувания, да се върнете с много хубави спомени   bouquet
СЛънчо - много сладко джудженце-момченце  Party
roxxy, каква е тази работа, какъв е този шеф  ooooh!
Каролка, добре дошла при коледните духчета  Hug

# 663
rainy аз съм за Престо  Mr. Green - изглеждат ми положителни не знам защо  Crazy
Айде и се похвалиш  Hug

# 664
  • ул. "Мечтание"

Мацки, какъв тест да си взема Престо или Шуър чек...нещо се чудя... newsm78

Така поставен ребром въпроса - Престо, че са два.
Иначе... не харесвам нито един от двата, честно да си кажа!  Rolling Eyes

# 665
Да,милички,духът дойде с пълна сила Simple Smile Някакси вече почвам да опаковам подаръци, да готвя тиквеници,да режа късмети и да се радвам,че и тази Коледа, хората,които ценя и ме ценят са здрави и са с мен. Че въпреки тежката загуба на детето ни съм в отлично здраве, заедно с мъжът ми и със силната подкрепа на семейството ми. Каква по-голяма сла от това? Вярата в мен е толкова силна,че знам,че следващата Коледа ще е много щастлива за нас  newsm47
Каролка много ме зарадва поста ти,и аз съм на същото мнение въпреки тежката година която беше и за нас,въпреки голямата ни загуба,трябва да се борим и да вярваме в чудеса  Hug Сега пожелавам на всички лек и усмихнат ден,а коледния дух да се усеща навсякъде покрай вас.Аз отивам на пазар и се залавям и аз като градската с тиквеници и баклавички,че няма кой друг да го свърши Mr. Green
Сега за всички,с пожелания Дядо Коледа да остави много   EFP под елхите ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 666
Добър ден, момичета!
Каролче, само така те искам, звучиш страхотно  bouquet
rainy... Praynig fingerscrossed   вече е почти обяд Laughing(аз съм за Престо и Шуър чек ,накуп, ако може) Mr. Green

Аз се връщам, да чета на зад, че бая съм изпуснала Shocked

# 667
  • София

Направих Шуър чек, за съжаление е отрицателен  Rolling Eyes Е явно и този не е бил моя месец, но от друга страна явно ще мога да пия по празниците  Mr. Green

# 668
  • София
Момичета влизам с питания.
Ходих пак на преглед, защото продължава да си ме боли в дясно. Пак не се видя нищо притеснително. Гледаха ме двама лекари и двамата не видяха нищо притеснително, но единият ме прати да взема един уринен тест, за мое успокоение. Тестът обаче беше съвсем положителен. Минали са две седмици от абразиото. Като моето ЧХГ беше 155 в деня преди това. Възможно ли е за 2 седмици хормонът още да не е паднал? Много се притеснявам от тази извънматочна или някакви усложнения.
И хистологичното изследване и снимките от преди абразиото показват плоден сак в матката и не би следвало, но просто вече не знам какво да мисля  Confused.

# 669
  • Sydney
zazu1 на кутийката на теста пише, че ако скоро е имало бременност, може да даде фалшив положителен резултат  Peace за свое успокоение може да пуснеш пак кръвен Peace дано всичко е наред  Praynig Hug
rainy... следващият път  Hug

# 670
Рейни,  Hug другият месец ще бъде наш  Hug
Зазу, не знам какво да ти кажа, много странно  Praynig  Hug

# 671
  • ул. "Мечтание"
Рейни, мила, прегръщам те!
Хубаво е, че гледаш и позитивната страна, ще можеш да си отпразниш както си требе. Пък през януари - нова година, ново бебе!  Mr. Green Hug

Зазу, не мога да помогна по въпроса ти. Стискам палци само всичко да е наред!

# 672
rainy... , не се натъжавай, щом няма лелка, има надежда Hug

# 673
  • София

хахахах Ново бебе.. аз старо нямам  Mr. Green
Като цяло винаги трябва да гледаме положително на нещата  Crazy

Зазу, защо не пуснеш един кръвен. На Шуър чека пише, че до 2 седмици след раждане/аборт тестът може да отчете фалшиво положителен резултат Thinking А ако пуснеш кръвен, ще си сигурна  Peace

# 674
Зазу, не мога много да помогна с коментар, но бих те посъветвала да пуснеш кръвен. За всеки случай.
Рейни, съжалявам, Hug но се радвам, че приемаш отрицателния тест без сълзи. Така трябва, защото ако на всеки отрицателен плачем...  ooooh!  Палчета за след празниците  Praynig Praynig Praynig Януари да бъде вашият месец.

Общи условия

Активация на акаунт