За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Петра, благодаря за закуската  Heart Eyes
Мацки smile3558 е!  Искам да ви пожелая весело посрещане на коледата!   family  Ние заминаваме за 4 дни на мини екскурзия travel , ще ви чета чак вторник.  Много целувки и да напълните тази и следващата темичка с дебели магистралки!   EFP
Весела Коледа и много чудеса!   1swing  Drunk

# 631
  • Велико Търново
Добро снежно утро!  Hug
Петра, благодаря за закуската   bouquet
Блонди, това ще да е някой 70 годишен сперматозоид  Joy Joy Joy
Меци, ще падна  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Рокси, според мен О ти е била на 12-ти ден  Peace
Рейни,  smile3558  Flutter
Дони,  fingerscrossed
Сарния, ако ЦС не е в обилни количества не значи, че няма О.  Hug

Оф, до никъде не стигнах, а трябва да тръгвам  Hug Ако са ми оправили компа на работа ще дописвам от там  Heart Eyes Hug

# 632
Добро ви утро и от мен Simple Smile

Аз вече съм отпуска от вчера, и чак сега направих сметаката,че всъщност ще са 5 почивни дни за мен Simple Smile

Моят коледен дух се появи. Вчера ходихме на пазар за подаръци на семейството на мъжът ми. Днес ще правя тиквеници и отивам на маникюрче-два часа САМО за мен  newsm44

Желая ви лек работен ден, за тези, които са още на работа и много хубави и светли празници със семействата на всички!!!!

# 633
  • до едно тепе
Добро утроо!
Аз такова само да ви наръся,че покрай нас нищо интересно Flutter
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 634
АА, поспаланчо, мнооо хубаво направи, че ръсна Simple Smile

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Взимам си сега, с леля се раздляме след Коледа и почвам Simple Smile

# 635
Здравейте момичета,
чета ви често , но с Малчо не остава време да пиша. Днес обаче предпразнично се сетих с умиление за всички вас, с които минала година по Коледа се молехме за чудото си... аз вече имам своето и много благодаря на борбените дами , с които споделях тук , за куража и силите , които получавах с вас.
От все сърце пожелавам на всички Коледната магия да ви донесе така желаното дете и да бъдете най-щастливите мами на света... Много ви целувам и мисля за вас.
И специални прегръдки за Меци , Ренденцето , Сигма и всички с които ме помнят  Hug

# 636
Slunchooooo, и аз те помня и много се радвам,че писа Simple Smile Вто такъв подарък съм си пожелала и аз Simple Smile Здрави да сте и много да те радва хубавото ти дете  Hug Hug Hug

# 637
Добро утро!
 petrra мерси за закуската  Hug
SlunchoO много сте хубави.Пу пу
При мен лелката не само дойде ами и подрани  #2gunfire

# 638
  • Северозапада
Добро утро!
SlunchoO  много сладко джудженце си имате пу-пу  smile3525
Искам да пожелая на всички Весели празници, нека всяка получи това, което си е пожелала и на следващата Коледа домовете Ви да бъдат огласяни от детски гласове!

# 639
  • В градината...
Петрони , вземам си от супер холестеролната ти закуска ммммм!
Каролинке, върна най-после духа в бутилката, евалла! Я сега му удари едни весели празници и не мисли за нищо!
Слънчо - Хо-хо-хо! Много сладко!

# 640
Слънчооо, много сладко джудженце си имаш.
Жив и здрав да ти е  Hug

# 641
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Деси: Много ми е интересно дали ще познаеш за зодията. На живо до сега за мен не са бъркали, но във форум пък не са гадали

Вагабондче: Радвам се да чуя, че всичко с вас е наред и бебка е кротичка и тихичка   bouquet

мецани: Страшна картинка ей  hahaha

Блонди:  smile3532

Кейт: много сладко пухкаво мъничкооооооо, само да си го намачкаш  Heart Eyes. А за лелката... другия месец ще е твоя, сега си помисли, че по празниците ще можеш да пийнеш чашка винце  Peace

Петра: Мерси за закуската, най-сетне да няма много сладки неща, а само стойностно месо  Crazy

Яжкее: Петъъъъъъъъък еееееееееееееееееееееееееееее  newsm58

каролка: Само така мацка, коледния дух не трябва да се губи, а времето само за теб... то си е абсолютно необходимо  Hug

Слънчо: Аз не те помня, но сте много сладки   Blush

ant G: Благодаря за пожеланията, мила! Да ти се връщат   bouquet

Тони да се яви в изповедалнята... тя си знае защо  Crazy

# 642
Момичета, аз заминавам надлъж и нашир из милата родина! Ще надничам всеки ден! Вие да слушкате много и да ме радвате само с хубави новини! Hug

# 643
Добро утро от синия слон!
Слънчи как да не те помним бе ! СТрахотно джуджи - дай Боже всекиму Simple Smile
Лек и усмихнат ден на всички!Аз стягам подаръци Simple Smile
 Heart Eyes

П.П Зузе, ще ми липсваш!

# 644
  • София
 Hug
Малко ъпдейт около мен. Махнаха ми конците...аз толкова се бях притеснила че нищо не питах Sad
След месец съм пак на преглед. После след още два ще правим хидротурбация (май така ми каза)...
Въпреки че няма да бебеправим 3 месеца моля да ме оставите в темичката...да ви чета и да ви се радвам и ммалко да пиша Simple Smile
Много коледно настроение на всички...И мисля да си пожелаем да бъдем силни и да вярваме, че и ние ще гушкаме сладки бебоци скоро напук на трудностите!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт