Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 768
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честита Нова година и от мен! Нека 2012 г. е по-добре, по-успешна и донесе много здраве и късмет на всички ни  Hug

# 136
Честита Нова Година!
Бъдете здрави, много усмихнати  и щастливи през 2012г. и нека тя ни донесе всичко, за което сме мечтали! Praynig Hug

# 137
Честита Новата 2012 година! Да сме здрави щастливи и много сбъднати мечти! Hug   bouquet

# 138
Честита Нова Година!!! Пожелавам ви всичко което не се е сбъднало през старата да се сбъдне през 2012 година!!!

Относно селана ми прави впечталение че д-р Тодорова изписва на всички еднакво /Селен, Лимфомизот, Омега 3/ Моя приятелка отиде при нея за проблем с инсулина и без никакъв проблем с щитовидната жлеза и се оказа със същите лекарства. Незнам, аз ги пия за ТСХ-то мисля, антителата /ако става въпрос за ТАТ и МАТ, не съм много на ясно/ са ми в норма. С този Селен се притеснявам че лекарствата ми станаха доста и да не навредя нещо на бебо. В петък ако всичко е наред ще ходя на ендокринолог та ще видим тогава  Peace

# 139
  • София
Vivala селен не влияе на ТСХ.На ТСХ влияе само хормона.

ЧНГ момичета Hug да сте живи и здрави! Нека 2012 е успешна за всички и нека ви дари с мечтите ви.  bouquet

# 140
  • София
За много години, мили момичета! Да сме всички живи и здрави, да сме усмихнати и готови за всичко хубаво, което ни предстои през новата година!

# 141
За много години момичета и от мен! Дано новата година е здрава, мирна и щастлива  Simple Smile
Seti Beti   послушахте въпреки, че резултатите в началото на зимния сезон ми бяха добри на tsh-то, тук от няколко седмици се чувствам зле, все едно някои ме е хванал за гушата, няколко пъти пих и мента, глог и валериан. Днес си пуснах отново TSH, въпреки, че доктора беше казал към началото на април. Резултата е отново висок 5,23 Sad Влизат в норма за малко и отново скачат, незнам вече.. Днес ще звъня на доктора, пия по 100 мкр през седмицата и по 50 събота и неделя. Явно трябва да ми вдигне дозата още..

# 142
Честита Нова Година ! Да сме живи и здрави и повече сбъднати мечти през новата година!

Аз си взех новия резултат от ТСХ 1,5 mlU/L  референтни с/ти 0,27 - 4,20

# 143
  • София
Браво, резултатът ти е чудесен!  Peace

# 144
Момичета, препоръчайте ми добър ендокринолог в София. По възможност да работи със здравната каса, но не е задължително. Благодаря  предварително Simple Smile

# 145
Evvaa, погледни на първа страница, там има лекари (с координатите им), от които сме доволни.

# 146
благодаря  Simple Smile

# 147
За много години!
Да сме живи и здрави и дано 2012година бъде по-успешна и щастлива!
И дано този тиреоидит да ни създава по-малко проблеми!

# 148
  • София
Seti Beti, гинекологът ми е д-р Георги Коларов от МД  Peace

Лаленце, а как работи той, по каса, частно? Трябва ми гинеколог в МД за една профилактика годишна Wink, че ми е под носа болницата, а никой не познавам там.

# 149
  • до една звездичка
Абе, Бърди, ти що си тигър? Нали сме дракон тази година? Winkю
Не че ми е работа де, ама пусто любопитство... Wink

А иначе - честита ви новата година!!! Да сме живи, здрави. П възможност по-малко (даже никак) грижи да ни създава болестта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт