Защо мъжете си падат по майки?

• 27 201
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Еййййй деба...И sote ли е мъж бе... ooooh! Tired Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Муахахаха....  Joy
Въх..взе че ме упущи Дев!!!!!  Joy
Ма ако се огледаш из красива мама..може и Немо да сЪ мерне!!!!  Joy

Съдейки от написаното в различни теми от този форум на татковците / бащите не им личи, че имат деца. А и на женените май не им пука особено!!!  Laughing Laughing Laughing

Какво според теб е нужно да сторим.. да обявим колко законни и колко извънбрачни имаме ???  newsm78
На бащите уважаема.. доста често им пука в пъти за децата от доста мами.. пък и нужно ли е да говорим постоянно за тях.. щом те са добре и са доволни..значи и ние сме щастливи..останалото са празни приказки!!!  Wink

Отново статистика! Ами ние сме тук май най-вече за празните приказки! Едни и същи теми, ени и същи съвети, едни и същи твърдения. Определено тук няма как да променим света. Ще си предъвкваме добре забравеното старо.

# 136

Отново статистика! Ами ние сме тук май най-вече за празните приказки! Едни и същи теми, ени и същи съвети, едни и същи твърдения. Определено тук няма как да променим света. Ще си предъвкваме добре забравеното старо.

Добре забравеното старо, за някои си е съвсем ново.. темите са почти едни и същи.. проблемите на мамите също.. кръговрата на живота Naddya  Peace.. нищо човешко не ни е чуждо.  Laughing
По този повод, тези дни се сетих за една подобна на тази тема.. с тази разлика че мъжете бяха с деца.. ако ви вълнува си заслужава четенето!!!  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318737.0

# 137
Палада, поддържаш темата, за което съм ти благодарна. Но да се включа и аз в това занимание - даден мъж се влюбва в дадена жена, точно като при "нормалните", пожелава връзка/семейство с нея, или пък не пожелава. Манджите и хлапетата стряскат някои мъже, други - не. Съвсем е просто. Като при "нормалните" - появата на детето скапва някои връзки, а други - не.

Искаш да кажеш, че sotte-full се е влюбил и за това стои тук по цял ден, (както той каза сме „крави с теленца”)??? Може, може. Но моите впечатления за мъже, които се навират сред жени, които на всичкото отгоре обиждат, са, че не могат да се впишат в мъжка среда: я от липса на пари и коли, я от липса на жени. Това обаче са си мои терзания!

# 138

Искаш да кажеш, че sotte-full се е влюбил и за това стои тук по цял ден, (както той каза сме „крави с теленца”)??? Може, може. Но моите впечатления за мъже, които се навират сред жени, които на всичкото отгоре обиждат, са, че не могат да се впишат в мъжка среда: я от липса на пари и коли, я от липса на жени. Това обаче са си мои терзания!

Позна от първия път  Hug.. три жени вкъщи са ми малко..затова си търся още някоя да приютя!!!!  tooth
Опитай още веднъж..може да познаеш!!!  Mr. Green

# 139
http://pueblocriminal.ch/wp-content/uploads/2011/07/0albundy.jpg как да не си падам по женени мъже с деца Mr. Green Особено по тези,на които им личи

# 140
Соте, чуждото си е друго.

Такава тема има ли?

# 141
Соте, чуждото си е друго.

Такава тема има ли?

Ахаа..чуждото значи.. демек, след като сме задоволили вътрешният пазар.. време е да инвестираме и във външият.. от мен да знаеш, заслужава си!!!  Mr. Green

# 142
Соте, "крава" ли си търсиш или свежо "агнешко"? Laughing
 Не мога да разбера обаче, защо кравата не е овца да речем? Thinking Да не би да е заради месото? Grinning

# 143
Заради млякото ще да е  chef не напразно има израз "дойна като крава" тъй де Mr. Green

# 144

Хубаво, де, питам те пак: какво кара един мъж да се навира в „краварник”? Ако не е за да търсиш секс, какво е тогава? Нито ни имаш за особено умни, нито пък за привлекателни. Ако ям месо, що да се навирам сред вегани? Жената и тя ли тука пише? Или пък е в някой мъжки форум?!

# 145
И сега аз не разбрах - как да си намеря мъж да ме заплоди,че да започнат и мен да ме искат мъжете като родя ?  newsm78

# 146
Соте, "крава" ли си търсиш или свежо "агнешко"? Laughing
 Не мога да разбера обаче, защо кравата не е овца да речем? Thinking Да не би да е заради месото? Grinning

Крави под път и над път.. агнешкото е кът напоследък!!!!  Mr. Green
Кравата освем за месо и млеко.. става и за рога..и да си тежи на мястото!!!  Laughing

Хубаво, де, питам те пак: какво кара един мъж да се навира в „краварник”? Ако не е за да търсиш секс, какво е тогава? Нито ни имаш за особено умни, нито пък за привлекателни. Ако ям месо, що да се навирам сред вегани? Жената и тя ли тука пише? Или пък е в някой мъжки форум?!

Палада..защо непременно за да пиша някъде..е необходимо да искам секс  Shocked... причините поради които съм тук изобщо не те засягат .. може би за да има кой да ви сваля на земята..щото летенето не е за всяка!!!  Wink
Ако случайно си забелязала..доста от мамите са ми близки.. е няма как да ги изоставя..сори!!!  Naughty

# 147

Палада, от къде този негативизъм??
Ментова го каза по-горе - никаква разлика няма, когато Мъжът  иска някоя жена. Може да е млада, стара, грозна или дебела - това са си наши представи, а не неговите..
Аз лично не вярвам само в това, че единствено секса ги привързва след определена възраст..Wink

# 148
С ирония се обръщах към мъжа в темата, ама нейсе; който разбрал-разбрал. Както казах, наблюденията ми за мъжете, които търсят и искат предимно женска компания в свободното си време, а не се събират със себеподобни, не са очарователни.

Идеята ми беше друга: връзката със самотна майка не е предпочитана; тя се случва, но не е умишлено търсена (освен от импотентни мъже може би). Или тебе някой мъж те е искал точно заради детето??? Ако някой мисли, че раждането на дете го прави още по-атрактивен за мъжките човеци, еми нека вярва тогава. Щом това го прави щастлив, здраве да е!!!

# 149
Е каква връзка ако е импотентен newsm78

Общи условия

Активация на акаунт