Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 023
  • 697
  •   1
Отговори
# 585
ох, искам да им изкупя цеелия магазин  Blush споделяйте покупки, които сте си взели  Heart Eyes

# 586

Valandin, откъде са кецовете и колко парички? Ахх, Страшни са!
Кецовете са от един магазин на Графа, казва се Solo italiano или нещо такова. Виж, за цената не знам, но не вярвам да са повече от 40-50 лв

# 587
хахааха е то е нормално да не харесва на всеки, важното е да не се страхуваме да носим това, което на нас ни харесва  Simple Smile А за магазина - намира се на втория етаж във Форум Тракия. Площа е 1500 кв. м Wink
  bouquet И аз също жалко, че ми е доста далеч. Peace

# 588
Много хубави неща  Peace
Момичета ако някой отива в НМ и има желание да ми вземе нещо,трябват ми 2 неща   bouquet

# 589
  • ...край Дунава
Да направя похвал и аз Crazy

сако

тениска

панталонки пак

рокля

пола

панталонки

сако

рокля

гащеризонче гръб

панталонки

рокля

друга рокля

пуловер/туника

7/8 долнище

рокля

яке отново

елече

рокля пак

обувки пак

сандали пак

обувки пак

блуза

дънков фраг пак

Много ги искам, трябва да поспра с "безмислените" покупки и да си ги взема Confused

ботуши

балеринки

чанта

Дали запарват балеринките, имам спомени, че са показвани тук?

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 23:41 от ╚Sisley╝

# 590
# 591

Страхотни неща, от къде са панталонките Дизел и обувките D&G?

# 592
Мед и канела, страхотни са Heart Eyes

# 593
Sisley,разкошни покупки Grinning
Моля те,кажи ми термо тениската каква марка е и от къде,трябва ми такава,а все с дълъг ръкав намирам,ако може същото инфо и за пуловер/туниката Praynig
Панталонките на Diesel искам такива,на търг ли ги взе или има още бройки?
Вчера си купих обаче 7/8.
Дънковия фраг и аз го заглеждах в ebay,но се отказах Laughingреших,че няма да го нося достатъчно често,иначе е супер.Обувките на Diesel стоят убийствено Wink
Сандалите от къде са?

# 594
Здравейте момичета,спешно се нуждая от помощта ви.Понеже тази година съм абитуриентка(роклята за изпращането ми е точно същия модел като този от снимката) си търся  сутиен като този от снимката.Виждала съм подобни ,но съвсем обикновени,чисто черни,а на мен ми трябва подобен на този от снимката,ако някой някъде е виждал моля  да каже.p.s. За София и Пловдив става въпрос. това е снимката http://prikachi.com/images.php?images/928/4511928p.jpg

# 595
  • ...край Дунава
Sisley,разкошни покупки Grinning
Моля те,кажи ми термо тениската каква марка е и от къде,трябва ми такава,а все с дълъг ръкав намирам,ако може същото инфо и за пуловер/туниката Praynig
Панталонките на Diesel искам такива,на търг ли ги взе или има още бройки?
Вчера си купих обаче 7/8.
Дънковия фраг и аз го заглеждах в ebay,но се отказах Laughingреших,че няма да го нося достатъчно често,иначе е супер.Обувките на Diesel стоят убийствено Wink
Сандалите от къде са?

Годесче, мерси Laughing
Тениската е Nike, пуловеро/туниката е Wal G.
Diesel-ките ги взех на търг аха Laughing. Фрак-а и него, аз пък реших, че много ще го нося и затова играх, стои много яко Flutter. Обувките викаш готино стоят, имаш ли ги, удобни ли са? Аз още не съм ги получила. Сандалите и те са от Ebay, абе изобщо всичко показано е от там. Регнах се преди две седмици и "стрелях" като обезумяла, и ето резултата, един куп парцаля, дано се намери място и за тях в гардероба, искааааам дрешник вечеее hahaha

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 16:30 от ╚Sisley╝

# 596

Годесче, мерси Laughing
Тениската е Nike, пуловеро/туниката е Wal G.
Diesel-ките ги взех на търг аха Laughing. Фрага и него, аз пък реших, че много ще го нося и затова играх, стои много яко Flutter. Обувките викаш готино стоят, имаш ли ги, удобни ли са? Аз още не съм ги получила. Сандалите и те са от Ebay, абе изобщо всичко показано е от там. Регнах се преди две седмици и "стрелях" като обезумяла, и ето резултата, един куп парцаля, дано се намери място и за тях в гардероба, искааааам дрешник вечеее hahaha
Мерси за инфото  bouquet
Обувките ги имам отдавна,сравнително удобни са,но имам и много по-добри попадения от бранда, на мен ми е малко висок свода и трудно ми пасват обувки.
Познато ми е това с началните стъпки в ebay Joy
И за да не съм оф,от мен коланче и герданче,личи си,че ме тресе за по-топло време/това дето е на врата ми/.

# 597
  bouquet
Много е хубава, от къде е? Peace

# 598
  • ...край Дунава
kori_1, New Look е от Ebay Grinning

bebolinka82 , в отговора ми към Годес, съм отговорила и на теб Wink

# 599
Момичета прекрасни, дали ще можете да ми помогнете? Вчера пак бях в H&M  Blush (в свое оправдание ще кажа, че ми е разоряващо близо  Mr. Green) и си взех една страхотна черна рокля от Тренд колекцията, която много искам да покажа на една приятелка в чужбина, пък и на вас. Обаче никъде не намирам Тренд онлайн! Търсих сума ти време, но нищо Thinking Роклята е без ръкав, с яка с нещо като мъниста и долу е асиметрична - отзад по-дълго, отпред по-късо.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 10:29 от Rangua

Общи условия

Активация на акаунт