Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 336
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Днес си взех кроасаните от пекарна Стела. На мен много ми харесаха - още по пътя изядох 4 бройки  Embarassed Бяха обилно напълнени с шоколад. За утре си поръчах 1 кг. със сирене и 1 кг. сладки кроасани. Докато се чудех с какъв пълнеж да ги поръчам , мъжа ми предложи да ми ги смесят и аз така си ги и поръчах - сладки, смесени от всички видове пълнежи.

# 421
Аз пък да недоволствам от агрегатора относно тази оферта http://ofi.bg/detail/12824
От така представената оферта разбирам, че 2 нощувки с вечери и закуски в Евридика, Пампорово ще ми струват само и единствено 25,80 лв. Rolling Eyes Ужасно некоректно и подвеждащо  ooooh!

Всъщност, всичко си е описано в условията по-долу...
Нямам време да чета до най-долния ред офертата, освен ако не ме интересува. Обикновено поглеждам заглавието и цената и решавам дали да ме заинтересува.
Днес си взех кроасаните от пекарна Стела. На мен много ми харесаха - още по пътя изядох 4 бройки  Embarassed Бяха обилно напълнени с шоколад. За утре си поръчах 1 кг. със сирене и 1 кг. сладки кроасани. Докато се чудех с какъв пълнеж да ги поръчам , мъжа ми предложи да ми ги смесят и аз така си ги и поръчах - сладки, смесени от всички видове пълнежи.
Daniela75, много ме зарадва постът ти  Party Благодаря, че сподели! Аз съм взела само един ваучер и сега се притесних дали този един килограм е достатъчен за почерпка на 10 човека или е малко  newsm78 Моля те, опиши как са опаковани кроасаните (достатъчно представително ли или да мисля и съд за поднасяне). Praynig

# 422
  • София-в сърцата на моите деца
Какво е това химическо чистене newsm78При нас , в Слатина е 2лв. на бройка химическото чистене!! Peace
[/quote]
Какво значи 2лв. на бройка.Искам да занеса едно палто,но е късо,пада се над дупето за почистване и гладене.
[/quote]
Бройка-пола, сако, панталон-за палто утре ще питам , като си взема моите неща Peace

# 423
  • София
Нямаш време?! Ми, кой ти е виновен, като не четеш условия?! Това е оферта с условия, не буквар за първолаци! Wink

ПП. Съжалявам за директния тон, но е меко казано смешно да искаш всичко да ти се поднесе в двуцифрено число без да вложиш грам мисъл...

Аз пък да недоволствам от агрегатора относно тази оферта http://ofi.bg/detail/12824
От така представената оферта разбирам, че 2 нощувки с вечери и закуски в Евридика, Пампорово ще ми струват само и единствено 25,80 лв. Rolling Eyes Ужасно некоректно и подвеждащо  ooooh!

Всъщност, всичко си е описано в условията по-долу...
Нямам време да чета до най-долния ред офертата, освен ако не ме интересува. Обикновено поглеждам заглавието и цената и решавам дали да ме заинтересува.
....

# 424
Момичета, и аз да споделя мнение за Senses - ходила съм вече 4-5 пъти на масаж с ваучер и без и съм много доволна от масажите - и от двете масажистки. Но кола маската им не е за препоръчване, използват най-обикновената и я прави една от масажистките. Не знам дали просто няма опит, но досега никога не ми е била толкова зачервена кожата.

# 425
Нямаш време?! Ми, кой ти е виновен, като не четеш условия?! Това е оферта с условия, не буквар за първолаци! Wink

ПП. Съжалявам за директния тон, но е меко казано смешно да искаш всичко да ти се поднесе в двуцифрено число без да вложиш грам мисъл...

Кое е смешно, не е предмет на тази тема и тонът ви определено е неприемлив.
Некоректно е заглавието на офертата в сайта агрегатор, защото цитираната оферта предлага да се закупи отстъпка за нощувки, а не самите нощувки както е написано в ofi.

# 426
  • София

Daniela75, много ме зарадва постът ти  Party Благодаря, че сподели! Аз съм взела само един ваучер и сега се притесних дали този един килограм е достатъчен за почерпка на 10 човека или е малко  newsm78 Моля те, опиши как са опаковани кроасаните (достатъчно представително ли или да мисля и съд за поднасяне). Praynig
[/quote]

Кроасаните са сложени в бяла голяма тавичка (от тези за еднократна употреба - не им знам търговското име) и са опаковани с фолио. Около 32-33 бройки са. Моите бяха обилно напълнени с шоколад и като изядох 4 на обяд се нахраних. Така че мисля с кроасаните и с някоя кутия сок ще се справиш с почерпката. Ако беше взела и едни солени кроасанчета мисля, че щеше да стане най-добре Simple Smile След преяждането по Коледните и Новогодишните празници трябва да се ограничаваме все пак  Mr. Green

# 427
Кроасаните са сложени в бяла голяма тавичка (от тези за еднократна употреба - не им знам търговското име) и са опаковани с фолио. Около 32-33 бройки са. Моите бяха обилно напълнени с шоколад и като изядох 4 на обяд се нахраних. Така че мисля с кроасаните и с някоя кутия сок ще се справиш с почерпката. Ако беше взела и едни солени кроасанчета мисля, че щеше да стане най-добре Simple Smile След преяждането по Коледните и Новогодишните празници трябва да се ограничаваме все пак  Mr. Green
Благодаря, много!  Hug Пожелавам ти усмихнат ден и весел празник, ако имаш такъв днес  bouquet

# 428
  • София
Здравейте,

Харесах си оферта, която стои от доста време в Грабо, и се надявям някой да се е възползвал - Ботокс на коса, подстригване и оформяне със сешоар - за 19.90лв, от Intercoiffeur Adriana
(http://ofertite.bg/sofia/botoks-na-kosa-podstrigvane-i-oformiane … 07277595/?dc=3956).
Интересува ме по-специално подстригването. Благодаря предварително.

# 429
  • София
Търся отзиви за Recreo Мasage & Тherapy. Някой да е ходил там на масаж? Харесала съм си тази оферта http://promograd.bg/offers/view/id/403

# 430
  • София
Мнения за това: http://www.procent.bg/разгледай/7-нощувки-7-закуски--7-вечери-в- … мо-за-249-лв.html Много добра оферта, но някой да има отзиви за фирмата...

# 431
  • София
Мнения за това: http://www.procent.bg/разгледай/7-нощувки-7-закуски--7-вечери-в- … мо-за-249-лв.html Много добра оферта, но някой да има отзиви за фирмата...

Добра оферта, ама за хора без деца или МАКСИМУМ с 1  Crazy

# 432
Мацки, sushito.bg ще "дерибействат" вече и във Варна. Направили "филиал". Не ми публикуват въпроса къде им е адреса обаче Simple Smile  Добре, че изчетох мненията преди да "олекна" с 20 лв.

# 433
Да добавя още един "новоизлюпен сайт" - www.dovolno.bg
Вече им изтървах бройката.....

# 434
За много години момичета и момчета!

С последния ваучер от Дон Домат, точно преди Нова Година замезихме! Еми Дано и през новата година така добре се представят от Дон Домат  Peace Hug  Hug

Вчера бяхме в Добро доста голяма компания с 50-те% намаление - много добро и вежливо обслужване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт