Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 269
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Doni M извинявай,но не винаги е сбъркан и при мен Начев се чудеше защо става така,но беше факт.

# 91
Благодаря ви за отговорите в празничната вечер!  Hug В тази лаборатория се изследвам от години, не знам дали там е грешката, но така или иначе, не е много под нормата.

Спирам да се притеснявам Simple Smile

# 92
  • София
Благодаря ви за отговорите в празничната вечер!  Hug В тази лаборатория се изследвам от години, не знам дали там е грешката, но така или иначе, не е много под нормата.

Спирам да се притеснявам Simple Smile
Hug Успех и леко раждане/въпреки,че има време,но ако не се включиш нещо де....../
само ще вметна,че при мен към края на бременността ТСХ също ми беше под 1  Wink

# 93
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!!! Hug

Small SunДобре са ти хормоните, по-добре ТСХ да е ниско, отколкото да е високо! Не се тревожи! Не тревожи и бебчо! Peace Hug

# 94
  • В градината...
Честито Рождество Христово! Днес е най-великият рожден ден, който пожелавам на всички ни да донесе много радост и благословения!

# 95
Честито Рождество Христово!!! Пожелавам ви много здраве, късмет и поводи за усмивки!!!

Понеже съм нова в тези работи ми направи впачатление че Small Sun си прави изследванията след като пие хапчето. Не трябва ли на гладно без да си пил нещо? Аз досега така съм ги правила?

# 96
Честито Рождество Христово!!! Пожелавам ви много здраве, късмет и поводи за усмивки!!!

Понеже съм нова в тези работи ми направи впачатление че Small Sun си прави изследванията след като пие хапчето. Не трябва ли на гладно без да си пил нещо? Аз досега така съм ги правила?

По принцип е препоръчително да е преди хапчето Wink

# 97
Още веднъж благодаря!  Hug
Аз не виждам логика да е преди приема на хапчето. Та нали ги пием тези хапове, за да се регулира нещо и изследването е точно следене дали е правилно регулирано Simple Smile Ама това са си мои разсъждения. Досега ВИНАГИ съм изследвала след хапче.

# 98
Още веднъж благодаря!  Hug
Аз не виждам логика да е преди приема на хапчето. Та нали ги пием тези хапове, за да се регулира нещо и изследването е точно следене дали е правилно регулирано Simple Smile Ама това са си мои разсъждения. Досега ВИНАГИ съм изследвала след хапче.

Регулирането става не след прием просто на едно хапче Wink а след определен период на прием на медикамента. Щом си имаш схема на прием и изследвания, защо задаваш този въпрос в такъв случай #Crazy . Мнения разни!

# 99
Весела Коледа на всички!  bouquet
Здраве, щастие, късмет, любов, много успехи и много сбъднати мечти ви пожелавам!  bouquet
Нека най-съкровеното желание на всеки от нас се сбъдне! Hug

По темата за преди или след прием на хапчето се изследват хормони е писано много в тази тема. Логика не съм търсила никога, просто слушам доктора си. Предполагам има значение, дали се приема Тирозол или Еутирокс. Аз пиех Тирозол - докторът изрично ме предупреди още първия път - първо изследването, сутрин, преди хапчето - независимо кой хормон изследвам, най-добре е да не съм приемала абсолютно нищо - нито храна, нито вода, нито цигари (по учебник), макар други доктори и лаборанти да са ми казвали, че храна и напитки не влияят, аз си ги правя на гладно и жадно и без хапче. В лабораторията в която се изследвам, лаборантките са на същото мнение относно храна и напитки.

Ако трябва да търся и аз някаква логика, то може би ще търся в тази насока - относно Тирозола, че ако пия хапчето и после отида на изследване, може би именно 2-3 часа след приема, ще има някаква по концентрирана сила на действие лекарството и може би ще понижи в първите часове най-много резултата. И аз не знам, просто разсъждавам пишейки.
Hug

# 100

Регулирането става не след прием просто на едно хапче Wink а след определен период на прием на медикамента. Щом си имаш схема на прием и изследвания, защо задаваш този въпрос в такъв случай #Crazy . Мнения разни!

За кой въпрос става дума?  Thinking
А именно, щом регулирането след определен период, какво въздействие би оказало хапчето, прието час преди вземането на кръв за изследване?  newsm78

# 101

За кой въпрос става дума?  Thinking
А именно, щом регулирането след определен период, какво въздействие би оказало хапчето, прието час преди вземането на кръв за изследване?  newsm78

Грешка, на Коледна вълна съм още и в облаците размечтана Mr. Green не въпрос, а мнение, теза и пр ...бла бла! Както искате си го пийте тогава и също както прецените се изследвайте! Peace

# 102
Момичета...бях ви споменала,че имам уговорка с Начев (но не и запазен час) да отида при него м/у празниците.Нали той е в Майчин дом,на ул."Здраве"..но къде му е точно кабинета..ако някой може да ми помогне с инфо. Simple Smile

# 103
Момичета, аз имам запазен час за Начев в сряда, но няма да мога да отида, че започнах да кървя, ако някой иска да отиде на мое място и преди да съм се обадила че няма да мога да ходя пратете ми лично Grinning

# 104
Момичета...бях ви споменала,че имам уговорка с Начев (но не и запазен час) да отида при него м/у празниците.Нали той е в Майчин дом,на ул."Здраве"..но къде му е точно кабинета..ако някой може да ми помогне с инфо. Simple Smile

Ако ти е казал за приема си в МД, като влезеш в сградата, слизаш по стълбите (а те са точно срещу входа) надолу и после надясно от регистратурата, която ще видиш излизайки от стълбите -непосредствено! 2-3 стая е кабинета му. Там не е със записване на часове. Отиваш и чакаш! Vivata ако имаш час за д-р Начев за Панацея най-добре позвъни и си отмени часа, иначе в МД е без часове! Да се оправяш скоро ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт