Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 772
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Абе, Бърди, ти що си тигър? Нали сме дракон тази година? Winkю

От една култува тема за това какви са разведените жени с деца  hahaha Ръсеха се много щуротии и Ментова (която също като мен е била разведена с дете и сега също като мен е с втори брак и второ дете) обобщи, че сме били секс тигрици с благ нрав, щом са ни взели мъжете ни  hahaha И то как да не си го сложиш като лична титла това  Laughing

# 151
  • до една звездичка
Ааа, ясно.  Crossing Arms Секс-тигрици, значи... Whistling Peace

Пък аз за к`ви прозаични неща си мисля - годината на тигъра-мигъра... Mr. Green

# 152
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
За много години да сме живи и здрави ,дано  през 2012 г. по-малко грижи и повече усмивки!!!

# 153
А, значи съм била тигрица без да знам  Grinning

Аз пък си мисля като се бодна другия път, дали да не подкарам и големия синковец с мене, не че му има нещо, ама да проверим.

# 154
  • София
Анси, тигрице  Laughing, аз моят син го водих миналата година (на 10г) при Начев - и ехография направихме, и ТСХ пуснахме, за всеки случай. Нищо нямаше, всичко беше ОК, но съм доволна, че го направих.

# 155
ЧНГ и от мен! Да сте живи, здрави, усмихнати и болестта да не ви създава никакви тревоги! Hug

# 156
  • София
Бърди, Коларов работи със ЗК. Взимаш си направление и отиваш на регистратурата да се зпишеш, после сядаш пред кабинета и чакаш  Peace Доста е мълчалив и ако не напираш с въпросите (като мен) си трае, но според мен е добър лекар.
А по въпроса с тигрицата тази от картинката е озвучавана от Анджелина Джоли във филмчето, така че отвсякъде си подковала секс-амплоато Simple Smile

# 157
  • София
Мерси много, Лаленце  Hug

# 158
Бърди, а каква беше стойността на ТСХ на сина ти? Че на моята дъщеря и беше близо до горна граница и ми е малко свито сърцето. Начев каза, че трябвало да се наблюдава периодично и тази година да я заведа да я види на ехограф.
Тези дни и аз трябва да се боцна да видим как ми е ТСХ.

# 159
  • София
Ники, някъде около 3 беше, не помня точно колко. За деца това мисля, че е височко, затова направихме и ехографа.
На дъщеря ти колко е?

# 160
Бърди, или беше 3,6 или 3,8. То затова и на мен ми е малко притеснено. Вярно че и взимаха кръв по време на боледуване от пневмония, заедно куп с други изследвания и може резултата да е малко неточен. Дано това да е причината! Скоро ще се разбере - като я прегледа Начев на ехограф.

# 161
  • София
Ники, аз по бих те посъветвала да не е при Начев, а при детски ендокринолог - с дребното мисля така да направя.
Начев гледа на ехографа, каза, че жлезата е ОК, ама имало някакви възелчета, да го видел хематолог. Изкара ни акълите, ходихме при проф. Бобев в ИСУЛ, човека каза, че нищо му няма на детето, кой ги е видял тези възелчета??? И като му обяснявах, каза - аа, не, за детето - детски ендокринолог.
И впрочем само му опипа жлезата и каза "това дете няма Хашимото", стара школа е той, много добър.

# 162
Бърди, наскоро и ние ходихме при проф. Бобев в Исул, както и при още доста други лекари заради големия корем на дъщеря ми. Понеже това било един от ранните симптоми на онкозаболяване, което беше категорично отхвърлено, слава Богу! Та тогава ги правихме и кръвните изследвания и той не видя нищо обезпокоително.
Като намериш добър детски ендокринолог, моля да ми пуснеш координатите му   bouquet.

# 163
  • София
Момичета, аз рядко пиша, защото почти нищо не знам по темата, но ви чета! Имам един въпрос, ако можете да ми отговорите ще съм много благодарна. Защо с еутирокса на бременните се изписва и аспирин протект? Има ли някакво точно обяснение защо се прави?

Много ви благодаря  за отговорите!   bouquet

Само да спомена, че ще си имаме мъж, който вече тежи 625гр!  Heart Eyes

# 164
  • София
Джуджанка, аз никога не съм пила Аспирип протект в живота си, нито бременна, нито нищо.

Честити ви сини гащи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт