Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини ниска телесна температура от 36 градуса?
Какво означава повишаването на нивата на МАТ и намаляването на ТСХ при Хашимото?
Какво означава да си в ремисия при Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини ниска телесна температура от 36 градуса?
-
Какво означава повишаването на нивата на МАТ и намаляването на ТСХ при Хашимото?
-
Какво означава да си в ремисия при Хашимото?
-
Какво може да причини подуване на крайниците и болка, наподобяващи подагра?
-
Как мога да се справя с проблемите с паметта и забравянето?
това изследване забравих
) за измерване на слуха.
за нашите болежки, тук-там
. Но имах вълшебен метаболизъм, ядях и шоколад с кофата и пак не качвах. И сега си ям
Дуфастонът ми е изписан заради малко къса лутеална фаза, след овулация, понеже вече правим нови опити за бебе. Ям доста готвено, много месо, млечни продукти, много ориз, картофи, царевица. Бирена мая имам вкъщи, но сега пия витамини pregnacare conception, които са доста високо дозирани и не знам с тях удачен ли е прием и на други продукти с витамини. Е, поне не съм брутално слаба, просто се опитвам да си възвърна предишните килограми, дори принципно съм с едра структура и широки рамене и точно това ме дразни, че като позаслабна започват доста смешно да ми стърчат разни кокаляци
. Явно просто всичко е въпрос на метаболизъм и психика, най-вече това исках да кажа, не е задължително високият ТСХ да е свързан с напълняване, въпреки че в много случаи е така.
независимо каква доза Еутирокс взимам килограмите не мърдат ,а толкова искам да кача 4-5 кг.Имам и постоянен шум в ушите не е много силен ,но е ужасно вечер когато си легна и е тихо, направо ме побърква.Става ми лошо когато се возя в кола на дълъг път и има много завои,дори когато се завъртя около себе си пак ми прилошава.Със сигурност мога да кажа ,че до преди да ми открият Хашимотото всичко си беше наред ,така ,че виня него за всичките си неразположения