Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 765
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В кой град преглежда тя?

# 616
  • Русе
Дездемона, утре мъжа ми ще ходи до Плевен, имам час за д-р К.Тодорова, но гинеколога ми забранява пътуване, та мъжо ще занесе всички изследвания до сега, да видим какво ще каже докторката. Предния месец никак не ми хареса ниското ФТ4 и тя ми завиши дозата. Предполагам, че и сега няма да и хареса и може още да ми вдигне дозата  Sad, но не знам на къде вече ще расте.

# 617
Аз само наминавам да честитя на всички нови бременни и да им пожелая лека бременност и безпроблемна, и накрая да гушкат едни здрави и послушни бебоци.
Чета ви редовно, посягам да пиша, ама сякаш друго си е консултация с ендокринолог пред мое мнение. Hug

Моята контрола след спиране на лечението от декември наближава... след около 10 дена е, и ми е доста спечено. Като цяло съм добре... поне така се чувствам. След спиране на лекарствата имах някакви обърквания, които за себе си сметнах за нормални, предвид спрялото лечение (увеличи ми се съня от 6 часа на 8-9 часа. Бях по-сънлива, по-отпаднала и предполагам през този период се е вдигнало ТСХ - това са си мои предположения следейки организма си, понеже като бях в хипер не можех изобщо да спя (максимум 2-3 часа, а като ми се вдигна ТСХ по време на лечение стана обратното). После сякаш всичко си дойде на мястото. Почти нямах задушавания, спях по 7 часа, пулс 78, кръвно нормално.
Тук от около 15 дена пак съм с предишния си пулс от началото на заболяването - 90-100 удара. Кръвното ми се повишава на моменти на 130 на 90. Това сега ми е притеснението.
Чакам си контролата и се надявам всичко да е ОК.

На всички в темата здраве и само хубави резултати!  bouquet

# 618
  • София
Merelenda, стискам палци всичко да е наред и да си останеш без хапчета  Hug

Петя78, и на вас с бебоците стискам палци  Hug Как се чувстваш?

И аз мисля тези дни да пусна ТСХ да видим как върви.

# 619
  • Русе
Мерси Лаленце!  Hug Долу горе съм добре, стоя си в къщи, но поне не съм в болница, та се преживява. Почна вече доста ми тежи корема, а и имам ниска плацента и това налага голямо пазене. Сега се притеснявам за това ФТ4. Хич не ми се иска още да ми вдигат дозите, те сага ми идват високи 125/150 микрограма. Почти всеки ден имам сърцебиене, ужасно е.

# 620
Петя 78  Hug Praynig Сподели после какво е предписала К. Тодорова Peace Мереленда  Hug   bouquet стискам палци Praynig да не се налага лечение, а да си останеш трайно в ремисия Peace

# 621
Петя 78, дано се реши проблема с хормона.  Praynig
Дездемонка Hug

И ето нещо на което попаднах - http://www.puls.bg/health/highlights/news_9674.html

# 622
  • София
Много моля, за актуални телефони на Д-р Мариета Лазарова!
А тази коя е?

# 623
Ами в такъв случай ти препоръчвам консултация с д-р Начев, координатите му са на първа страница.
Peace той да,отделно SilverR,за 23 годишно момиче нивото на ТСХ е високо,нищо че е в граница..дори да не се цели забременяване това ТСХ е високо за млад човек.Отиди при Начев Peace

Благодаря за отговорите ви! При първа възможност ще ида при д-р Начев за второ мнение. Ще пиша веднага как са се развили нещата.   bouquet 

# 624
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ   bouquet  Hug  Hug Hug Hug И СКОРО В РЕМИСИЯ, ВСИЧКИ ДО ЕДНА  Mr. Green

# 625
Честит празник, мили дами и от мен!
Бъдете здрави, обичани, желани, всеотдайни и красиви!
Покорявайте света с чар и усмивки и с много любов!
   bouquet

# 626
  • София
Честит празник, мили момичета!   bouquet

# 627
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър уролог? Не става дума за лоша спермограма, а за нещо като физически дискомфорт, който е налице...Четох за този д-р Кацарски, но оставам с впечатление, че там ходят хора с проблемни спермограми. Виждам, че по форумите хвалят някакъв доцент/проф. в Св. Анна. Очаквам препоръките ви и благодаря предварително на всички отговорили. Heart Eyes

# 628
  • Русе

Честит празник мили момичета!

# 629
  • Пловдив
Честит празник и от мен мили момичета  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт