За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
Помним Слънчо помним Mr. Green Много е сладък Калоян  Heart Eyes

# 646
Добро утро Hug

Слънчо, много е сладък малкият Hug Heart Eyes
Лек път и весели празници на всички, които ще прекарат празниците извън дома Hug

# 647
Привет, дами!
Лек път на всички ви, които ще пътувате  Hug
Рейни, ти пращай лелката при мен, иначе ми се струва, че или си овен или скорпион, предполагам само  Laughing
Брр, навън е кучешки студ  Laughing Айде за сега, хубав ден на всички ви  Hug

# 648
  • София

Зузи, ще ни лиспваш мила  Hug
Дарма: Ама защо си мислиш, че някой иска да те гони мила, не така  Crossing Arms стой си при нас и във всички списъчета  Hug
Деси: Явно във форума е по-различно - близнаци съм, ама точно по зодията  Mr. Green

Тони, отново повтарям да не се спотайва, а да докладва  Mr. Green

# 649
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  Hug  bouquet

Снощи не ловувахме, с мъжа ми се сдърпахме много тъпо. Sad
Но пък тая сутрин сънувах, че раждам. Интересно преживяване беше, аз не сънувам бебета и раждания току-така. Моите деца и двете ги сънувах, когато съм заченала с тях. Като нищо предните дни да сме изловили нещо.  Thinking Ще си проличи след две-три седмици. Mr. Green

И аз съм много щастлива, че е петък защото мъжа ми от утре до началото на другата година е отпуска. Но пък малко ми е виксня, защото ме чака голяма разтребване. Но пък искам да посрещнем празниците на чисто и подредено.

Лек ден, момичета!

# 650
Рейни, как не се сетих за близнаци  Laughing Определено се борят в теб две личности  Laughing
А какво става при теб, май още няма тест?!  Hug  Praynig

# 651
  • София

Е аз бях казала, че на обяд ще правя тест  Mr. Green Още не съм го купила, в обедната ще отида да грабна нещо набързо и един профилактичен тест ей така.... Mr. Green само дето.. нямам никакви симптоми....но ще видим...или ще пия по празниците или ще стоя на айранче Grinning

# 652
Ето ме и мен Mr. Green. И тук вали сняггг, само дето снежинките се броят на пръсти hahaha, а иначе е кучешки студ ooooh!.
Слънчо, много сладък бебок Heart Eyes
Зузке, весело изкарване Hug
Някой нямаше ли да прави тест днес newsm78
Е, аз да се оплача , че и утре съм на работа и понеделник също Tired, незнам дали шефа няма да си направи устата да работя и в неделя #2gunfire. Никакви празници няма за мен Crossing Arms. То иначе ни скъсала работата, я влезе някой, я не......А тук до мен са опънати едни скари , едни вина  ooooh!, как да ти се работи. Така, че и утре съм тук, дежурна Mr. GreenАйде оплаках се  Blush

# 653
  • ул. "Мечтание"
...или ще пия по празниците или ще стоя на айранче Grinning

Айде дано да е айранче!  Mr. Green

# 654
Здравейте момичета!
Утре трябва да ми дойде М.Снощи ми беше нервно и кръста ме заболя за кратко.Така,че нищо чудно да ми дойде днес или утре,но ще видим-винаги има надежда.
Ако не дойде утре смятам да не правя още тест и да изчакам 1 седмица.(мин.месец ми подрани с 1 седмица,така че сега може да реши да си компенсира )

# 655
Много силно се моля и пожелавам на всяко едно момиче от темичката да изживее тези емоции и съм сигурна, че това ще се случи на всяка една от вас!   newsm51 Praynig Praynig Praynig
Ето това ми беше подарък за Коледа! Възприемам го като прашец Simple Smile  Hug

Меци, Яже
  Hug  Hug

Фейт, дано въпреки притесненията ни все пак стане чудото.  Hug

Бебето Калоян е много сладък!

Блонди, сливи ли ти се хапват?  Joy  hahaha

# 656
  • В къщурката на хълма на феите
добър дееееееен Mr. Green

отпускарчето в мен се вихри - току-що станах наспана за сефте от доста време, пуснала съм кафето и закуската да се правят, а като приключа с тях смятам с бодра крачка да се засиля към майкини, понеже съм обещала да правя меденки и понеже не искам да изядат мен, се налага да си спазя обещанието (което вероятно съм дала в момент на тотално умопомрачение, ама нейсе Mr. Green Mr. Green )

много ми харесва настроението ви днес, надявам се да се запази такова и през целия ден  bouquet

# 657
  • Габрово
Слънчо, много ти е готино джудженцето  Grinning

# 658
Да,милички,духът дойде с пълна сила Simple Smile Някакси вече почвам да опаковам подаръци, да готвя тиквеници,да режа късмети и да се радвам,че и тази Коледа, хората,които ценя и ме ценят са здрави и са с мен. Че въпреки тежката загуба на детето ни съм в отлично здраве, заедно с мъжът ми и със силната подкрепа на семейството ми. Каква по-голяма сла от това? Вярата в мен е толкова силна,че знам,че следващата Коледа ще е много щастлива за нас  newsm47

# 659
  • София

Мацки, какъв тест да си взема Престо или Шуър чек...нещо се чудя... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт