Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 167
  • 697
  •   1
Отговори
# 360
Бубе страхотни чанти . Heart Eyes Crazy

# 361
  • Там, където ме обичат
Бубе страхотни чанти . Heart Eyes Crazy
Бубе, и аз харесах чантите, от къде са?

# 362
  • София

Потникът и обиците са уникални!!! Може ли да споделиш откъде са? Simple Smile Wink

# 363

Потникът и обиците са уникални!!! Може ли да споделиш откъде са? Simple Smile Wink

Благодаря  Flutter.Потника е от Даная - а обиците от Orsay - само дето на снимката са излезли матови  Thinking -  а не са   -лъскави са  колкото и  обувките.

# 364

Мерси момичета, от тук (Америка) са купувани чантите.
Розовата ми я подари мъжът ми за Коледа, а с другата се сдобих съвсем скоро, след като не и устоях в един магазин. И въпреки, че съвсем скоро бях получила чанта, отнесох и тази (уж за последно)  Blush

Италиански са и двете, от естествена кожа. Сравнително големи са, та се чудя с какво да ги пълня (хем да имат обем, хем да не тежат  Rolling Eyes )

# 365
Бубе страхотен вкус има мъжа ти  - моя не смее да прояви  волност в избирането на  подаръци  след един неуспешен опит със свещи   Shocked  и  накакви  чашки за подправки. Joy
Аз като имам много голяма чанта но  без обем и  слагам вътре  доста голям и  и прегънат картон като лодка - хем не тежи хем дава форма- как го обясних само дано  си  ме разбрала. ooooh! Rolling Eyes

# 366
# 367
Аз вече активно пазарувам за по-топли и щастливи дни Simple Smile

пола
панталонки
боти
рокля
балеринки
блузка детайл
панталон детайл

# 368
Буба -балеринките,коланчетата са разкошни,чантите също са много хубави  Peace
На Плачи обиците къщо,много харесвам тази цветова комбинация.
И аз съм наредила придобивки,само да ми дойде музата да снимам..

# 369
  • София
Страхотни неща показвате! От мен от последните дни (в които, слава богу, нямах много време за пазаруване...):

Чанта  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes цветът на живо е много по-хубав, направо свети това червено... Crazy

И един жесток колан Cadolle, на който не намирам снимка. Мечтаех си за такъв отдавна... Mr. Green Heart Eyes

# 370
  • Варна

клина  Heart Eyes

# 371
Красиви неща сте показали отново Heart Eyes

Ето и моите:
якенце отзад отстрани искам вече да е поне 15 градуса Rolling Eyes
този портфейл се оказа по-скоро калъф за телефона ми
и термо бельо
Мързи ме да снимам останалите. Embarassed

# 372
  • София-Младост
Esprite
и още една

# 373
  • Там, където ме обичат
Страхотни неща показвате! От мен от последните дни (в които, слава богу, нямах много време за пазаруване...):

Чанта  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes цветът на живо е много по-хубав, направо свети това червено... Crazy
Noir, харесвам покупките ти, но тази чанта направо разби сърцето ми,  откъде е?

# 374
Чантите на Armani jeans се продават в Peek&Cloppenburg.
Noir, страхотна е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт