Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 083
  • 697
  •   1
Отговори
# 465
Лу,балеринките са изкуствена кожа Confused явно ще има направи си сам.
Благодаря ти за инфото за пръстените  bouquet Този който си поръчала и той ли се коригира?
Има много интересни неща в този сайт Heart Eyes

borianayordanova,втората чанта е разкооооошна Heart Eyes

# 466
  • Попово

borianayordanova,втората чанта е разкооооошна Heart Eyes
goddess, и аз много я харесах след като някой я публикува и беше обсъждана тук или в "Без грим, без...". Не е оригинал, но изглежда добре. Утре ще я поразходя и се надявам и други да я оценят като теб.
Арвен, много ми харесаха твоите чанти. Ако може повече информация за първата (надявам се да е от онлайн магазин). А имам подобна на втората.

# 467
  • Belgium

Мишчице и то е от същия сайт, ето го  Laughing

http://www.storets.com/Front/Product/?url=Product&product_no … p;display_group=1

# 468

- но кралско синя
Има и още, но ме мързи да търся Laughing

# 469
# 470
Арвен, много ми харесаха твоите чанти. Ако може повече информация за първата (надявам се да е от онлайн магазин). А имам подобна на втората.
Първата е от тук Simple Smile

# 471
Лу, страхотни неща, както винаги Crazy Ще чакам отзиви за обувките, че да си поръчам и аз едни Blush

панталонки
пола
елек
сако
плетени панталонки; пак
сако 2

шиповете са ме завладели напоследък Mr. Green

обувки
още едни

за желаещите да видят реална снимка на  обувките Sam Edelman - ето ги

# 472
Тиа ,Лу шиповете ще ме завладеят и мен с вашите придобивки  Grinning Харесват ми,само дето си мисля,че с тия обувки трябва да внимаваш като вървиш,а си закачил крак в крак и  става  Rolling Eyes обаче пък стават за самоотбрана  Peace

# 473
Tia_e,разкош Heart Eyes

Аз пък избягвам шиповете,въпреки че ги обожавам! Crazy Винаги когато сложа нещо такова и ми се струва,че визията ми става твърде хард,затова си позволявам само някоя и друга гривничка и един-два любими колани с пирамидки Rolling Eyes

# 474
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета!  Hug

Може би въпросът ми не е за тази тема, но ще съм благодарна, ако помогнете.

Дъщеря ми ще  е абитуриентка. Взехме роклята, но сега предстои избор на обувки и чанта.
 Понеже показвате много красиви неща, знаете много сайтове, предполагам, че ще ни ориентирате.
 Предварително ви благодаря!

Роклята е много дълга и когато вземем обувките, ще отрежат по-голямата част от лилавото.
 Добър вариант ли е обувките да са бледорозови? Мислим и за вариант сандали. newsm78
 А чанта??? ooooh!

# 475
  • Belgium
Лу, страхотни неща, както винаги Crazy Ще чакам отзиви за обувките, че да си поръчам и аз едни Blush

сако

Разбира се, мило, ще дам отзиви, само да пристигнат  Hug

А това ракошно сако на Топшоп откъде го поръча?  Laughing

neli mar4 честно казано аз бих ти препоръчала сребристи сандали и чанта. В розово или лилаво ще се сливат прекалено много с цвета на роклята. Хубав цвят би бил и тъмно олово, но по-трудно се намира  Peace

# 476
Здравйте  Simple Smile
ето нещо и от мен:
чанта
рокличка       детайл
пръстен
обеци

# 477
  • София
шиповете са ме завладели напоследък Mr. Green
обувки

Ох Heart Eyes
Никога не съм си падала по този стил, идва ми малко хард, ама и мен ще ме зарибите Laughing

neli mar4 , не смятам че и аксесоарите трябва да са в същия цвят ( ще стане малко прекалено), както Лу е предложила сребристо звучи добре Peace

# 478
  • срещу двата комина :)))
айде, и аз да се похваля
чантичка

# 479
Ето и от мен малко новинки:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004CJ9HL8/ref=ox_sc_act_title_1 но в бяло. Оказахасе доста по-високи, отколкото очаквах, но ще се носят Wink

http://www.apartfashion-bg.com/2010-02-24-08-45-42.html?page=sho … mp;category_id=94
това е за рокличката:
http://www.apartfashion-bg.com/2010-02-24-08-45-42.html?page=sho … p;category_id=107

Hug

Общи условия

Активация на акаунт