Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 16

• 45 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Да малко по късно или утре е ти напиша, че Минко е с мигрена, и сега се връщаме от Токуда, ходихме при Лисички. Мислих, че главоболието му е от това че беше болен и не се е доизлекувал, а доктора каза, че си е чиста мигрена. Няма и помен от болест. Но тъй като с парацетамол, нурофен и аналгин не му минава днес му изписа Аулин за 5 дена.
Иначе Михаил подкашля пак, днес говорих и с Иванова и пуснахме рутинните изследвания на 3 те месеца. Всичко му е ок, с изключениена Ео - те са над нормата. Предполагам, че си е алергчна кашлицата, но каза ако видя че се задълбочава веднага да включа вентолин.

# 706
Здравейте мами никой ли не може да ми каже стойностите на Ige антителата при крьвния тест и ваобще какво да очаквам от него?Хубав ден и по вече здрави дечица. newsm53 newsm53 newsm53
Кръвен тест Ige 0-25,IgA 0,7-4,
IgM 0,4-2,3
IgG 7-16
IgG на сина ми е 6,21 gr_l няколко докторки питах,но ми отговориха,че всичко е нормално въпреки,че е извън нормата.Ако някой може да ми разчете резултата ще съм благодарна

# 707
  • Sofia
Kat-bati много мерси а от панела за алергените забелязали да сте реагирали на нещо което реално не хапвате?

# 708
Kat-bati много мерси а от панела за алергените забелязали да сте реагирали на нещо което реално не хапвате?
на нищо не реагира,поне на тези,който изследвахме

# 709
  • Sofia
Kat-bati мерси още веднаж.

# 710
меричери, Лисички е добър лекар, зная, казвала си го много пъти, но как така установи, че е мигрена? Не се ли поставя след редица изследвания тази диагноза? За Миши стискам палци.

О, да, ЧБМ!!! Здрави да сте всички!

# 711
  • Sofia
Момичета Честита Баба Марта на всички много радост здраве и по-вече детски усмивки. newsm51

# 712
  • София - Младост 1А
Привет и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да сте много здрави и малки и големи!

При нас нещата (да чукам на дърво) са в затишие... моля се да е по задълго.

меричери, Лисички е добър лекар, зная, казвала си го много пъти, но как така установи, че е мигрена? Не се ли поставя след редица изследвания тази диагноза? За Миши стискам палци.

И аз да питам - правиха ли му изследвания на Минко? Когато мен ме диагностицираха преди години, беше след един мозъчен спазъм и ми правиха доплер на кръвоносните съдове и ЕЕГ. Само по симптоматика ли каза доктора че е мигрена? При мен е главоболие, което продължава 3-5 дни, болка неповлияваща се дори на силни лекарства, повръщане, замайване, нетърпимост на светлина и шум.

# 713
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.
gergandi Минко е с диагностицирана мигрена в Св Наум от преди 5г. Лежал е два пъти там, има направено ЕКГ, скенер, и още други изследвания. Сега беше болен, и 5 ден вече с  главоболие. Доктора го прегледа обстойно, видя всичките ни документи, епикризи, скенер, и просто каза че не е болен, няма никакви признаци на болест, а си е мигрената.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:46 от marychery

# 714
  • София - Младост 1А
Олее marychery, толкова ми е мъчно за Минко. Знам какво му е и не се побирам в кожата си. Едно дете не бива да преживява такива болки. Дано аулина го облекчи и по-бързо да отмине пристъпа! Hug

# 715
Дрина, той сега е с по-лек пристъп, но много продължителен. Боли го постоянно става, с главоболие. Иначе не е чак стигнал до повръщане, и да се крие в другата стя. В началото беше с доста по тежки пристъпи с повръщане, и всики екстри. Но е затормозяващо 5 дена да те боли глава. Сега от Аулина е по добре, изпивайки го не го боли.

# 716
  • София,

Да му минава бързо на Минко, а и Миши да е здрав!

И аз треперя, нещо от снощи ме заболя гърло и само си мисля как да предпазя дребната, аман от тези болести, а днес съм и рожденичка и ми е едно криво - едва гледам!!! Rolling Eyes

# 717
  • Страната на чудесата
<eiffel tower> , разбирам как се чувстваш Hug
Но, първо, Честит Рожден Ден!
Нека здравето бъде винаги с теб и близките ти!
Давай на малката Енгистол, 3х1, за 5 дни Wink Ако при теб се развият симптомите, след тези 5 дни почивка 5 дни без Енгистол и после пак даваш през 5 дни-докато направи месец.После 30 дни не се дава нищо.

# 718
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА с пожелание за МНОГО ЗДРАВЕ  Hug

# 719
  • София
Здравейте мами. Честита Баба Марта - бели и засмени, румени червени. С пожелание за много здраве на всички дечица.
 Имам един въпрос към вас. Синът ми има астма и миналия месец ни дадоха от ТЕЛК 50%. Сега въпроса ми е следния мога ли да го запиша на детска градина с документа от ТЕЛК с предимство. Нас ни бяха приели септември на д.г. и той ходи 1 мес. след което ми направи 2 много сериозни пристъпа и аз го отписах /тогава нямахме документ от ТЕЛК/, сега искам пак да го запиша, но в друга д.г. Чувала съм че тези деца са с предимство и подават документи направо в д.г., но не ми е ясно как точно става  newsm78 моля Ви ако някои е запознат да каже?

Общи условия

Активация на акаунт