Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Гугито, честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!   Hug
 Що се отнася до ТСХ и дозите Еутирокс, не се притеснявай. Аз започнах моята бременност от 1 и нещо, и все ми увеличаваха дозите. При бременност е рисково високо ТСХ, за разлика от ниско. Имай в предвид, че сега ще трябва хормон не само за теб, а и за бебо, бебетата. Спокойно и вярвай на Начев.

# 526
  • София
Gugito  Hug
Не мога да ти опиша колко много се радвам за теб! По една или друга причина хвърлям око на проблемното и те следях, но сега много ме изненада Simple Smile
Желая ти лека и безпроблемна бременност, а на финала най-добре две здрави и палави бебчета! Пази се, ние ще стискаме палци!  Hug

Сега наред са ПеруникаДездомона, Zazzy и Пепеляшка* Simple Smile

Сънчи - Пънчи, стискам палци и на теб Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 15:45 от Госпожица Лаленце

# 527
  • София
Ybag&Mell дано се оправи детенцето ти по-скоро и тези неразположения да изчезнат! Hug

# 528
  • В градината...
Лаленце, много се надявам да оправдая доверието  Peace

# 529
  • Пловдив
Много ви благодаря за окуражителните думи момичета Hug Hug HugСтранното е,че откакто вдигнах дозата на тироксина хич не ми е добре,доста съм замаяна и се замислям за всеки случай да пусна едно ТСХ преди да отида при д-р. Начев.
А, иначе предполагам,че бебето е едно,тъй като ЧХГ ми е нисичко и доста се притеснявам,тъй като ние сме с доста тежък мъжки фактор и вече имам две биохимични бременности и ембрионите ми все спират развитие,но се надявам този път да прегърна мечтата си,нещо, което пожелавам на всички чакащи Hug Hug Hug

# 530
  • до една звездичка
Gugito  Hug Hug Hug Peace

# 531
Здравейте момичета,
утре съм на преглед при Катя Тодорова, днес си пуснах ТСХ, ТАТ и МАТ в Торакс и ето резултатите, 48 дни след предното изследване:

На 7.01.2012 - ТСХ 3,1 (реф.049 - 4,67), ФТ3 и ФТ4 в норма
На 24.02. - ТСХ 0.28 (реф.049 - 4,67), ТАТ - 9.0  IU/mL, МАТ 58.3  IU/mL

Честно казано съм супер изненадана от ТАТ и МАТ, при положение че ТАТ бяха над 600  преди година, после не съм си ги изследвала, но Катя Тодорова каза да ги пусна и  съм направо супер доволна, чак се чудя дали не е объркано нещо  Shocked

Да Ви попитам, сега пък ТСХ не е ли твърде ниско, при положение, че съм бременна, от 50 ми го увеличи на 100 и съм с тази доза вече 48 дни ... Confused

Поздрави и усмихнат ден Simple Smile

# 532
  • София
TSH е нисичко, да. Според мен ти е висока дозата.

# 533
Здравейте момичета,
утре съм на преглед при Катя Тодорова, днес си пуснах ТСХ, ТАТ и МАТ в Торакс и ето резултатите, 48 дни след предното изследване:

На 7.01.2012 - ТСХ 3,1 (реф.049 - 4,67), ФТ3 и ФТ4 в норма
На 24.02. - ТСХ 0.28 (реф.049 - 4,67), ТАТ - 9.0  IU/mL, МАТ 58.3  IU/mL

Честно казано съм супер изненадана от ТАТ и МАТ, при положение че ТАТ бяха над 600  преди година, после не съм си ги изследвала, но Катя Тодорова каза да ги пусна и  съм направо супер доволна, чак се чудя дали не е объркано нещо  Shocked

Да Ви попитам, сега пък ТСХ не е ли твърде ниско, при положение, че съм бременна, от 50 ми го увеличи на 100 и съм с тази доза вече 48 дни ... Confused

Поздрави и усмихнат ден Simple Smile
po dobre se obadi da popita6 endokrinologa si  Laughing

# 534
Pipi81, утре съм на преглед, не мисля че за 1 вечер има смисъл да звъня ...Simple Smile

# 535
Момичета,преди 2 дни писах,че си пуснах ТСХ,което се оказа 0,18(0,27-4,2.Ходих при Начев,но той не ми изписа нищо...каза след около 45 дни да си пусна пак и тогава евентуално лечение.До момента не съм пила нищо...установено ми е Хашимото  с наличие на високи стойности на антитела и възли,но до преди 2 дни при всички изследвания ТСХ беше в норма и нищо не съм пила.Изненадана съм,че Начев не ми изписа нищо,още повече ,че му казах,че имам сърцебиене,световъртеж...А днес се събудих с много подути очи-както клепачи..така и под очите.Някоя от вас изпадала ли е в подобно положение Rolling EyesНе знам какво да направя...особено вече и с отоците,който получавам newsm78

# 536
  • София
Според мен правилно е постъпил Начев, защото това може и да е инцидентен резултат.

# 537
Момичета,преди 2 дни писах,че си пуснах ТСХ,което се оказа 0,18(0,27-4,2.Ходих при Начев,но той не ми изписа нищо...каза след около 45 дни да си пусна пак и тогава евентуално лечение.До момента не съм пила нищо...установено ми е Хашимото  с наличие на високи стойности на антитела и възли,но до преди 2 дни при всички изследвания ТСХ беше в норма и нищо не съм пила.Изненадана съм,че Начев не ми изписа нищо,още повече ,че му казах,че имам сърцебиене,световъртеж...А днес се събудих с много подути очи-както клепачи..така и под очите.Някоя от вас изпадала ли е в подобно положение Rolling EyesНе знам какво да направя...особено вече и с отоците,който получавам newsm78
napalno te razbiram i az bqh taka no vseki slu4ai e razli4en kak sa ti kilogramite?

# 538
Pipi81,килограмите ми са 60-толкова си поддържам от 4-5 години -+1-2.а и аз работя по цял ден на бюро-обездвижена съм..и то много

# 539
Да - аз  Rolling Eyes Само, че при мен се получи, когато от един момент насетне ми вкл към лечението Еутирокс и бе само временно като с-е, т.с в момента в който свикнах с хормона вс отшумя от само себе си Thinking Да уточня, че съм с Хипер функция на ЩЗ аз Sad
Лаленце, дано скоро да мога и аз да се похваля с благата вест Praynig Praynig Praynig  Blush Благодаря ти   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт