Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 284
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Мнения за това: http://www.procent.bg/разгледай/7-нощувки-7-закуски--7-вечери-в- … мо-за-249-лв.html Много добра оферта, но някой да има отзиви за фирмата...
Аз си питах в темата:
Момичета, сигурно сме обсъждали, но миналата година и не поФня.
Forest Park Hotel *** - Kassandra Island
Има оферта Thinking
офертата е много дървена ако сте 2 възрастни с 2 деца  искате да почивате август или септември - около 2000 лв за НВ. Та то това е стандартната цена. За сравнение Елинотел ( 5 звезди) 2 възр+2 деца+ 1 бебе UAI кр. на август-нач. на септ. е малко над 1000 евро

# 436
  • София
Здравейте,

Харесах си оферта, която стои от доста време в Грабо, и се надявям някой да се е възползвал - Ботокс на коса, подстригване и оформяне със сешоар - за 19.90лв, от Intercoiffeur Adriana
(http://ofertite.bg/sofia/botoks-na-kosa-podstrigvane-i-oformiane … 07277595/?dc=3956).
Интересува ме по-специално подстригването. Благодаря предварително.

Много е добра Адриана - години наред съм и била клиент, моя приятелка още е (без ваучери). Горещо препоръчвам!  Peace

# 437
  • София
Бяхме планирали торта от "Орхидея" за днес, но неочакван проблем с колата ни я отложи за утре. Сладкарят беше много отзивчив, когато го уведомихме, че се налага промяна в резервацията. Надявам се утре вече да успеем да я вземем. Wink

Понеже нещо са ми много постни офертите покрай празниците, може ли новогодишно да си пожелая още ваучери за Go Pasta, за масажи на Алфа Медика, свестни оферти за хапване в ресторант (обаче да не са само за пици!), и кола-маска на интим и крака във Fairy!  Laughing

Ще ми бъде интересно да направим една ретроспекция от кои оферти останахте най-доволни през 2011 год. Моят списък:

Гумените ботуши на Колев и Колев
Детска седалка за кола
Ваучер за намаление в онлайн-магазин за детски дрешки "Иззи стил"
Масаж в Алфа Медика
Медицински педикюр в "Beauty Face"
Кола-маска в салон Fairy
Go Pasta
Хапване в ресторант Тибеталия
Вечеря в ресторант "Руини"
Пици в Pizza Avanti
Меню в ресторант "Аромат"
Хапване в пицария "Туканъ"
Сетовете на Суши Експрес
"Кола Брьонон" в Младежкия театър

# 438
Някой поръчвал ли е суши от Кабуки/ предполагам, че е ресторант/? Доволни ли сте

Здравейте Мами и Татковци, бъдете живи и здрави през новата година, желая Ви успехи във всичко. Относно сушито на Кабуки, да не е лошо, но според мен цените са им завишени, ако съдя по цените в любимият ми бар Умай.  Преди нова година, отново си взех ваучери от бар Умай и отново ме изненадаха - бонус отстъпка за следващо  пазаруване. Не е голяма, ама кой ти я дава ?. Обещаха след нова година да пуснат ваучери за суши, което не се е предлагало до сега, пък да видим.

# 439
  • София
 Да се отчета и от днешните кроасани - и със сиренето, и с различните видове сладка са много хубави Simple Smile

# 440
А аз днес си взех това Душ гел и парфюмен лосион за тяло с 50% отстъпка от “Рефан”!. Доволна съм, жената в магазина е много мила Peace

# 441
  • София
Вчера бяхме в Добро доста голяма компания с 50-те% намаление - много добро и вежливо обслужване   bouquet

Нали правилно съм разбрала, че един ваучер важи за 1 човек и за всеки трябва да има отделен?

# 442
Някой поръчвал ли е суши от Кабуки/ предполагам, че е ресторант/? Доволни ли сте

Здравейте Мами и Татковци, бъдете живи и здрави през новата година, желая Ви успехи във всичко. Относно сушито на Кабуки, да не е лошо, но според мен цените са им завишени, ако съдя по цените в любимият ми бар Умай.  Преди нова година, отново си взех ваучери от бар Умай и отново ме изненадаха - бонус отстъпка за следващо  пазаруване. Не е голяма, ама кой ти я дава ?. Обещаха след нова година да пуснат ваучери за суши, което не се е предлагало до сега, пък да видим.

аз вече поръчах от Флоримонт суши бар, дано да е хубаво
Поръчах и кетъринг от Антънис за рождения ден на бебко, ще кажа как е
Отделно се чудя за тази детска торта на сладкарница Орхидея, но нещо дървена ми се струва newsm78 и май няма да рискувам

# 443
Отделно се чудя за тази детска торта на сладкарница Орхидея, но нещо дървена ми се струва newsm78 и май няма да рискувам

цената не е особено изгодна за базова торта от 10 парчета без украса (че и кутията да си доплатиш  Crazy Crazy)

написах го като коментар, защото сравних с детските торти в други - реномирани и доказани  - сладкарници.
от сайта изтриха коментара ми, като ми отговориха, цитирам:

Първо да Ви кажа, че сладкарницата е една от малкото, която предлага истински торти без консерванти. Второ да Ви кажем, че 17,90+6 лв декорация не прави петдесет лева, а 23,90 лв. Това е офертата и ние всички в офиса сме я пробвали и във въпросните реномирани сладкарници Е-тата са повече от другите продукти, но Вас никой не Ви задължава да купувате торта. Моля, въздържайте се от груби и злобни коментари особенно без основание!

Не знам как пък уебмастърчетата от Qki станаха такива кулинарни експерти, че да знаят кои (според тях почти никои) сладкарници предлагат истински торти, и къде какви Е-та слагат Laughing Да вземат да издават кулинарен журнал, вместо да се мъчат с неизгодни оферти  Wink

Нямам нищо против сладкарницата Орхидея, преди десетина дни взех шоколадова торта от там - да, пресна и сочна беше, но нищо особено. Никой не се впечатли от вкуса й в офиса ни.

# 444
  • София
Цитат

Не съм доволна.
Бях купила 2 ваучера за Флоримонт суши бар от Грабо за тази оферта: "Суши за двама за 19.90лв! 40 хапки, приготвени от майсторите на Sushi Lounge BAR Florimont". Исках да ги ползвам в различни дни. Добре, че ги бях разпечатила и двата, и ги носех със себе си при посещението ни, защото се оказа толкова малка порция, че нямаше как да ни стигне. Толкова малки рулца никъде не съм виждала да приготвят. Освен това беше най-безвкусното суши, което съм опитвала. Ориза сякаш беше обикновен бисерен  Rage  В офертата пишеше, че има с авокадо - нещо не го видях, по-скоро беше само с краставица.
Единствения плюс според мен е обстановката /приглушена светлина, приятна музика, страхотна гледка/ и това, че го приготвят пред теб. Но какво от това.
Предпочитам Суши експрес. От тях винаги съм много доволна.
Дано просто не сме случили на суши майстор.

# 445
Доро, благодаря,  че сподели. Аз така или иначе вече се ориентирах към др торта, не мога да рискувам точно на първия рожден ден на детето. Мене нещо визията ме потресе, много соц излъчване, с всичката тази сметана

Емилия2, жалко, че вече съм купила ваучерите. Ама това е то, пени се, не пени се ще го ядем
Пък даже и от обстановка няма да разбера, защото го взимам за вкъщи

# 446
  • Абсурдистан
Цитат

Не съм доволна.
Бях купила 2 ваучера за Флоримонт суши бар от Грабо за тази оферта: "Суши за двама за 19.90лв! 40 хапки, приготвени от майсторите на Sushi Lounge BAR Florimont". Исках да ги ползвам в различни дни. Добре, че ги бях разпечатила и двата, и ги носех със себе си при посещението ни, защото се оказа толкова малка порция, че нямаше как да ни стигне. Толкова малки рулца никъде не съм виждала да приготвят. Освен това беше най-безвкусното суши, което съм опитвала. Ориза сякаш беше обикновен бисерен  Rage  В офертата пишеше, че има с авокадо - нещо не го видях, по-скоро беше само с краставица.
Единствения плюс според мен е обстановката /приглушена светлина, приятна музика, страхотна гледка/ и това, че го приготвят пред теб. Но какво от това.
Предпочитам Суши експрес. От тях винаги съм много доволна.
Дано просто не сме случили на суши майстор.

И аз не съм доволна от сушито на Флоримонт. Разказвах за това преди около месец, когато ползвах ваучерите. Малки, безвкусни - това е точното определение.Сушито може да се хараса само на някой, които не е опитвал наистина добро суши.
Иначе персоналът и любезен. Обстановката нищо особено, малко е забутано мястото, вътре  е нормална обстановка. Описват някаква гледка, която аз така и не можах да намеря.

# 447
  • София-Младост

Понеже нещо са ми много постни офертите покрай празниците, може ли новогодишно да си пожелая още ваучери за Go Pasta, за масажи на Алфа Медика, свестни оферти за хапване в ресторант (обаче да не са само за пици!), и кола-маска на интим и крака във Fairy!  Laughing

http://ofertata.bg/offers/g4
И аз искам педикюр в Beauty face, дори и не много намален Simple Smile))

# 448
  • София
Ала-Бала, благодаря!  bouquet

# 449
А аз днес си взех това Душ гел и парфюмен лосион за тяло с 50% отстъпка от “Рефан”!. Доволна съм, жената в магазина е много мила Peace

Моля за мнение лосиона наистина ли има парфюмен аромат и дали е траен?  Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт