Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини ниска телесна температура от 36 градуса?
Какво означава повишаването на нивата на МАТ и намаляването на ТСХ при Хашимото?
Какво означава да си в ремисия при Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини ниска телесна температура от 36 градуса?
-
Какво означава повишаването на нивата на МАТ и намаляването на ТСХ при Хашимото?
-
Какво означава да си в ремисия при Хашимото?
-
Какво може да причини подуване на крайниците и болка, наподобяващи подагра?
-
Как мога да се справя с проблемите с паметта и забравянето?
svetla81 когато на мен ми откриха Хашимото- миналата година, бях с tsh близо 17. Тогава започнах седем дни с по 25 микгр+ 200 мг селен и след седмия ден минах на 50 микг. И аз знам при смяна на дозата, следващото изследване да е след 45 дни.
На мен принципно ми каза след месец и сега последното е на малко повече от месец откак започнах л-тироксина. Това преди 2 седмици беше просто ей така по моя инициатива, понеже така или иначе ме бодоха за други хормони, а и ми беше интересно колко бързо ще спада, след като съм започнала лечение. Просто ми направи впечатление, че тогава беше доста по-добре и затова се зачудих дали принципно л-тироксина в началото действа "по-ударно", а после организма попривиква.
То в тази тема всички "много си падаме" по това изследване...