Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Оставям полета на фантазията ви да удвоява до утре Money тогава ще ви кажа (подкрепено с линкове)

# 466
Ковано, извито, па сигур и дизайнерско, а съм щедра- 9 500-10 000$ Hug Flutter

# 467
  • Sofia
...и неудобно,ръбато,не го искам  Naughty Stop

# 468
Ако дават пари с него, ще го взема. Напомня ми за старата соц.сладкарница — там имаха такива изкривени, метални столове, прясно боядисани за празниците...  и пасти!   Hamburger

# 469
Настанявам се удобно и бягам назад да ви чета и разглеждам  Hug
Голям фен съм и абсолютно нищо не разбирам  Mr. Green Знам само - "Харесва ми" и "Не ми харесва"  Whistling

За да не е гол запис:

Една къща "прованс" - много ми е уютно Heart Eyes

Другата ми любов - високите тавани и френските прозорци

34 снимки на мечтани спални

# 470
Като ще си говорим за пари, кой може да познае колко струва този стол? Laughing

Tова недоразумение е или между $3-5000 или е $30 000-50 000. Laughing

Незнам защо ме подсети за следната случка-покрай моите постоянни въздишания по разни  мебели, украси и премятане на безброй списания мъжа ми започна и той да се заглежда и харесва разни неща. У дома имаме тази лампа(купена на намаление) и веднъж като беше командировка ми се обажда по телефона и ми споделя колко хубав бил хотела, имало същата лампа и много щял да ми хареса. След това реши, че ще ми изпрати снимки вкл. и на лампата и ми изпраща тази. Laughing

Гост22, може и да си прав, но ще пробвам, ако пък ще гледаме по-малко тв още по-добре. Simple Smile

# 471
  • Варна
За девите и лъвовете не знам, но ако знаете на близнаците как им е трудно да се спрат на една единствена идея и след това да не я променят поне за известно време.  Wink
И моя милост рибите сме постоянно мятащи се насам натам Simple Smile
Но като последни в зодиака ще почакам...

# 472
Бенс, забелязал е лампата в хотела, човекът е с единия крак в дизайна! За асоциацията с артишоковата форма - крак и половина! Laughing

Столът от стара соц. сладкарница Laughing се нарича "Organic Baroque Chair", дизайн на Tony Duquette и на  различни  места  срещнах да се цитира цена от порядъка на 10-12 хил. долара.

# 473
На мен стола ми харесва  Simple Smile

Шанта, нямам нищо против хороскопа, но вече си пуснала друга тема, ще се включа там. Писала съм и пак да пиша - темата не е моя, тя е на всички нас. Няма нужда да искате одобрението ми. Накъдето ни поведе естествения ход на нещата - натам.  Simple Smile

И добре дошли на новите попълнения, да се включвате често! Simple Smile

# 474
Привет и от мен за тази година Peace да сте все така вдъхновени и вдъхновяващи, момичета.

Ето малко спални и от мен. Моята е преградено помещение и също гледам за интересни решения. Имаше една в каравана, много интересно дизайнерско решение , но не я намирам.

http://artcafe.bg/10-krasivi-i-vdhnovyavaschi-spalni/

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 11:26 от Рoсна kитка

# 475
От линковете на Славейче много харесах една спалня. Виждала съм я и преди, някъде... из нета. За малко помещение е. Едва ли някога бих си направила такава, но ужасно много ми въздейства, толкова ми е мила  -  1..

# 476
  • София-в сърцата на моите деца
От линковете на Славейче много харесах една спалня. Виждала съм я и преди, някъде... из нета. За малко помещение е. Едва ли някога бих си направила такава, но ужасно много ми въздейства, толкова ми е мила  -  1..
Само за секунда си представих как падат тези етажерки с книги отгоре, докато си лежа  и ми стана ...дискомфортно!! ooooh!

# 477
Виждала съм, че е обсъждано това с етажерките над леглото във форума. И аз съм си го помисляла и вероятно за това не бих го направила, може би. Но детското ми легло 18 години беше под етажерка с книги и съм свикнала на гледката. Като малка не ми пукаше, но сега се чудя на наще как са спали спокойно, докато над мен е била надвиснала тази опасност. Разбира се има начин да са укрепени нещата и да не убият никого.

# 478
Под една подобна снимка в блог, потребител от Калифорния беше изкоментирал:
"личи си, че не живеете в земетръсна зона". Mr. Green

# 479
Мацки, да запитам нещо. Blush

Имам в къщи вътрешно стълбище с много малка площадка, буквално метър на два. На стената има два малки прозореца, разположени един под друг. В момента има корниз отгоре и перде, което ще изхвърля при първа възможност. Работата е там, че не мога да измисля нищо за тая стена. Мъжа ми ми предлага да избием стената между двата прозореца и да сложим голям панорамен, обаче гледката ми е към съденият двор и не е особено красива. Whistling Ако можете да ми помогнете с някоя идейка, много ви благодаря предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт