Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 195
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Естествено, че не мисля, ама би било хубаво  Laughing

# 151
Ами, мога да ти кажа на коя какви са и циците, ако те интересува. Виждала съм ги по гащи.
Абе не се бях замисляла дали ме интересува, ама така като каза - ами да, кажи. Laughing

А разкажи в какви НЙ домове си била. Ако ги има публикувани по списания, направо показвай.
В една от миналите теми нали гледахме един интересен апартамент, в който си влизала.
На бабето апартамента никой ли не го е снимал? (не с фотоапаратче, за някое списание:)))))

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 17:43 от Barbabeau

# 152
  • Тракийка в Софийското равно поле....
..попаднах в дома на една госпожа от старата аристокрация. Ако искате вярвайте, но бабето си стоеше в къщи  облечена като за театър. А домът и поне в моите очи беше уникален - свещници, настолни лампи ( с онази приглушена светлина). И много книги. И картини. Бях запленена ( и още съм де от такива домове)
Аууу, все едно описваш хазяйката на шефа ми. Той е страшно взискателен, до дребнавост и има някакъв негов си вкус. Преди години, реши да наема къща в Бояна и само говореше, колко е страхотна, а ние не можехме да повярваме, че той превъзнася нещо толковааа много - винаги намира кусури по принцип. Един ден отиваме при госпожата да подпишем договор - направо зяпнах. Тя самата живее в апартамент на Кристал. Огоромен апартамент, с красиви прозорци, арки, стари изискани мебели и аксесоари........ А самата тя - домашни чехли с леко токче и малки пухчета, елегантна рокля, прическа........ Винаги досега (вече 7 години) ме посреща в този вид, ако се наложи аз да ходя за нещо. Изклюително елегантна душа има тя. А и домът и е.... Много обичам тези стари апартаменти, макар да имат някой функционални неудобства.

Та като съм започнала - при първото ни посещение, тя започна да обяснява, как къщата е много скромна, нищо специално, те едва са я строили по време на комунизма с една лекарска заплата и без никакви материали ..... След този разказ срещата ми с къщата ме хвърли в амок. Не че беше претенциозна - вярно. Но за къща, строена през комунизма имаше вградена кухня от масив, парно, скрито зад декоративни решетки. Кухнята, трпезарията и дневната, бяха подредени в полукръг и с лека разлика в нивата, като от всяко се преминава в другото. Огормни френски прозорци към градината. Тогава разбрах, че някой хора нямат никаква идея, какво е комунизъм изоообщо!

# 153

А разкажи в какви НЙ домове си била. Ако ги има публикувани по списания, направо показвай.
В една от миналите теми нали гледахме един интересен апартамент, в който си влизала.
На бабето апартамента никой ли не го е снимал? (не с фотоапаратче, за някое списание:)))))

Laughing

Имах късмета на бъда в някакъв апартамент на Пето Авеню в най-престижната сграда на улицата-927 Fifth Avenue. Апартаментът беше на няколко етажа, като в антрето те посреща картина на Мане и други прозведения на изкуството, които не мога да цитирам Laughing -собственост на госпожа и господин Сиснерос( притежатели на Венецуела Laughing)

Ходих и в някакъв друг на Пето Авеню, но не се сещам нито как се казваше клиентката, нито адреса. Само знам, че имаше зет-грък и си шиеше бяло сако за яхатата му. Laughing

Ходих при госпожа JPMorgan (Титина ги знае тези банки). Много скромен апартамент, няма никаква показност като в еврейски дом.

Ходих при някакви Нансита-два броя. Етажи, етажи, етажи Laughing на Парк Авеню. Жени с много вкус-и в дрехите и в обзавеждането. Постоянно ме подпитваха какво носят другите клиентки и какво си шият при бабет. Ох, как си давах простор на фантазията тогава. Laughing Намазах едно костюмче Ралф Лорен-блек лейбъл от едното Нанси, ама не можах да и запомня фамилията. Пфу к'ва съм.

Най-интересното беше когато Мелания Кнаус (сегашната жена на Тръмп) се беше обадила да става клиентка на бабет. Бяха си уговорили час за проба. Но в този ден на мен ми  избиха бушоните с номерата на бабето и демонстративно напуснах работата си. Сега ме е яд, но като те е яд... знаете продължението. Можех да се запозная с Тръмпови. Другото момиче, което работеше за бабата  я придружи и ги видя в цялата им прелест, аз не. Sad

Още една и спирам-ходихме при жената на адвоката на Донълд Тръмп. Пак  Парк Авеню, но в пресечка, не знам доколко престижно е това. Може би страдат от това. Laughing Тази жена канеше някакви леворъки "дизайнери" вкъщи и си купуваше техните произведения  на изкуството. След това бабет ги разшиваше и с много усилия се  опитваше да ги направи да стават за носене. То бяха едни кошмарни поли, то бяха криви блузки. Ум да ти зайде.

Ох, и да преговорим за Amy Fine Collins Laughing- една от създателките на списъка  на най-добре облечените хора на списание Vanity Fair.

http://thepeakofchic.blogspot.com/2007/06/fashionable-life-amy-fine-collins.html

Рапорт даден. Ох, изморих се.... Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 02:56 от Цонна

# 154
Цоне, Цоне докоснала си се до "боговете" а си оставила нещата в ръцете на едни "бушони". Я кажи поне името на бабата.

Уфф отивам да търся подарък за едно момиченце на скромните 6 години

# 155
Й. Даниела Янкова или Danielle Yankova. Лека и пръст.

# 156
Цонне, както беше модерно да се казва по едно време във форума - завидях ти неблагородноSimple Smile  Че няма да имам апартамент на пето авеню с подобно обзавеждане, ами барем да го бях зърнала кат'  тебе.   Twisted Evil

# 157
  И аз да се обадя, като неволно провокирах темата със спалнята ти, Цоне. Харесва ми, спокойна и умерена е, кани те да си починеш Simple Smile Моя любим тип спални е друг, но това също е хубаво. И благодаря за пътеписа Simple Smile
  Вероятно аз не съм в ред, ама често се зазяпвам по светещите прозорци на хората вечер. Какво се вижда, уютно ли изглежда? Болно любопитство ли е или е човещинка?  Mr. Green Всъщност с тези линкове и зяпаме, и коментираме, и въздишаме..

# 158
# 159
Коя е тя ? Rolling Eyes

# 160
Коя е тя ? Rolling Eyes

бабето шивачка, пардон дизайнерка.

Ама някой наистина са по-големи дизайнери и от титулуваните такива

# 161
Темата заприлича на приказка и се извинявам, че ще разбия романтиката с един дървен палет, но мисля, че тази фирма ги продават. (инфо за тези,които не могат да си намерят от складове и пристанища).

# 162
  ... често се зазяпвам по светещите прозорци на хората вечер. Какво се вижда, уютно ли изглежда?

И аз го правя това!  Simple Smile

# 163
  • в моя свят на мир и любов
Все едно тази снимка гледаш. Не съм си оправила леглото за снимки. Mr. Green

Зяпайте:
кич, кич, кич Mr. Green
то бива скромност, ама твойта е много прекалена, като възпитана по комунстическо време  Grinning

# 164
  • густо майна Филибето
Цонна иска да ни каже, че това не е нейния стил, а е жертва на обстоятелствата Grinning
Аз пък много харесвам спални тип шейна, недостатъка им е, че изискват повечко простор.
Много се забавлявам в тази тема, освен че ми е изключително приятно Heart Eyes
Дървения палет веднага след домовете на звездите ме върна в реалността Laughing

Общи условия

Активация на акаунт