Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 577
  • 733
  •   1
Отговори
# 105

" Don't Be Afraid of the Dark " http://www.imdb.com/title/tt1270761/
- хареса ми ! Simple Smile

# 106
mia4ik, благодаря за линковете Peace

# 107
# 108
  • София
Чудех се кое ще е моето коледно филмче за 2011 и най-неочаквано се оказа това  Thinking Laughing
Red Dog (2011)
Много трогателно, истинско, смешно-тъжно, абе човешко филмче   Laughing Странно, ако в един филм присъства животинка, как това му придава повече хуманност, отколкото, ако имаше допълнителни 2-3 човека   Mr. Green
Филмчето е австралиско и е по действителен случай  Heart Eyes, превърнал се в легенда. Ще се хареса на тези, които са харесали "Hachiko Monogatari" и "Hachi: A Dog's Tale"
Simple Smile
Присъединявам се към мнението и за двата филма. Странно, ако в един филм присъства животинка, как това му придава повече хуманност, отколкото, ако имаше допълнителни 2-3 човека   Mr. Green Такива са всички филми с животни - вълци, делфини, кончета и т.н. Особено добре се отразяват на децата ни.  Peace

# 109
То хубаво, ама много рева на тия филми. Като магаре рева. За хората сякаш по-лесно го преживявам като е на филм.

# 110
  • София
Някой беше препоръчал  Horrible Bosses като "изключително забавна комедия". Завиждам му за здравите нерви. Едвам я изтраях тая щуротия.
Che bella giornata беше малко по-добре, но аз наистина очаквах нещо повече.

# 111
  • в сърцето на един мъж...
Изма, радвам се, че съм помогнала Grinning
Ване, явно в момента съм на вълна глупави ром-комове. Затова и съм ги догледала до края. Имах нужда да разтоваря тия дни - да гледам нещо, което после да не си спомням изобщо Mr. Green
july1993, аз ги препоръчах, на мен лично много ми харесаха. Но всичко е въпрос на вкус, моментно състояние и дали харесваш определени актьори или не. Иначе няма как да се получи. Wink

# 112
" August rush "  -  Heart Eyes

По ваша препоръка - благодаря ви!  Hug

# 113
  • в морето до колене

Ване, явно в момента съм на вълна глупави ром-комове. Затова и съм ги догледала до края. Имах нужда да разтоваря тия дни - да гледам нещо, което после да не си спомням изобщо Mr. Green
july1993, аз ги препоръчах, на мен лично много ми харесаха. Но всичко е въпрос на вкус, моментно състояние и дали харесваш определени актьори или не. Иначе няма как да се получи. Wink

Geia, успяваш в две изречения да изразиш и моята гледна точка по въпроса  Flutter
И аз гледам такива филми, когато искам "да не мисля".
И всичко е въпрос на вкус - особено ми е интересно да сравнявам мненията тук във форума с моите лични за определени филми. Странни разминавания ми се получават на моменти.

Примерно на мен My Fake Fiance ми хареса навремето, намерих химия между актьорите, заради него започнах да гледам и сериала, който направиха с тях двамата...

# 114
Току що гледах The Adjustment Bureau.
Много ми хареса тематиката за съдбата, бъдещето и нашата роля в цялата тази работа.  Simple Smile

Гледах и Don't Be Afraid of The Dark. Не е лош трилър. Фенка съм на малката и на моменти по-скоро ми беше смешен филма след появата на животинките.

# 115
  • София
гледах новия на Алмодовар, много ми хареса, препоръчвам! Peace

вече не помня писах ли, благодарих ли, но тези дни гледах Hunger - http://www.imdb.com/title/tt0986233/ и много ме впечатли. препоръчвам!

# 116
  • в сърцето на един мъж...

Geia, успяваш в две изречения да изразиш и моята гледна точка по въпроса  Flutter
И аз гледам такива филми, когато искам "да не мисля".
И всичко е въпрос на вкус - особено ми е интересно да сравнявам мненията тук във форума с моите лични за определени филми. Странни разминавания ми се получават на моменти.

Примерно на мен My Fake Fiance ми хареса навремето, намерих химия между актьорите, заради него започнах да гледам и сериала, който направиха с тях двамата...

В интерес на истината аз ти чета тия дни ревютата за Гослинг и точно върху това размишлявах - имаме почти еднакъв вкус за филми, гледаме доста еднакви неща и ето че за него тотално се разминахме. Единствения филм, който му харесах беше "Пречупване". Не знам дали се дължи на химията между него и Антъни Хопкинс или е нещо друго, там ме спечели. В "Тетрадката" го съжалявах през цялото време и не можех да разбера аджеба тая жена що се държи така с тва момче, в "Синият Валентин" седях и гледах и се чудих защо си причинявам това, а "Драйв" му харесах само музиката Embarassed "Крейзи, стюпид, лов" ми беше готин, щото се мотаеше по телеса Mr. Green Не знам, имам някакъв проблем с този актьор явно Confused А е талантлив, спор няма. Тия дни мисля да гледам "Мартенските дни", любопитна съм много.

# 117
  • Монреал
Днес гледах "Tres metros sobre el cielo" и го препоръчвам... изключителна, великолепна любовна история! Гледа се на един дъх...

# 118
Филмография 2011  Много добре сглобено!

# 119
  • София
Гледах "Дилъри на време"

Нямам какво да кажа. Толкова любим жанр, толкова тъп финал. Толкова неподходящи актьори. Съчетание между добри кадри с никакво съдържание и лоши кадри с още по - лоши реплики...
А най - интересното е, че филмът започна уникално добре и звучеше адски обещаващо.  Tired

В заключение да кажа, че адски много ми приличаше на зле направен римейк на Еквилибриум (не, не ми приличаше на Гатака, въпреки, че създателят им е един и същ).

Общи условия

Активация на акаунт