Математически турнири - 13

• 86 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
През седмицата и аз звънях на организаторите от Пловдив и поставих въпроса за транспорта. Ппосъветваха ме сами да се организираме- софиянци де.
Писах мейл, с който потвърдих участието на синът ми и в мейла също помолих да помислят за организиран транспорт от София.
Мъжът ми не беше много щастлив като разбра , че в 8 часа трябва да е в Пловдив, за да закара синковеца. Mr. Green

Започвам да се замислям, че ако се съберат над 20 деца от София не трябва да се говори за молби, а просто да настояваме за организиран транспорт от София. Ако пловдивската фирма на Станчева не вземе разумно решение, аз лично не съм склонен да пусна детето си като че ли.  При такъв сценарий ще ми е интересен и коментарът на организаторите на ЧХ от БАН. Нека все пак да изясним - това е лагер на частна пловдивска школа или е лагер, организиран от математиците в БАН за децата с отлични резултати на ЧХ? Както беше отбелязано по-горе, повече от половината деца са от София и Академия 21 век трябва да се съобрази с това.
Ако е първият вариант... защо се рекламира от Черноризец Храбър не разбирам.
Все пак, надявам се на адекватна реакция и по-отговорно и уважително отношение към децата ни.

# 661
  • София
Дори да не организират от Академия 21 транспорт от София, ние да не сме неспособни да си го организираме? т.е. стига да отпадне "задължението" за ползване на автобуса в 8 часа от Пловдив, ние ще си се организираме и сами оттук. /ако трябва/.

# 662
Аз не виждам какъв е проблемът на пловдивската фирма да натовари от София стотина деца, които да продължат към Пловдив. И в края на лагера отново да ги върне в София след като остави децата от Пловдив. Говорим за 1 час преди лагера и 1 час след лагера. Аз също не мога да си пусна сина при варианта с ходене до Пловдив, защото точно тогава ми е напълно невъзможно.

Нека да помислят върху нашето предложение -  1 час на отиване и 1 час при връщане. Нищо повече! И ние съответно ще си платим това не/удобство + заплащане за учителите, които ги придружават.

Иначе ще бъде жалко толкова деца да изпуснат добре премислената програма! Убедена съм, че лагерът ще е много забавен и полезен.

# 663
  • ride my bike...
Не мога да намеря задачите и отговорите от европейско кенгуру 2005 за 3-4 клас.  Rolling Eyes Може ли някой да помогне?

# 664
Мами, дали има информация за Роман Хайнацки - резултати и задачи за 2ри и 3ти клас?

Доста време мина и ми се струва, че е крайно време за някаква яснота по въпроса:-)

Другите класове ги наградиха и забравиха вече:-)))))))

# 665
  • София
Още малко допълнение и информация по темата за лятната школа. 5-ти клас е изместен във втора смяна от 1 до 6 юли. Ако детето е участвало в майсторския клас в Сандански, към посочените суми в таблиците доплаща и 96 лв.

# 666
Още малко допълнение и информация по темата за лятната школа. 5-ти клас е изместен във втора смяна от 1 до 6 юли. Ако детето е участвало в майсторския клас в Сандански, към посочените суми в таблиците доплаща и 96 лв.
Защо ?
Явно като публикувате тази информация, която още не е актуализирана на страницата им, сте говорили с някой от организаторите.... Та на какво се дължи промяната на датата , и само това ли е промяната. И защо децата , които са били на Сандански трябва да плащат 100 лв отгоре? Какво обяснение ви дадоха?

# 667
Докато си ровех из глобалната мрежа, попаднах на информация, че от тази година в Кипърското издание на Европейско кенгуру ще има състезателна група 1-2 клас. Дали няма и тук да ни изненадат с подобна новина за първокласниците? Simple Smile

# 668
Говорих с ПЧМГ. Довечера ще публикуват на сайта си резултатите от РХ на явилите се при тях.

# 669
  • София
Защо ?
Явно като публикувате тази информация, която още не е актуализирана на страницата им, сте говорили с някой от организаторите.... Та на какво се дължи промяната на датата , и само това ли е промяната. И защо децата , които са били на Сандански трябва да плащат 100 лв отгоре? Какво обяснение ви дадоха?
Променени са датите, защото имало голям интерес от малките деца - 2 до 4 клас.
Относно вторият ви въпрос - писаха, че тези деца са си изчерпали някаква безплатна квота - и на мен ми стана интересно, но да си призная не съм питала - щом го пишат, сигурно е така и ако искам детето ми да отиде май ще трябва да ги преглътна. Само неприятното е, че наистина в страницата си трябваше да напишат тази "подробност", защото някак си остава едно лошо чувство от хубавата работа - типично по български. А и 100 лв. не са никак малко.

# 670
Докато си ровех из глобалната мрежа, попаднах на информация, че от тази година в Кипърското издание на Европейско кенгуру ще има състезателна група 1-2 клас. Дали няма и тук да ни изненадат с подобна новина за първокласниците? Simple Smile
Дидева, така както си ровиш насам-натам в мрежата, което го правиш супер добре - случайно да си изнамерила повече инфо за някаква олимпиада за момичета ???  Laughing

harry10, благодаря за отговора. Да, 100 лв не са малко - вместо 300 да е 400 не е все едно - а и поднесена по такъв начин информацията излиза едва ли не , че трябва да си доплащаме,че се натрапваме  Rolling Eyes

# 671
# 672
Ти си факир  Laughing  bouquet
Предполагам ,ч е е това - видях в календарния план на 1 стр. Олимпиада за момичета и ми стана много интересно  Simple Smile Остава и да разберем , защо е публикуван в нашия календарен план - кои момичета ще участват  Joy

резултати Хайнацки в ПЧМГ

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:09 от Shumi

# 673
Говорих с ПЧМГ. Довечера ще публикуват на сайта си резултатите от РХ на явилите се при тях.
Вече са качени.
http://www.parvamatematicheska.com/bg/news/164.html

Остава и да разберем , защо е публикуван в нашия календарен план - кои момичета ще участват  Joy
Чувствам някаква дискриминация по пол.  Crossing Arms

# 674
Да, да, мерси, видях. Синът ми очакваше по-висок резултат, но наистина има много по-ниски.

Вече са качени.
http://www.parvamatematicheska.com/bg/news/164.html

Остава и да разберем , защо е публикуван в нашия календарен план - кои момичета ще участват  Joy
Чувствам някаква дискриминация по пол.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт