Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 622
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе/София
Някой наскоро беше търсил покана за Мастъра.Имам 1.

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледах "Дилъри на време"

Нямам какво да кажа. Толкова любим жанр, толкова тъп финал. Толкова неподходящи актьори. Съчетание между добри кадри с никакво съдържание и лоши кадри с още по - лоши реплики...
А най - интересното е, че филмът започна уникално добре и звучеше адски обещаващо.  Tired

В заключение да кажа, че адски много ми приличаше на зле направен римейк на Еквилибриум (не, не ми приличаше на Гатака, въпреки, че създателят им е един и същ).
ааа, не бяха всичките актьори неподходящи Whistling

# 137
О, аз вече като видя филм с Джъстин Тимбърлейк, направо го пропускам. Много е симпатичен, но хич не го бива като артист, милият.
Преди малко гледах There will be blood Даниел Дел Люис. Честно казано едвам го догледах. Скучничък ми беше т.нар. шедьовър.

# 138
  • София
Country Strong - http://www.imdb.com/title/tt1555064/
ако обичате кънтри музиката, не се подлъгвайте по ниския рейтинг, според мен филмът е много добър, музиката в него също /ако обичате такава музика/.
едно от любимите ми кънтри парчета Friends in low places -  http://video.google.com/videoplay?docid=-1063893612084739337# се изпълнява във филма от Garrett Hedlund, той самият освен че изглежда идеално, играе и много добре Wink

TILT - голямо браво. след Лове.нет си взех едногодишен отпуск от българското кино, но пък само аз губя, че толкова пъти подминах този хубав филм. актьорската игра е много добра.
само дето темата ми е вече тоооолкова омръзнала, така ми се иска хубава история в съвремието ни, ама явно мелодрамата няма върху какво да се завърти.

обещах да пиша и за Ratcatcher, ама как да ви го препоръчам като си е мрачен и хич не е следколеден..."Кевин" ме нокаутира, но с с този  Лин Рамзи си дава всичките сигнали и предупреждения, че може да изобрети бомба. играта е великолепна, Томи Фланаган ми напомни защо толкова много го харесвам, а малкият Джеймс е страхотен, как да му повярваш, че никога преди не се е снимал. а шотландския винаги ми е галил слуха.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 22:26 от Aurora

# 139
  • София
Гледах "Стъпки в пясъка",препоръчвам с две ръце.На дневен ред е "Тилт".И да питам,имам един свален филм,пак български,с Койна Русева,някакви думи имаше в заглавието....някой да даде отзиви?

# 140
Неизказани думи?
Много отвеян, тъжен късометражен филм. На мен не ми хареса.
А Tilt откъде го дръпнахте?

# 141
  • София
Ми,не знам,май от Замунда.Бяха го пуснали за малко и мъжа ми го свали.Той като стане сутрин,това му е първата работа,да провери какво ново има Wink

# 142
Ами то и аз уж проверявам, но пак изтървах момента.

# 143
The Devil's double от филмите чиито трейлъри са по-хубави.

# 144
А Tilt откъде го дръпнахте?
Opps, няма го вече в youtube. Има го в пиратите.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 19:02 от Cantariny

# 145
# 146
Гледах "Стъпки в пясъка",препоръчвам с две ръце.На дневен ред е "Тилт".И да питам,имам един свален филм,пак български,с Койна Русева,някакви думи имаше в заглавието....някой да даде отзиви?
Az tyrsq tozi

# 147
# 148
Нямах никакво намерение да гледам Love.net , но благодарение на вашите препоръки и линка,който някой беше сложил(за което благодаря   bouquet ),се навих.Хареса ми филма.Честно казано,ужасих се от показаното във филма - как потъваме в мрежата и обръщаме все по-малко внимание на света около нас.Добре че всички сюжетни линии завършиха с хепиенд (макар че в реалността едва ли навсякъде има хепиенд.Но филма определено те кара да се замислиш.).
Сега издирвам "Островът".Пропуснах да си го купя на 23-ти с вестник.А никой никъде не го качва(или поне аз не намирам).

И накрая - благодаря за темичката.Интересни неща откривам тук.   bouquet

# 149
Благодаря   bouquet
Изгледах го с интерес. Този път като по чудо ми хареса играта на младите актьори, макар, че филмът като цяло не е кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт