Математически турнири - 13

• 86 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Разочарована съм от проверяващите / КМС/ ,днес ходих да видя работата на детето. От 79 точките ни стават 86.Докато преглеждах работата имаше и други родители които откриваха грешки на проверяващите.
Срам, позор и безобразие. За пореден път се убеждавам ,че само събират пари. Crossing Arms

А каква е процедурата по проверка и коригиране на резултата, ако има грешка. Кой ги проверява и кой решава колко точки заслужава детето там намясто? Досега не съм си мислила да го правя на въпрос, но имам чувството, че този път са ни ощетили. Дори и да бъркам,поне ще видя как е описал дребния задачата и колко е далече от истината.

Днес беше последния ден за проверка на резултатите.Имаше днес някакъв мъж ,не се предсатви какъв е . За съжаление аз в нас видях  ,че са ни ощетили.Тръгнах да смятам там на място и той ми каза да излезна на вън понеже чакат още хора. Грешката е моя ,че не сметнах там на място.Но мъжа ми ме чакаше в колата с малката , а аз доста се забавих. Трябваше да преровя всичките 600 работи на първи клас ,за да си намеря нашата. #2gunfire Никой не ги беше подредил.Аз си мислех ,че поне по азбучен ред ще са подредени, а то дават ти ги всичките и си търсиш работото на детето.
Но за друг път/ ако има такъв / ще съм подготвена .
Изводите за мен са ,че тези резултати не са коректни и верни. Кой знае колко още деца има със сгрешени резултати. Как не ги е срам. #Cussing out
Редактирам се утре е последния ден:
СРЯДА 21.12.2011г от 11:00 до 12:15

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 19:36 от Тя

# 181
Тя, нали и утре са обявили дата ?!?

И аз "редактвам" Simple Smile)

# 182
Направо се изкушавам и утре да отида и да ги накарам да му корегират резултата. Thinking
И колкото повече го мисля, толкова повече се убеждавам и самонавивам ,че трябва да отида.

# 183
Някой може ли да ми каже защо още ги няма резултатите от Салабашев

# 184
  • София-Младост
Ето ги по градове

# 185
Това ли трябва да са резултатитe?
Ако не се лъжа, това са резултатите от Благоевград, независимо че пише София.  Mr. Green

На бланката пише " след 20-ти", та това може да означава, както 21. 12, така и 21. 01.2012 г.  Grinning

# 186
  • нейде там, където ....
Тук още ги няма

# 187
Това не са всички резултати. Между другото, ние вече получихме грамота от Салабашев, издадена от съюза на българските математици, за второ място. Значи трябва да има някъде официално класиране.

# 188
Това не са всички резултати. Между другото, ние вече получихме грамота от Салабашев, издадена от съюза на българските математици, за второ място. Значи трябва да има някъде официално класиране.

Вие както и ние сте си получили грамотата само за участниците в 125, което няма общо с националното класиране и националното награждаване.

# 189

Вие както и ние сте си получили грамотата само за участниците в 125, което няма общо с националното класиране и националното награждаване.
Ами, като гледам софийското класиране, по отделните училища, пак сме си на второ място, в НПМГ щяхме да сме на първо. Simple Smile)) Не че вече не съм прегледала всичките резултати по градове, но ми беше интересно все пак.

# 190
Да ама Пазарджик го няма

# 191
Да ама Пазарджик го няма

И там вече са се наградили, вижте на какво попаднах:

Първите в турнира „Иван Салабашев“ ще бъдат наградени официално на Коледния коктейл

Пазарджишката структура на Съюза на математиците в България  организира тържествено награждаване на учениците от II до XII клас, заели призовите места на Юбилейното 20-то издание на математическия турнир „Иван Салабашев”.
Състезанието се проведе на 03.12.2011г., като в него взеха участие  около 500
ученици от област Пазарджик. Управителният съвет на СМБ-Пазарджик е поканил учениците, класирани на призовите места, учители, родители и директори на училища да присъстват на коледен коктейл, на който ще бъдат връчени награди и грамоти. Отличените са на различна възраст – от II до XII клас, съобщи Дора Дулчева, председател на Управителния съвет на Съюза на математиците в България. Тържественото награждаване и Коледният коктейл за най-добрите математици в Пазарджик ще се проведе на 22.12.2011 година (четвъртък) от 15:00 часа в ресторант „Рони“.

# 192
Браво на хората! Ние вече за нищо ги нямаме тези грамоти.

# 193
Направо се изкушавам и утре да отида и да ги накарам да му корегират резултата. Thinking
И колкото повече го мисля, толкова повече се убеждавам и самонавивам ,че трябва да отида.

Ами, ако ти се занимава, корИгирай го. Ако не, просто му обясни, че всъщност има повече точки и трябва да е доволен от себе си, но се е получило някакво недоразумение. Аз не бих се разправяла, все пак става дума за едно от много, много състезания.

# 194
Да ама Пазарджик го няма

И там вече са се наградили, вижте на какво попаднах:

Първите в турнира „Иван Салабашев“ ще бъдат наградени официално на Коледния коктейл

Пазарджишката структура на Съюза на математиците в България  организира тържествено награждаване на учениците от II до XII клас, заели призовите места на Юбилейното 20-то издание на математическия турнир „Иван Салабашев”.
Състезанието се проведе на 03.12.2011г., като в него взеха участие  около 500
ученици от област Пазарджик. Управителният съвет на СМБ-Пазарджик е поканил учениците, класирани на призовите места, учители, родители и директори на училища да присъстват на коледен коктейл, на който ще бъдат връчени награди и грамоти. Отличените са на различна възраст – от II до XII клас, съобщи Дора Дулчева, председател на Управителния съвет на Съюза на математиците в България. Тържественото награждаване и Коледният коктейл за най-добрите математици в Пазарджик ще се проведе на 22.12.2011 година (четвъртък) от 15:00 часа в ресторант „Рони“.

За Варна е пуснато следното съобщение:
Наградените ученици могат да получат грамотите и наградите си от 20 до 23 декември 2011г. в офиса на Математическа гимназия от 8:30 до 12:00ч. И от 12:30 до 16:00ч.

Общи условия

Активация на акаунт