Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 592
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тина, много готин клип!

вчера гледах и приятно ме изненада датския Fighter - http://www.imdb.com/title/tt0995029/

ако отвреме-навреме ви се гледа нещо неангажиращо и разтоварващо, сериала Hart of Dixie - http://www.imdb.com/title/tt1832979/ върши добра работа Peace

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 13:08 от Aurora

# 121
Love.net ми хареса като замисъл, макар и играта на някои от актьорите да не ме трогна особено. Гледах го с интерес и развръзката ми хареса.

# 122
Аз искам да споделя, че вчера гледах Midnight in Paris хареса ми много. На мъжа ми не - предпочете новините Simple Smile Романтично филмче с леко щизофренично развитие Simple Smile Препоръвам особено за мацки с мъже, които понякога говорят несвързано  Grinning

# 123
Гледах "Дилъри на време"

Нямам какво да кажа. Толкова любим жанр, толкова тъп финал. Толкова неподходящи актьори. Съчетание между добри кадри с никакво съдържание и лоши кадри с още по - лоши реплики...
А най - интересното е, че филмът започна уникално добре и звучеше адски обещаващо.  Tired

В заключение да кажа, че адски много ми приличаше на зле направен римейк на Еквилибриум (не, не ми приличаше на Гатака, въпреки, че създателят им е един и същ).

По принцип и аз очаквах малко повече , но не мисля ,че беше чак толкова зле . За финала обаче сме на едно мнение .

# 124
  • София
We need to talk about Kevin - http://www.imdb.com/title/tt1242460/

най-добрият филм за годината, според мен. естествено, не съм гледала доста спрягани за изключителни заглавия и вероятно през идните почивни дни, в които се надявам на повече кино моменти да видя и други добри неща, но този ми е абсолютен фаворит до момента.
не знам дали мога да осъдя майката. или просто понякога се ражда един абсолютно прецакан тип и никой няма вина за това...и това не знам дали е така. знам обаче, че съм виждала доста по-кофти майки, пък децата са станали прекрасни хора.
филмът е като една супа от взаимоотношения - сбъркани, хубави, грозни, всякакви. Кевин - идеалният манипулатор социопат. бащата - обикновен, добряк, който прави всичко за детето си и винаги готов да оправдае поведението му като "момчешки му работи".
ролята на Тилда Суинтън в лицето на майката Ева беше великолепно изиграна. абсолютно Оскаровска роля  Simple Smile хареса ми много. не мога да я съдя, не знам какво е да родиш нежелано бебе и да се бориш с разните му емоции, които съпътстват това, но знам, че има много по-лоши майки, дето не са отгледали такива психари. така че чичо Фройд едва ли би могъл да обясни всичко, защото вероятно понякога някой просто се ражда с прецакан мозък и нищо не може да го/те спаси. те са малко като "самотното мухочукане" както го нарича моя любим Ч. Буковски - няма спасение с действие или бездействие, просто няма изход - с всеки ход си мат.

предният филм на Лин Рамзи Morvern Callar го изгледах и не съм впечатлена. приготвила съм за довечера и Ratcatcher, за който четох много суперлативи.

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 17:22 от Aurora

# 125
Във връзка с по горните коментари за Р.Гослинг гледайте и Half Nelson филма е от 2006г. и от категорията независими филми.Изгледала съм почти всичко от филмографията на Райян стигнах дори до Remember the Titans от 2000г. неговата роля е малка ,но филма е страхотен  Peace

# 126
  • Стара Загора
We need to talk about Kevin - доста дълго време не бях гледала толкова добър филм...

# 127
We need to talk about Kevin - доста дълго време не бях гледала толкова добър филм...
Ще взема да го гледам,добри отзиви давате Wink

# 128
  • София
Contagion - не съм особено впечатлена.
In Time - също, жалко за хубавата идея.

# 129
Гледах The Burning Plain http://www.imdb.com/title/tt1068641/ ("Горящата равнина")
Не знам дали да го препоръчвам, защото не е нов и сигурно много хора са го гледали, но мен ще ме "държи" дълго... Харесвам филми, в които по неочакван начин се преплитат съдбите на хората, в които се изследва влиянието на тежки събития в детството... Послед разбрах, че сценарист и режисьор е сценаристът на „Вавилон” и "21 грама". Плюс за мен е и главната роля на Чарлийз Терон.

# 130
  • София
Ще взема да го гледам,добри отзиви давате Wink

И аз ще го гледам само заради отзивите тук  Peace За тази вечер съм приготвила и Moneyball

Гледах The Terminal - прекрасна роля на Том Ханкс. За тези като мен, които не са го гледали, препоръчвам  Simple Smile

# 131
С Том Ханкс препоръчвам и „Корабокрушенецът“ (Cast Away), ако някой не го е гледал. Преди време го гледах и мисля пак да го гледам, че съм забравила някои моменти.

# 132
  • София
С Том Ханкс препоръчвам и „Корабокрушенецът“ (Cast Away), ако някой не го е гледал. Преди време го гледах и мисля пак да го гледам, че съм забравила някои моменти.

ooo да, още една много силна негова роля!!! Щом ме накара да плача за една топка...

# 133
Гледах The Terminal - прекрасна роля на Том Ханкс. За тези като мен, които не са го гледали, препоръчвам  Simple Smile
Незабравимо как Том говори на български  Grinning

# 134
We need to talk about Kevin - http://www.imdb.com/title/tt1242460/

най-добрият филм за годината, според мен. естествено, не съм гледала доста спрягани за изключителни заглавия и вероятно през идните почивни дни, в които се надявам на повече кино моменти да видя и други добри неща, но този ми е абсолютен фаворит до момента.
не знам дали мога да осъдя майката. или просто понякога се ражда един абсолютно прецакан тип и никой няма вина за това...и това не знам дали е така. знам обаче, че съм виждала доста по-кофти майки, пък децата са станали прекрасни хора.
филмът е като една супа от взаимоотношения - сбъркани, хубави, грозни, всякакви. Кевин - идеалният манипулатор социопат. бащата - обикновен, добряк, който прави всичко за детето си и винаги готов да оправдае поведението му като "момчешки му работи".
ролята на Тилда Суинтън в лицето на майката Ева беше великолепно изиграна. абсолютно Оскаровска роля  Simple Smile хареса ми много. не мога да я съдя, не знам какво е да родиш нежелано бебе и да се бориш с разните му емоции, които съпътстват това, но знам, че има много по-лоши майки, дето не са отгледали такива психари. така че чичо Фройд едва ли би могъл да обясни всичко, защото вероятно понякога някой просто се ражда с прецакан мозък и нищо не може да го/те спаси. те са малко като "самотното мухочукане" както го нарича моя любим Ч. Буковски - няма спасение с действие или бездействие, просто няма изход - с всеки ход си мат.

предният филм на Лин Рамзи Morvern Callar го изгледах и не съм впечатлена. приготвила съм за довечера и Ratcatcher, за който четох много суперлативи.

"Отивам" да го гледам заради този коментар! Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт