Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 080
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
Е, Валандин току-що го направи  Laughing

Как беше откриването?  Grinning
Беше страхотно! Пълна тотална лудница! Добрах се до желаните неща от Марни и съм много радостна. Heart Eyes Ох добре че го откриха най-после.

# 556
  • София
Юле,ти кои пантофки си взе?
Аз днес се бях засилила да ходя,но милото като видя опашката и заяви че няма да чака,а на мен доста ми се искаше да отида.Понеделник- вторник ще отскоча сигурно до там,че ми е интересно Crazy

# 557

Valandin, откъде са кецовете и колко парички? Ахх, Страшни са!

# 558
Днес беше наистина голяма лудница. Исках да разгледам по - обстойно, но не ми останаха нерви, а и време. Взех едни пантофки. Simple Smile

И аз успях само обувки да си взема, защото пред пробните имаше огромни опашки

# 559
Пинки, . Не са точно пантофки, а е нещо м/у гуменки и пантофки. Много са сладки и удобни. Замислям покупка и на останалите цветове - бяло, червено/коралово.  Wink  bouquet
Поли, честити!   bouquet

# 560
Пинки, . Не са точно пантофки, а е нещо м/у гуменки и пантофки. Много са сладки и удобни. Замислям покупка и на останалите цветове - бяло, червено/коралово.  Wink  bouquet
Поли, честити!   bouquet
Честито и на теб, много са сладички Simple Smile Simple Smile

# 561
Момичета, не ходе нито днес, нито утре. 1000 пъти съжалих, че отидох днес. Първо опашка на входа- пускат те на 4-5 пъти , като разпъват една лента и на око пускат няколко човека. Вътре не можеш да се разминеш... Пред пробните опашки до входа на магазина... На касите още по- големи опашки, като се има пред вид, че имаше около 10 касиери на единия етаж и толкова на другия. А от паркинга излизах точно 45 минути. По едно време мислех, че ще умра, понеже имам клоузтрофобия... Cry

# 562
Момичета, не ходе нито днес, нито утре. 1000 пъти съжалих, че отидох днес. Първо опашка на входа- пускат те на 4-5 пъти , като разпъват една лента и на око пускат няколко човека. Вътре не можеш да се разминеш... Пред пробните опашки до входа на магазина... На касите още по- големи опашки, като се има пред вид, че имаше около 10 касиери на единия етаж и толкова на другия. А от паркинга излизах точно 45 минути. По едно време мислех, че ще умра, понеже имам клоузтрофобия... Cry
Мда споделям и аз съжалението си, че отидох днес.. а с излизането от паркинга беше най-големият ад  Confused

# 563
Здравейте, момичета! Надявам се приемате нови попълнения  Hug

Аз отидох днес само заради Марни, взех нещата, които ме интересуваха и си отидох  Laughing Чаках сравнително малко, опашката се движеше много бързо и не съм чакала изобщо на паркинга (това беше около 11:30 - 12:30). Другите неща ще разгледам, когато се поуспокои малко положението. За мен имаше смисъл, защото като си тръгвах герданите, които исках вече бяха свършили  Crazy Взех си този, много му се радвам:

# 564
  • София
Взех си този, много му се радвам:

И има защо, страхооотен е  Heart Eyes. Честито.

# 565
Всички колиета на Марни са разкошни и борбата за тях беше безмилостна. Не мога да кажа същото обаче за обиците и гривните.

# 566
Взех си този, много му се радвам:

Ееее хубава работа и аз го исках този  Crossing Arms - страхотен е  за лятото .Само  не разбирам цената  newsm78  - отначало в сайта беше обявена 19.90 лв  - а сега излиза 79.90лв   Shocked и предполагам че  втората е  истинската. ooooh! Wink

# 567
  • Русе
Rangua, прекрасен е  Heart Eyes

# 568
80 лв. струва.

# 569

Ууупс сори за голямата снимка Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт