Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Тия ме разбиха от към цени, определено мислех, че са доста по-евтини (не, че нашата беше много евтина, но все пак доста под тази цена).

Цоне, какъв кич бе, много си е готина, виждам хубава масивна спалня, готин скрин, сандък или нещо подобно, нощна лампа, книжки... Е, вратите малко не ми харесват, но няма да се разсърдиш Wink.

# 136
Нека в своя защита да кажа, че спалнята е подарък от свекърва ми още преди аз със моя изискан стил да се появя в живота на сина и. Това обяснява всичко, Laughing

Вратите са модел на мъжа ми-жълто, та жълто. На кой му пука. И на мен не ми харесват.

# 137
  • Русе
Нека в своя защита да кажа, че спалнята е подарък от свекърва ми още преди аз със моя изискан стил да се появя в живота на сина и. Това обяснява всичко, Laughing

Вратите са модел на мъжа ми-жълто, та жълто. На кой му пука. И на мен не ми харесват.

Laughing Laughing Laughing

# 138
Цонна  споко, важно е мъжът ти да си ги харесва. Ама са с различна големина и ми развалят симетрията, или поне на снимката са така.

Твойта работа със спалнята като моята с килимите. А после все аз съм избирала нещата ( така разправя навсякъде) но като отидохме за калим аз казвам че искам кожа, а той ми вика, а не ги харесвам и купи един друг. Иначе за цветове слуша - нали е далтонист и знае, че там не е силната му част.

# 139
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цонне, къде пък се сложи ти в кича. Мноого ми харесват и мебелите и паркети в спалнята. И особено много завивката на леглото!

# 140
  • густо майна Филибето
Една алтернатива на камина. Имаме стара печка `Балканъ`, много е красива, иска ми се да я пъхна в такава ниша.
thumbsup Любознателна, а може ли снимка на тази печка "Балканъ"? Може и снимка от нета. Просто ми е любопитно как изглежда.

Чакай, че започнах да се колебая Балканъ ли е или Перникъ Embarassed От две години е в един склад заедно с други антики, които мъжа ми има слабост да купува, и си чакат реда за "новата къща", а нея все още я няма. Confused И аз съжалявам , че не съм я снимала, размятах преди време в темата за преправянето на мебели (търсех съвет черна или графит да е) снимката от търга, но като го свалиха, няма вече и снимка. Подобна на тази е, но с различни декорации по нея.

Е това ако е кич, значи си падам по кича Laughing Не че не се е случвало да залитам съвсем съзнателно Wink
И още нещо - ние тука не обсъждаме собствените си интериори, защото те са плод не толкова на нашето виждане, а на комбинацията налични финанси плюс налична конфекция. В моя дом има и голяма доза майсторлък на милото, и този майсторлък не винаги е майсторски, но пък  винаги има нещо да се довършва по-нататък, което значи никога.  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.   Shocked Shocked Shocked Спрете се де! Grinning

# 141
  • густо майна Филибето
Като прочетох и останалите 5 отговора, мога да добавя, че интериора ни до голяма степен зависи от това, какво ще купи съпругът и какво ни е завещала свеки (и аз имам 30г спалня)

# 142

Е това ако е кич, значи си падам по кича Laughing

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Shocked Shocked Shocked Спрете се де! Grinning

Има отметка в профила и като го отметнеш спира да те осведомява колко отговора са публикувани. И аз го намирам за досадно.

В началото на емигрантската си кариера работех при една стара емигрантка българка. Тя беше шивачка, или както тя обичаше да се нарича "дизайнер". Имаше много богати клиентки и благодарение на нея имах щастието да попадна в домовете на милионерки. Даже Джаки Кенеди навремето и е била клиентка и постоянно я питала за нашата родина, да и разказва по нещо.  Laughing

Та, имало някакъв кмет на Ню Йорк и попитали жена му дали са се нанесли в новия си апартамент (интервю за вестник) и тя отговорила, че още си живеят в стария, понеже комплектът им за спалня не бил пристигнал в новия. На следващия ден цял град се заливал от смях, че те имат спалня комплект. Тук, в елегантните къщи това се смята за върха на кича. Laughing

Аз съм далеч от елегантен дом както се вижда. И с ръка на сърцето признавам, че спалничката изглежда кичозно. Но това имаме, това ползваме. Като стана богата някой ден ще си купя каквото ми харесва. Laughing

# 143
  • варна
  Камините на биоетанол ако са с по-голям обем могат да топлят, но горивото излиза скъпо.
  Аз се бях запалила по тях преди няколко месеца ,но в крайна сметка за реално отопление сложихме вградена камина с горещ въздух и вентилатор. Етанолова смятам някой прекрасен ден да монтирам в банята -за красота предимно,мисля една ниша да и предвидя.
 Който иска да си купи ,го съветвам да погледне в ибей -много изгодни има и тукашните цени са направо свръхпреувеличени.

# 144
Една алтернатива на камина. Имаме стара печка `Балканъ`, много е красива, иска ми се да я пъхна в такава ниша.
thumbsup Любознателна, а може ли снимка на тази печка "Балканъ"? Може и снимка от нета. Просто ми е любопитно как изглежда.

Чакай, че започнах да се колебая Балканъ ли е или Перникъ Embarassed От две години е в един склад заедно с други антики, които мъжа ми има слабост да купува, и си чакат реда за "новата къща", а нея все още я няма. Confused И аз съжалявам , че не съм я снимала, размятах преди време в темата за преправянето на мебели (търсех съвет черна или графит да е) снимката от търга, но като го свалиха, няма вече и снимка. Подобна на тази е, но с различни декорации по нея.

Аха, сетих се. Не било "Балканъ" а, "Вулканъ"! Laughing
Хубава е наистина! Но ако ще я боядисваш, внимавай да не я направиш прекалено "като нова". (например тази от снимката аз не бих я пипнала)

Цонне, много интересен разказ. Дай още! Simple Smile

# 145
Ами, мога да ти кажа на коя какви са и циците, ако те интересува. Виждала съм ги по гащи.

Най-забавното беше когато наSerena Boardman  и беше на гости Тод Майстер (еднодневният съпруг на Ники Хилтън и бивше сериoзно гадже на сестра и) и беше по пеньоар.  И той искаше да възмути моята шефка шивачката и си беше разтворил леко халата за да му се покажат гащите. Но бабето беше от сой и го бъзна  с въпроса какво се крие там? Нещо за гледане? Wink Laughing.

# 146
Цоне , я кажи за интериора на в къщата на бабето...

# 147
 Е, не знам какво да кажа. Жена с вкус. То трябва да се види. Каминка, диванче, столчета, маса, снимки в скъпи рамки. Laughing

# 148
Давай снимки....

Като ученичка ( значи е било преди много , много години) попаднах в дома на една госпожа от старата аристокрация. Ако искате вярвайте, но бабето си стоеше в къщи  облечена като за театър. А домът и поне в моите очи беше уникален - свещници, настолни лампи ( с онази приглушена светлина). И много книги. И картини. Бях запленена ( и още съм де от такива домове)

# 149
Титина, ти се майтапиш с мен. Laughing Аз като ходя по домовете на хората с фотоапартче ли си мислиш, че щракам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт