Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
 М/у другото съвсем сериозно се замислих за две  диванчета тип "направи си сам". Имахме такива едно време, но ни бяха подарък и аз с цялата си глупост, когато ги омазаха децата реших, че не ги искам. Представляват сандък, чиято видима долна част е облепена с избраната дамаска. В/у сандъка има доста дебел дунапрен, облечен в същата дамаска ( лошото на онази беше, че не се сваляше) и отгоре възглавници, които бяха доста големи. Дразнеше ме , че вечно са съборени де на игра, де за нечие удобство и хола изглеждаше нон-стоп разхвърлян. Обаче бяха наистина удобни, а със събарянето на възглавниците двама, гушнати един в друг могат да спят. След празниците смятам да проверя как да го сглобя този диван (всъщност искам двойка и тройка).

# 166
Amelly, специално за теб, понеже търсеше идеи за офис в коридора

# 167
Цонна, винаги, когато те налегнат спомените, пиши тук. Simple Smile))))) Интересни са ми етажите на Нанситата, ако изровиш някой линк от Architectural Digest, да кажем, давай.

От тукашните околности пък, ето тази вила я купиха наследниците на Ерменеджилдо Дзеня-"Zegna", но още я ремонтират. Като привършат, ако ме поканят на партито по случай новата къща, ще ви пиша как са си обзавели. Laughing снимки от гугъл

Дървения палет веднага след домовете на звездите ме върна в реалността Laughing
Joy

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 11:50 от Barbabeau

# 168
Каква вила, то цяла резиденция!

# 169
  • густо майна Филибето
Елинор 777, ако ги лепнеш с велкро отдолу, дали няма да се задържат по-дълго?
Цонна, хвърлих едно око на албума ти - Уау! Това любимият ми Маккуин ли е?

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 12:12 от Ljuboznatelna

# 170
  Добра идея, Любознателна Simple Smile Даже вече и цвета съм намислила- цвят на дъбова бъчва ( а бе тъмно -червеникаво кафяво всъщност), а малки възглавници с цвета на мъх. И аз като Амелия обичам да вкарвам природата у дома Simple Smile

# 171
  • Русе
Елинор, нямаш ли някакви стари снимки, много ме заинтригува?

# 172
Тази вила Фаворита 100% после ще я снимат за някое списание, поне. Ех, нямам търпение да я разгледам от вътре.

# 173
Meggysan, стари на компа нямам, на хартия може би. Но двойката не сме я изхвърлили още, стои в детската стая незнайно защо. Нещо облегалните възглавници не бяха добре направени, не прилепваха добре. Ето я двойката:

Такива големи вили ме плашат  Rolling Eyes И изобщо големи къщи, замъци, имения...сигурно съм твърде семпла  Mr. Green

# 174
  • густо майна Филибето
Един пример за диван(по-скоро легло) "направи сам" , който е и добър пример за това, какво не толкова добро може да се получи всъщност (по-надолу в страницата). http://www.liveinternet.ru/users/4557618/post187614146/ А може би си струва да се замислим и за възможностите на добрата фотография.

# 175
   Вероятно аз не съм в ред, ама често се зазяпвам по светещите прозорци на хората вечер. Какво се вижда, уютно ли изглежда? Болно любопитство ли е или е човещинка?  Mr. Green Всъщност с тези линкове и зяпаме, и коментираме, и въздишаме..

Joy тъкмо се канех да питам дали сте го правели като деца, защото ме беше срам да призная, че и сега го правя  Laughing  и докато гледам пак ме е срам, ама не спирам  Grinning

Барбабо, разби ме с тази "вила". Сърцето ми прескочи удар, честно. И не самата вила, ами мястото, градините ...мечта. Искам да можех поне да почивам за по месец на тива места.  Grinning

# 176
А мен изобщо не ме плашат дворците  Laughing  

# 177
Тази вила Фаворита 100% после ще я снимат за някое списание, поне. Ех, нямам търпение да я разгледам от вътре.

Пина, ето какво строят всъщност: http://www.archidiluce.ch/eng/home_eng.html.
Правят 8 нови "луксозни резиденции" в горната част на парка на вилата. На Project има снимки (3D визуализации по-точно).
Излишно е да казвам, че местните мразят проекта и във вестниците от време на време има разни злобни статии. Mr. Green
Със самата вила не знам какво ще се случи, но със сигурност нямат право да я пипат много. Преди е била отворена като музей, понеже там се e помещавала колекцията Thyssen, но колекцията вече е преместена в Испания, а вилата е затворена за публика.
Ето тук няколко снимки отвътре и с барон Hans Heinrich Thyssen (предишният собственик, второ поколение).

Елинор, може да гледаш сега, показвам една по-скромна виличка, която е от моето село, демек по-скромно изпълнение. (аз живея в едно село до Лугано, не съм им градска на Дзеня Laughing )
Последният собственик на villa Fogazzaro беше маркиз Рой, но след смъртта си остави вилата като културно наследство на държавата (Италия).
http://www.flickr.com/photos/fondo_per_l_ambiente_italiano/sets/ … 2157622947797351/
на първата снимка от албума се вижда и нашата къща, махам ви за 'здрасти', да знаете:))))))

# 178
   Вероятно аз не съм в ред, ама често се зазяпвам по светещите прозорци на хората вечер. Какво се вижда, уютно ли изглежда? Болно любопитство ли е или е човещинка?  Mr. Green Всъщност с тези линкове и зяпаме, и коментираме, и въздишаме..

Joy тъкмо се канех да питам дали сте го правели като деца, защото ме беше срам да призная, че и сега го правя  Laughing  и докато гледам пак ме е срам, ама не спирам  Grinning

Барбабо, разби ме с тази "вила". Сърцето ми прескочи удар, честно. И не самата вила, ами мястото, градините ...мечта. Искам да можех поне да почивам за по месец на тива места.  Grinning
Оооо и аз значи не съм в ред.

# 179
  • Русе
Елинор, мислех, че ще покажеш точно нещо от типа на Любознателна. И преди съм виждала този линк и страшно ми харесва идеята, та при вас мисля, че може да стане нещо подобно.

На мен пък замъци ми харесват, но май повече градините, страхотни неща просто. Чак да ме потискат не, но не виждам защо на 2-ма души примерно са им нужни 30 спални, 40 бани и тоалетни, 10 плувни басейна, 15 хола и 5 кухни примерно. Ей, на това им се чудя понякога.

Да, да, забравих да спомена на какво прекрасно място живее Barbabeau, и гледката от терасата й е прекрасна просто .

Общи условия

Активация на акаунт